Ócsai Norbert üzente 7 éve

Egyértek a többiekkel valóban jól megírt kis történet, nagyon is találó címmel.

Tetszett, és természetesen további jó egészséget kívánok a továbbiakra nézve!

Válasz

Szentmiklósy László üzente 7 éve

Emberi napraforgók. Növény emberek. Itt vegetálnak közöttünk, sajnos alig vesszük észre őket. De odaföntről gondoskodnak róluk. Oda süt a Nap!

Válasz

Balogh Zoltan üzente 7 éve

Köszönöm !

Válasz

Harangozó Edina üzente 7 éve

Mondanám, hogy szomorú, de valami különlegesebb érzést váltott ki, ami a nem kifejezetten kellemes hatás ellenére is jól esett. Tetszett, a cím is, az eleje és a vége is, a történet és a gondolatiság... az egész:) Kitartást, sok erőt kívánok!!

Válasz

László Levente üzente 7 éve

Hát a cím az találó nagyon! És hogy a világ nem törődik velük? Sebaj, oda süt a Nap! Remek befejezés. :)

Válasz

Balogh Zoltan üzente 7 éve

Kőszönöm ,és igyekszem.

Válasz

Molnár István üzente 7 éve

Bármilyen betegség akkor hátrál, ha tevékeny vagy Szellemi és fizikai tettvággyal nyersz a sztók ellen. Irj csak, hiszen ez is milyen jó megfigyeléseken alapul.

Válasz

Légrádi Eloise üzente 8 éve

Ismét elolvastam, úgy érzem, most jobban megfogott. Persze én is azt gondolom, hogy ennél többről, másról van szó, de a pillanatot, amit kiragadtál, a naprajárást, azt elképesztően jól adta át ez a kis mű, ami úgy érzem nem akart állást foglalni, mert lenne mit egymás orra alá dörgölni - a hajléktalanoknak felénk és vissza - ez elmaradt, ezért is tetszett. Jobbulást kívánok, kitartást és sok erőt!!

Válasz

Balogh Zoltan üzente 8 éve

Andrea, nem sokáig fogsz már olvasni tőlem, mert nem fogok már sokaig írni, mert miota a sztrókom volt, napról napra nehezebben irok, ezért nem is fogom erőltetni. Üdv!

Válasz

William Morgenthaler üzente 8 éve

Tetszett, de a hajléktalanokkal kapcsolatban nekem más tapasztalataim vannak, amig tényleg csak a negatív sztereotípiákat erősítenék.

Válasz

G. P. Smith üzente 8 éve

Ahanyszor felnezek, mindig talalok toled valamit. Orulok, hogy ez igy van! tetszett!

Válasz

Gráma Béla üzente 10 éve

Valóban szomorú,de valós életkép! Tetszett!

Válasz

Erika Pap üzente 10 éve

Nagyon jó. Tetszik, hogy a végén nem a negatív sztereotípiákat erősíti, hogy akik ide kerülnek azok rosszat tettek, vagy alkoholisták. Ahogy olvastam egy kedves öreg nénike jutott eszembe aki virágot árult, nem akart adományokból élni. Ha csak úgy adni akartál nem vedte el a pénzt, el kellett venni a virágot is, megvárni míg megkeresi a legszebb csokrot.

Válasz

Légrádi Eloise üzente 10 éve

Igen találó a cím, elsősorban az fogott meg. Aztán az is, hogy nagyon életszerű, amit írtál.

Válasz