Kate Pilloy üzente 10 éve

Innen kezdtem olvasni a történetet, de már az első mondatnál rájöttem, hogy folytatásban vagyok, így visszamentem az elejére. Megkívántad a mindennapokat? Jó gyakorlási lehetőség, az biztos. És az álmok meg az ufók igazán fontos kérdéskörök egy korsó sör társaságában!

Válasz

Ócsai Norbert üzente 10 éve

Remek volt, humoros, tetszik ez a társaság :)

Az álmokról nekem is kedves történeteim vannak, nélkülük nem lennék ott, ahol most vagyok. Minden történetet, ami e tudatalatti témáról szól, hálával olvasok :)

Válasz

Balogh Zoltan üzente 10 éve

Én csak a Halász Előd szerkesztette szótárakig jutottam el, ahol a maximum a kurva volt és itt meg is rekedtem, mert én, igy teszek különbséget a szóbeszéd és az irott " beszéd között". Egyébként én úgy fogalmaztam , hogy nem kötelező,és úgy is, hogy a legjobb belátása szerint. Engem egyébként nem zavar, csak szeretem érezni a különbséget! Üdvözöllek Béla , Mikor jössz erre?-- a kurva életbe!

Válasz

Peter Smith üzente 10 éve

Nem akartam ezzel a bácsi dologgal megsérteni, remélem nem haragszik érte, a jövőben majd mellőzöm!

Válasz

Gráma Béla üzente 10 éve

Kedves Péter! Köszönöm a meghívást,de azért annak ellenére,hogy nemsokára a hetven év és a halál közt vagyok,ha lehetne mellőzni a "bácsit".Zoli, a valós helyzet kedvéért,azt írod,hogy csak a szótárakban található szavakat használod. Íme az Erdélyi Magyar Szótörténeti Tár néhány csemegéje,Kritérion Kiadó Bukarest,Gyűjtötte Szabó T. Attila,a szó magyar,román és német használatként szerepel, 601 oldal: baszás, baszatja magát,baszik, 602 oldal,baszkódik,baszós,baszott. Ez csak a szavak felsorolása,mert a tár azt is megjelöli,hogy Erdélyben milyen alkalommal és milyen körülmények között és dátum szerint mikor került szóhasználatba.Azon kívül minden értelmező szótár is tárgyalja,mert akármennyire trágár,de benne van a szókincsbe

Válasz

Peter Smith üzente 10 éve

Igyekszem ezért úgy írni, hogy bárki aki olvassa bármelyik általam megírt történetet, ne érezze kellemetlenül magát esetleges olyan részektől, melyek a jó ízlést már súrolják, esetleg átlépik!

Válasz

Balogh Zoltan üzente 10 éve

Én meg azt mondom , hogy nem muszáj ki irni azokat a szavakat, mert igy is teljesen érthető! Én a magam részéről ezzel úgy vagyok , hogy csak olyan szavakat használok amelyek a szótárakban is szerepelnek. Mindezektől függetlenűl te tedd a saját legjobb belátásod szerint, úgyanis ami az élő beszédben elfogadott az egy irodalmi szövegben , nem kötelező! A jó modor viszont igen! Űdv.

Válasz

Peter Smith üzente 10 éve

Ennek a résznek a feltöltésétől megmondom őszintén, kicsit tartottam, hiszen teljesen más volt a légkör (legalábbis átélve) a lányok miatt, de egy érdekes és jó beszélgetés volt, amire úgy gondoltam, érdemes megosztani, ha elnyeri az itteni "kis társaság" tetszését.
A viccesebb részeknél majd igyekszem mellőzni a nevetések leírását.
A kipontozott részt pedig nem akartam elrontani azzal, hogy kiírom azokat a bizonyos "szavakat", de úgy látszik így sikerült belerondítani. Legközelebb ügyelek rá.
A társaságunk elég kulturált azért ahhoz, hogy ne fulladjon az egész trágárságba, még ha a nincsenek is ott a hölgyek.
Minden új arcot szívesen látunk a társaságban, hiszen mindig van mit tanulni Kedves Béla bácsi :)

Válasz

Gráma Béla üzente 10 éve

Ahogy feltöltötted sikerült rá néhány percre olvasnom,de sürgős dolgaim miatt elmaradt a jelentkezés. Nekem ez is nagyon tetszett,egyetértek Andrissal,ami a szavak pontozását illeti,csak nyugodtan és természetesen.Tőlem ne várj kritikát és csak műfaló vagyok,és tetszésemet fejezem ki.Annyira helytálló,hogy ha hívnátok én is beülnék veletek egy kis kocsmai csevegésre!

Válasz

Légrádi Eloise üzente 10 éve

Csatlakozom az előttem szólókhoz, jó volt ez a maga nemében.

Válasz

Kovács András üzente 10 éve

Nem kell mindig oda írnod, ha éppen valaki egy vicceset mond, hogy most mindenki felnevetett. Olyan hatása van, mint amikor az ilyen humoros sorozatok alá bevágják a nevetéseket. A poént vagy érzi az olvasó vagy nem. Csak csínján (azt hiszem most írtam le először ezt a szót) bánj vele. A másik, ha csúnya szót írsz, írd le nyugodtan, nem harapja le senki a fejed érte, hacsak nem viszed túlzásba és nem kifejezetten a trágárságra alapozol. Borzasztóan néz ki egy jó írásban egy ilyen kipontozás.

Egyébként tetszett, jó volt. Folytatásra befizetek, de nehogy nagyon fellelkesedj és elkapod, összecsapd, kár lenne érte.

Válasz

Balogh Zoltan üzente 10 éve

Nagyon természetesen jelenited meg a társaság beszélgetéseit, és okfejtéseit, teljesen hiteles, és élvezetes. Nagyon tetszik.

Válasz