Gráma Béla üzente 9 éve

Köszönöm Norbi,hogy olvastad és véleményezted.Nagyon jól esett,és én is újraolvastam! Valóban jó! A húgomnak is nagyon tetszett!

Válasz

Kozma Norbert üzente 9 éve

A végére értem, egy élmény volt! Az előző rész kicsit talán tompább volt de kellően humoros, és összeszedett, valamint kellett a felvezetés is ennek a szenzációs lezárásnak. A humornak valósággal egy új megközelítését kaptam tőled, az elején a térdemet csapkodtam a Pancsi nénis jelenetek olvasásán. Remek írás!
„a mindenségit! Mintha az apádét látnám!” nosztalgiázott... :)

Válasz

Kate Pilloy üzente 10 éve

Köszönöm a segítséget! Így már könnyebb lesz megtalálni! Tessék erősödni, itt vagyunk és várjuk a történeteket!

Válasz

Gráma Béla üzente 10 éve

Kedves Kate és Sylvia,ha nem veszitek tokadogásnak ,időtök engedi és valóban érdekelnek az előzmények a blogomban folyamatosan megtalálható,de az oldalra dátum szerint így van fültöveI.rész december 23,II rész december 26, III rész január 4 és a befejező módosítva január 21. Gondolom ez a "hattyúdal",mert erőm és egészségem már akadályoz az írásban!

Válasz

Kate Pilloy üzente 10 éve

Arra rájöttem, hogy van 1-2-3 rész is, de nem találtam meg, így maradt nekem ez, amiből nem tudtam meg, miért érdemelte a postás ezt a gonoszságot, de élvezetes írás volt, örülök, hogy olvashattam.

Válasz

Knizner B. Sylvia üzente 10 éve

Hát a vége az valami eszement! :) Elképzeltem szegényt... Valószínűsítem, azok a gyerekek kétszer annyi spenótot fognak enni, mint előtte. :)

Válasz

Gráma Béla üzente 10 éve

Nagyon köszönöm Andris,valóban fényt,jókedvet loptál szomorú pillanataimba.Nem tudom említettem-e,de egy másik portálon mely nem is annyira irodalmi,mint tallózó 42 véleményezést kaptam többnyire hasonlókat a tiedhez.Egy dolog örömmel tölt el,ha már nem leszek,de emléked írásaimban élni fog!

Válasz

Kovács András üzente 10 éve

Először is köszönöm a megtiszteltetést, igazán hozzám illő történet volt, szóval köszönöm szépen, tényleg! :)

Második rész:
Szórakoztató olvasmány, végig figyelemfelkeltő volt, remekül meg volt írva az érettségitől való átmenet a felvételein keresztül a behívóig, és társai. A hangvétele tetszik még, jól áll neki egy kis lazaság, egész üdítő hatású.

Harmadik rész:
Kicsit lelassultak az események, de a táncolós dolog érdekes volt. Bosszantó a világ, ezt utálom benne, ha kiteszem a kenyeret az erkélyre (nem szoktam amúgy) a madarakat nem érdekli, hogy az enyém, megcsipegetik. Fel is bosszantott a haza kísérgetős rész. A háborúba menés jóra sikerült, a búcsúzkodás, ilyenek.

Negyedik rész:
Hahaha! Ezt hívom én úgy hogy tehetség, ha úgy tudja átadni az író az ilyen undorító dolgokat, hogy az inkább szórakoztató legyen és nem megbotránkoztató. Irvine Welsh-t juttatta eszembe, teljesen olyan hangulata volt, mint az ő munkáinak. (Ő a kedvencem) Sokat kuncogtam az elején, szeretem az ilyesmit, ha jól van megírva, és ez jól volt, sőt. Márta bosszúja is jó volt, kegyetlen, tanulságos, és együtt tudtam érezni Áronnal is. Bár, amíg csak a gyerekek látták, addig én azt mondom, egész jól járt, ahhoz képest, milyen rosszul járhatott volna. Nagyszerű!

Válasz

Kovács András üzente 10 éve

Eljövök érte holnap, ha minden igaz! :)

Válasz

Gráma Béla üzente 10 éve

Nincs semmi bibi,csupán utólag érlelődött a dedikálás és kénytelen voltam a befejező részt törülni és újra feltölteni a maga eredetiségében.Köszönőm a figyelmességeteket!

Válasz

Balogh Zoltan üzente 10 éve

Nézz utána hol történt a bibi! Üdv.

Válasz

Légrádi Eloise üzente 10 éve

Ez már volt, ennek ellenére jó volt újraolvasni, de várom a folytatást!

Válasz