Krepsz Györgyi üzente 10 éve

"... látszólagos békében..."

Válasz

Pallagi Tamás üzente 10 éve

:-)

Válasz

G. P. Smith üzente 10 éve

Hova jutottunk a vizsgaidőszaktól!:)Érdekes volt.

Válasz

Telek Domonkos Balázs üzente 10 éve

Ilyen szupererő nekem is jól jönne... :D

Válasz

Igó Krisztián üzente 10 éve

Na most! A vizsgaidőszak, az vizsgaidőszak és szerintem mindannyian hasonló "élményekben" gazdagodtunk meg az ideje alatt. Szinte mindenre koncentráltam, igyekeztem kihasználni a felkészülési időt, de nem arra amire kellett volna. Na mindegy, elmúlt, sikerült, ma már csak mosolygok rajta!

Nahát, ez aztán érdekes történet volt! Olvastatta magát, érdekes volt! Tetszett!

Válasz

Kovács András üzente 10 éve

Eloise: remélem nem lesz semmi hasonló. Kivéve ha meghalok, akkor már úgyis mindegy, kivéve ha hagyok hátra valaki, akkor nem mindegy. De az lesz a legjobb, ha nem történik semmi.

Kate: Max pár évvel később, most még nem érzem magam elég erősnek hozzá.

Válasz

Kate Pilloy üzente 10 éve

azért örülök, hogy nem maradtam ki! akkor most lesz belőle valami, vagy egy ötlet volt és kész?

Válasz

Kovács András üzente 10 éve

Na, csak kimaradtál Kate: nem szeretem ezt a húzást, bénának tartom, semmi kreatívat nem látok benne. Ha megírom, hogy nyakig érjen a sz*r, aztán még lötyögtessék is, akkor már legyek tökös, és találjak ki valami menő kiutat belőle nem? Ne olyan béna, megoldás elkerülő módszert használjak, fúj de utálom. Nincs annál menőbb dolog, mint amikor a lehetetlen helyzetből sikerül vissza fordítani. :)

Válasz

Légrádi Eloise üzente 10 éve

Valami hasonló most is történik a világban. Csak a vége nem ugyanaz. Jó kis eszmefuttatás volt ez.

Válasz

Kovács András üzente 10 éve

Valóban jól látjátok, tényleg csak szinopszisa egy nagyobb valaminek, ami soha nem készült el és nagy valószínűséggel nem is fog. Ezért megörökítettem ilyen formában, hátha nem lesz ennyire nyilvánvaló. :)

Daniella: nem akartam kitérni rá, egyszerűen csak lett neki ereje. A magyarok korábbi egészségügyi vizsgálatok során szedtek tőle vért, ezt elfelejtettem bele írni. Bár az lehet erős, hogy olyan okosak, hogy saját maguknak is gyártsanak belőle. Természetesen nem haragszom, örülök, hogy szóltál a hibák miatt, magamtól nem találtam volna meg, esetleg csak hónapokkal később.

Béla: Sajnos nem az ő történetük járt az eszemben, igazából nem is járt semmin. Minél több módon lehet értelmezni annál jobb, legalábbis én szeretem az ilyet.

Péter: Örülök, hogy azt írtad, ez az egyik olyan ritkaság közé tartozik, amit saját magam találtam ki, úgy értem, semmilyen külső hatás nem befolyásolt, nem akartam semmi máshoz hasonlítani.

Zoltán: igazából itt már nincs semmi hozzáfűzni valóm, csak nem akartam senkit kihagyni. :) Annyit tudok mondani, hogy eg yetértek.

Válasz

Kate Pilloy üzente 10 éve

Forgatókönyv? Jó téma, bár végig azt vártam, mikor írod: felébred a srác álmából, visszalassul minden és a vizsgaanyagot még mindig nem tudja.

Válasz

Balogh Zoltan üzente 10 éve

Olyan gyors voltál , mint azok a szérumból előállitott emberkék, Szerintem is ebben a témában több van mint amennyit lehalásztál belőle. Űdv.

Válasz

Peter Smith üzente 10 éve

Az ötlet nagyon eredeti.
Ez amolyan vázlatnak tűnik számomra inkább, mint sem egy kész műnek. Szerintem ez alapján elég szövevényes, és érdekes sztorit lehetne ki brillírozni belőle :)

Válasz

Gráma Béla üzente 10 éve

Csodálatos.Az én érzéseim és értelmezésem alapján egy teljesen új keletű és modern napjainkban játszódó Sámson és Delila történetről van szó.Lehet tévedek,de az erőfitogtatás nagyon hasonló.Élvezettel olvastam!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 10 éve

Hűha, micsoda történet, pár hibát találtam:

"haverokkal és netezéssel pazarolta el az idejét" - haverokra és netezésre
"rohanta körbe egy perc annyiszor"
"nénit nem ütött el"
"A Földön nőt a nyugtalanság"
"ezért csak nőt a feszültség "

Érdekes volt, az eleje még simán követhető, de azért azt hiányoltam, hogy nem történt ezzel a sráccal valami, se pók nem csípi meg, se semmi, és egyszercsak hopp, szuperhős lesz egyik pillanatról a másikra?! :D Na de nem baj, tetszett így is, csak a közepe felé, mikor már zajlottak a háborúk, és kiderül, hogy Magyarországnak is van a fiú véréből?? (pedig arról nem olvatam, hogy Magyarországon is tudósokkal dolgozott például) akkor kicsit kuszának tűnt ez az egész, de a vége a világbéke, az meg megint csak szép és jó.
Szerintem kicsit elkapkodtad, többet is ki lehetett volna hozni ebből az ötletből, úgy érzem. Remélem nem haragszol a véleményemért!

Válasz