Kate Pilloy üzente 10 éve

Köszönöm Pálma, hogy követed az eseményeket.

Válasz

pásztor pálma üzente 10 éve

Ismét egyben olvastam el egy jó csomót :) Olyan jók együtt ők ketten, szép volt és érzelmes! Meghallgattam zenével és anélkül is; szerintem is megy a zenéhez!

Válasz

G. P. Smith üzente 10 éve

Sajna már évek óta kínlódok vele, van egy gerincsérv kezdeményem:s és most ahogy nő a baba, egyre rosszabb a súly miatt - pedig még alig látni rajtam... pénteken megyek reumatológushoz, aztán majd meglátjuk, mi lesz. MAx elmegyek táppénzre, ha nagyon rossz és legalább lesz időm írni!:)

Válasz

Kate Pilloy üzente 10 éve

Köszönöm Andi, Zoltán, hogy olvastátok az írásomat.

Andi, mit csináltál? Neked most vigyázni kell magadra! :)

Válasz

G. P. Smith üzente 10 éve

Ide is megérkeztem. lassan, de biztosan haladok. A derekam begyulladt, jelenleg se ülni se állni nem tudok:s gyógyszert meg nem kaphatok....de panaszkodásból ennyi. Nagyon tetszik, ahogy pörögnek az események, ez a rész igazán nekem való volt:P Kíváncsian várom a fejleményeket!

Válasz

Balogh Zoltan üzente 10 éve

Dana jelen esetben is igazolta eddigi jellemét. Igazi nő, már reszket a férfiért de még mindig tud ellenkezni. Zene nélkül olvastam, mert így is hallottam az Örömódát. Nagyon tetszik!

Válasz

Kate Pilloy üzente 10 éve

Tudjátok, ha eljön az ideje, nem szabad hezitálni! A jövő meg . . . titok!

Köszönöm, hogy olvastátok!

Válasz

Ócsai Norbert üzente 10 éve

A zenei aláfestés szerintem tökéletesen passzolt :) Imádom a háttérzenéket, nagyon feldobják a jeleneteket, a karaktereket!
A kivitelezés hibátlan volt, minden mondatból áradt az érzelem, bár túl gyors fordulatnak vettem én ezt. Reméljük valóban nem sietik el :)

Válasz

Kate Pilloy üzente 10 éve

Bízom benne, hogy megfelelően csöpögött ez a rész, mert ebben a könyvben nincs több szex! :)

András, ne nézd meg a mesét, annyira csajos, hogy az már fáj!

Eloise, nagyon figyelsz, hogy foglak így meglepni!

Válasz

Kovács András üzente 10 éve

Hűha, itt aztán nagyon romantikus volt a helyzet, jó csajosra sikerült, de élvezhető volt. Igyekszem tanulni belőle, hogy tudjak én is jókat alkotni, ha szerelmes percekről akarok írni. A befejezés igen mókás lett, jót szórakoztam rajta.
Jó gyorsan elintézted a lánykérést, én meg szenvedtetem vele a saját szereplőmet, vicces.

Zenéről annyit, hogy én szeretem a szép szerelemes számokat, (ó, micsoda alliteráció, ez igen) de nekem ez már ez kicsit csöpögős volt. valahogy mégis illett a képbe.

Válasz

Légrádi Eloise üzente 10 éve

Váratlan és várt fordulat. Egyre nagyobb hangsúly van azon, hogy a nő írogat. A pasi meg hogy összeszedte magát! Várom a folytatást!

Válasz