Peter Smith üzente 10 éve

Hamarosan befejeződik a Géplélek, már megírtam az utolsó részt is. A kérdés az, hogy holnap feltegyem-e a kettőt együtt, vagy húzzam még egy napig a befejező részt?

Válasz

Kate Pilloy üzente 10 éve

Igen, volt, amit olvastam is, emlékszem rá, csak olyan cselesek vagytok (Norbi is pl.) hogy több történetet visztek egyszerre, aztán az ilyen butuska, mint én, nem bírja követni, hol is tartott legutóbb. Ezért akkor inkább a végén, egybe, bár tény, hogy így meg nem tudok belekotyogni! :) Meg fogom találni az egyensúlyt, csak idő kérdése! :)

Válasz

Peter Smith üzente 10 éve

Az én eredeti történetem a XXIII-as krónika. A géplélek amolyan pihentető, elkalandozó történet az eredeti elképzeléseim mellett.
Amolyan "szünetet tartok" gondolat alapján született meg. Az elején csak sodródtam az eseményekkel, nem terveztem komolyra a dolgot, de megszerettem ezt a rövid történetet, úgyhogy mégis átgondoltan folytattam a történetet.

Válasz

Peter Smith üzente 10 éve

Nem tervezem törölni az írásokat kedves Poilly, nyugodtan tudod majd őket olvasgatni, kíváncsi vagyok a véleményedre majd :)

Válasz

Légrádi Eloise üzente 10 éve

A fő történet alatt mit értesz?

Válasz

Peter Smith üzente 10 éve

Köszi Norbi a rámutatást.
Sejtettem, hogy valahol sántít ott a mondat, de a világért nem jöttem rá a problémára :)

Válasz

Ócsai Norbert üzente 10 éve

Most a mondatokra szeretnélek figyelmeztetni :)

"A fény annyira elvakította a szenzoraimat, hogy csak akkor tudtam szemügyre venni, mikor már csak pár méterre megállt előttünk."
Ez így kicsit értelmetlen. Helyes úgy lenne, hogy:
"...mikor már csupán pár méterre állt előttünk"
Így a "csak" szóismétlést is elkerüljük.

"csak eszközként részt vettünk abban"
---
"csak eszközként vettünk részt abban"

Válasz

Kate Pilloy üzente 10 éve

Én meg lemaradtam róla! Remélem nem törlöd majd, olvastam néhány kommentet, ezért azt gondolom, visszamennék majd a teljes történetért. Szoktam ilyet tenni, nem tagadom, azért is, mert kevés az időm, de azért is, mert jó egyben olvasni a történeteket. Általában türelmetlen vagyok kivárni a részeket. :)

Válasz

Peter Smith üzente 10 éve

Még 2 rész, és lezárom a történetet. Ez csak amolyan kitérő a fő történetem mellett, hogy belekóstoljak másba is. Nem terveztem neki hosszú jövőt.

Válasz

Kovács András üzente 10 éve

Ja, hogy ez csak ilyen rövid, akkor vedd úgy, hogy nem szóltam, oké? Azt hittem 25-30 fejezte lesz, de ha csak ennyi, akkor nem vészes.

Válasz

Peter Smith üzente 10 éve

Hamarosan véget ér a történet, ezt módosítani már nem akarom rajta.

Válasz

Kovács András üzente 10 éve

Nekem nagyon böki a szememet ez a mondat, amit minden rész végére oda teszel. Pont olyan, mint amikor Geoff Johns írta a Green Lantern-t. Majdnem minden rész elejére betette hogy: My name is Hal Jordan. I'm an officer in the GL Corps. Space Sector 2814. Vagy a Flash-t. Ott már tényleg minden rész elején ott volt: My name is Wally West. I am the Flash. The fastest man alive. Nem mondom, hogy nem néz ki faszául, de ha mondjuk csak miden 3. rész végére teszed oda, senki nem fog megharagudni. szerintem.

Válasz