Tövisi Eszter üzente 10 éve

Én meglepődtem a témán a cím után. Azt gondoltam, filozofikus gondolatokkal találkozom majd, erre jöttek az ufók. Sajnos kevésbé lettem lelkes az előttem szólóknál, de talán ez inkább férfiaknak szóló írás.

Válasz

Peter Smith üzente 10 éve

Ez a "bá"-zás annyira benne van a társaságunk szókincsében, hogy ha valóban a saját élményeimet írom le, muszáj vagyok bele tenni, hiszen ha a javításán gondolkozom mikor olyan részhez érek, kiesek a ritmusból, és más szinten, mesélek tovább, ami a sok hullámzás miatt szerintem zavaró lenne.
Egyébként köszönöm mindenkinek, hogy olvasta a "művet", melyet én magam még elég kiforratlannak tartok, de ezek szerint jó irányba tartok, és köszönöm nektek a visszajelzéseket!

Válasz

Légrádi Eloise üzente 10 éve

Könnyeded stílus, jó volt!

Válasz

Gráma Béla üzente 10 éve

Őszintén tőlem távol áll a sci-fi irodalom,de ez teli találat volt,szórakoztató,érdekes,és nagyon olvastatta magát. Ilyen alkotásaidnak leszek állandó fogyasztója.Azt persze csak szerénységből írtad,hogy csupán próbálkozol vele,mert szerintem magával ragadó a stílusod. Egyetlen ami zavart és ez nem róható hibának,mert magyarországi viszonylatban nagyon használatos,sőt divatos a "bá" megnevezés.Szerintem túl pórias,és valóban a magyarázó szótár is azt jegyzi meg,hogy a "bátyám" vagy a "bácsi" népies használata.Az erdélyi szókészletbe a Szótörténeti tár szerint mindössze 1844-ben került használatba,de eléggé ritka szójárás.Semmi gond,lehet csak én vagyok túl érzékeny,de elmúlik velem együtt! :)

Válasz

Balogh Zoltan üzente 10 éve

Nagyon jó a beszélőkéd, kitünő elbeszélő vagy, ha "földön" maradsz az irésaiddal , arra számithatsz hogy olvasni foglak.Üdv.

Válasz

Ócsai Norbert üzente 10 éve

Hmmm... Tudok egy módszert, amivel elmondaná az igazat! :D :D :D :D :D :D

Válasz

Peter Smith üzente 10 éve

Hallod Norbi az is lehet, csak mi erre nem gondoltunk. De úgy sem árulná el :)

Válasz

Ócsai Norbert üzente 10 éve

És pont ezért néznénk ki belőle egy ilyen tervet! :D


De az is lehet, hogy csak Tamás okosabb, mint azt ti gondolnátok! :D :D

Válasz

Peter Smith üzente 10 éve

De egy másik részeg ilyenekre már nem gondol, ennél sokkal cifrábbak a gondolatai, már már katyvasz az egész :)

Válasz

Ócsai Norbert üzente 10 éve

Remélte, hogy az alkoholtól megered a nyelve, és elárulja a titkos énjét!
A részeg ember nem hazudik, ahogy a mondás tartja :D

Válasz

Peter Smith üzente 10 éve

Nem rossz az ötlet, de mikor már otthagytam őket, Tamás paranoiája már eluralkodott rajta, és kerülte az információ cserét mindenkivel, csak Dáviddal tudott vitatkozni :)

Válasz

Ócsai Norbert üzente 10 éve

Szerintem nincs velük semmi baj. Én például tudtam a történethez kötni.
Ühm..

"A nő a képen valójában az egyik pincérnő, a főnök lányának barátnője, aki a tárasággal együtt lehúzott egy korsóval, mert Tamás meghívta egy italra, amíg te Jenő bával voltál."

Válasz

Peter Smith üzente 10 éve

Még nem tökéletes az átadó képességem (közel sem), csak ismerkedem a képességeimmel, és az ilyen hozzászólások azok, amik építik a későbbieket.
(Sajnos én személy szerint elég béna kritikus vagyok :( ).
A képről csak annyit, hogy úgy gondoltam, mivel a "mű" címe Sör mellett az Életről, hát egy olyan képet teszek be, mely a férfi szíveket kissé felmelegíti. Egy csinos hölgy, egy nagy korsó sörrel, már majdnem a Mennyország :)
De ha tévedek, elhagyhatom a (lehetséges) későbbiekben ezeket az utó képeket

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 10 éve

És remélem, azt is megírod nekünk, mert roppant szórakoztató volt ez a történet. Valóban íze van, hangulata, zamata, remekül átadod az életérzést, és ahogy olvasom, jól érzem magam, nem szenvedtem egy pillanatig sem, hogy végre a végére érjek. Illetve, volt néhány mondat, ami mégis bezavart a képbe.

"feleltem a legnagyobb hírt, ami eszembe jutott." - közöltem inkább.

"jól megszorongatta a kezem, majd összetörve a csontjaim" - szerintem ez erős túlzás...

"Az ő frizurájáról áradt az ápoltság, melyet az erős illatú samponja bizonyított." - a mondat második felét átfogalmaznám.

"tette fel vasszigorral a kérdést" - nem "látom" a vasszigort, ha érted, mire gondolok...

Még egyszer: nagyon jó volt, olvastatta magát, élveztem. Bár a kép nem igazán illik a képbe :), de az is esztétikus. :)

Válasz

Peter Smith üzente 10 éve

Soha nem gondolkoztam el rajta (eddig), hogy kissé irodalmi köntösbe öltöztetve leírjak egy baráti találkozót, de élveztem az írását, és sokat mosolyogtam közben. (Talán e miatt maradt el az a fránya "m" betű is, melynek jelzését köszönöm, és pótoltam a hiányosságot).
Lehetséges, hogy rá fogok szokni, hogy néha napján megírjak egy-egy ilyen számomra mulatságos, és kedves történetet :)

Válasz

Kovács András üzente 10 éve

Szeretem az ilyet, volt egy idő, amikor én is megörökítettem az ilyen élményeimet, és most meg is hoztad a kedvem, hogy újra így tegyek. Tetszett, mert könnyed volt és laza, de kicsit jobban is belemehettél volna témába. Lehetne több ilyen.

Válasz

Ócsai Norbert üzente 10 éve

Haha! Az utolsó mondatt nagyot ütött! :D
Élvezetesek az ilyen esték, főleg, mikor egyedül vagy józan, és minden ökörségre emlékszel, amik a haveroknak másnapra kimaradnak a lapok közül :D

"hogy bemente Jenő bához" Lemaradt egy "m" betű :)

Válasz