Kate Pilloy üzente 10 éve

Köszönöm, hogy olvastátok!

Szenvedek András! :)

Válasz

Kovács András üzente 10 éve

Ezt a csőlátást jól megírtad, vagy egyetérteni lehet vele vagy nem. Szerintem az igazság a kettő között van. Aranyos volt a havas rész, Kate, de hová lett a faszályos magával ragadó kezdeti lendület? Vagy épp erről szól? Kezd kibontakozni a szenvedés ettől lett ilyen? Mert akkor vagány, igaz még egy kicsit így is éles váltás volt.

Válasz

pásztor pálma üzente 10 éve

Bejön nagyon :) A csőlátáson én is mosolyogtam, van egypár hasonló tapasztalatom :)

Válasz

makra árpád üzente 10 éve

Jól sikerült. Tetszik. :-)

Válasz

Kate Pilloy üzente 10 éve

Ugye, mire való egy fülecske! Valóban értelmesebb, köszi Norbi!

Válasz

Ócsai Norbert üzente 10 éve

Áhh igen, az a bizonyos csőlátás! :D Annyira, de annyira igazolni tudom! :D Ruhaboltos példával jönnék! Anyával bemegyünk (Értsd: Berángat) egy ilyen textillabirintusba, tudja mit akar venni, és mikor rákérdezek, hogy miért a célzónától 200 méterre kezdünk el nézelődni, azt a választ kapom, hogy "Hát ha már itt vagyunk..."
És ha már 2 óra múlva oda is érünk a kívánt termékhez, ami miatt eredetileg idejöttünk, akkor újból körbejárjuk az egész kócerájt, hogy hátha van hozzá valami hasonló, amivel jól áll.

Férfi mód: Bemegy. Megnézi az első terméket. "Hmm, jah, ez jó lesz." Vétel. Kijön.

Remek volt! :D

"füleimtől zártak el minden más zajt." A fülön kívül mástól is el lehet zárni a zajt? :) Én úgy írnám: " Kedves, állandóan vidám hangja füleimtől elzárt minden más zajt a külvilágból."

Válasz

Kate Pilloy üzente 10 éve

köszönöm a hozzászólásokat, legalább olyan jó olvasni a megjegyzéseiteket, mint irni a történetet. jó csapat vagyunk!

Válasz

G. P. Smith üzente 10 éve

Egyetértek az előttem szólókkal. Nagyon frappáns, humoros, szórakoztató történet! Tetszik!

Válasz

Peter Smith üzente 10 éve

Kezd előttem is szépen kikörvonalazódni a történet, és nagyon tetszik.
Ezek a magyarázatok pedig egész fantasztikusak :D

Válasz

Balogh Zoltan üzente 10 éve

A csőlátás jogos, csak egy kicsi negatívan van beállítva férfi ember ellen. Mert férfi embernek csőhallása is van , és meghallja, ha nem jól zug a motor az autóban vagy a mosógépben-- és az ügyesebbje meg meg is tudja javítani. A Trabantról meg a vicc jut eszembe, amikor a trabantos felveszi a stoppos lányt aki szexszel akar fizetni. Félrehúznak az erdő szélre a leányzó bemegy az erdőbe, és várja pasit. Egy idő után kiszól : Gyere már!!! Mire a Trabantos visszaszól: Azt hiszed hogy felállt szerszámmal olyan könnyű kiszállni a Trabantból!

Válasz

Gráma Béla üzente 10 éve

A csőlátást sehogy sem tudtam értelmezni,de ez az én hiányosságom.Nagyon tetszett a nő előkészülete sörivásra,hát ezt férfi nemigen tudta volna levezetni Frappáns tevékenységi láncolat. Ha már írod bizonyára megtörtént ennyire civilizáltan is,de nálunk a fordítottja emlékezetes,a hótakarító gép nem a járdáról,hanem bosszúságunkra az utcáról tolta a havat a járdára.
Azt meg nem hiszem el,ne tudd mi a bekecs!(rövid,szőrmével bélelt ködmön) Az erdélyi szóhasználatban 1790-re datálják,Marosvásárhelyt a Tholdalagi gróf feljegyzéseiből:"méltóztassék megengedni,hogy egy téli köntöst tsináltassan a Tisztelendő Ur,mivel már bekesem három hejt is elszakadat".Ennyit a bekecsről. A többi kifogástalan!!!

Válasz