Tövisi Eszter üzente 10 éve

Hétre ma várom a Nemzetinél... :) Megint lehet énekelni! :)

Válasz

Ócsai Norbert üzente 10 éve

Fehérváron is beköltözőfélben van egy a belváros szélén! Nem dohányzom, nem érint, így nem is vagyok annyira felvilágosult ezzel az egész Nemzeti Traffik témával kapcsolatban, de hallottam sok negatív kritikát róla.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 10 éve

Ott, ahol lakom, van Nemzeti Dohánybolt! :D Pont ma láttam, hogy ki van írva nagy betűkkel, rögtön eszembe is jutott ez az írásod. Aztán, már valahogy megakadt a szemem azon a cikken is, hogy Nyíregyházán volt valaki próbavásárolni egy Nemzeti Trafikban.
Nem dohányzom, úgyhogy észre se vettem volna ezt a változást, ha itt nem olvasok róla.

Hogy mik vannak...

Válasz

Igó Krisztián üzente 10 éve

Üdvözöllek, Béla! :)

Válasz

Gráma Béla üzente 10 éve

Krisztián,egy kicsit túl lőttél az erőltetett viccelődéssel.Szerintem normális embernek eszébe sem jut,hogy a Himnuszt és a Szózatot WC papírra kalligrafálja! Egy valamikori tanárom szerint "Okos ember ki sem találta volna!"

Válasz

G. P. Smith üzente 10 éve

Igen, nekem is volt szerencsém megtapasztalni:)Leginkább a kettőt szeretik kombinálni és az elég veszélyes!:)

Válasz

Balogh Zoltan üzente 10 éve

Ennek ellenére nem a józanságukról hiresek, éppen egy ismerősömnek most jött haza a napokban a kislánya--három éve él kinnt-- és az mesélte hogy szeretik ám a piát, legalább úgy mint a szaunát. Üdvözöllek!

Válasz

G. P. Smith üzente 10 éve

Finnországban alkoholt is csak az erre kijelölt üzletekben lehet venni....

Válasz

Légrádi Eloise üzente 10 éve

A magyarok 'külön faj.' De a politikai életük nem sokban más a többi országéhoz képest. Mert azt tudjuk, hogy a politika és a kolbászkészítésben az a közös, hogy ha tudjuk, hogy mi van belül, akkor nem tudják lenyomni a végterméket a torkunkon. Mondta egy ír honfitársam.

Válasz

Perei Jánosné üzente 10 éve

Kedves Zoltán! Ugye, most ebben a mai Magyarország-i faramuczi helyzetben már nem is tűnik olyan sci-fi-nek az, amit a mezopotámiai Anunnakikról írtam???
Csak azok és a hibridjeik képesek Emberiség és emberek elleni ilyen kegyetlenül gonosz megnyílvánulásra, a honfitársaik, az emberek tömegeinek ilyen semmibe vevésére, ennyire embertelen intézkedések hozására!!!

Válasz

Kovács András üzente 10 éve

Mindent kilehet magyarázni valamivel. Az is tuti, hogy a beszerzéssel sem lesz gond, bármiről is legyen szó. Eddig se volt ezután se lesz. Legjobb módja a kihumorizálás az ilyen idegesítő, felfoghatatlan témának. Nagyon jó.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 10 éve

"Magyarország, csak Magyarországon van" és azt hiszem, ez a lényeg. Ez az ország egyre elkeserítőbb helyzetbe kerül! Furcsa törvények, rendelkezések várhatók még szerintem.

(Nemrég elvették pl. az asztmás, epilepsziás gyerekek támogatásait is, mikor így is nagyon kevés a fizetés, az árak a plafonon, támogatás pedig csak nagyon kevés gyógyszerre van, melyeket ezeknek a beteg gyerekeknek szedniük kellene. Tudom, hogy nem erről szól az írásod, ezért ezt csak zárójelben jegyzem meg. Kiborító helyzet.)

Válasz

Balogh Zoltan üzente 10 éve

Szives engedelmeddel , én nem politizálok , csak egy hűlye politikai döntésre reflektálok , és csak azért mert olyanokat olvasok hallok, mindezt azért , hogy a fiatalokat megovják a dohányzás káros hatásától. Akkor az hogy nem jutott eszükben annak a nagytudású parlamentben , "dolgozó" embereknek, hogy drogot nem lehet sehol sem kapni hivatalosan, mégis minden hátvégén dülöngőzik, szédü,l imbolyog, a magyar ifjak 2O-25 százaléka -- egyébként minden tiszteletem azoké akik nem nyulnak ilyen szerekhez! Üdv.

Válasz

Igó Krisztián üzente 10 éve

Tetszett ahogy elkezdted a történetet, bár én a politikát nem vittem volna bele, mert annyira sem méltók hogy egy újságcikknyi, vagy akár egy Amatőr Írók Klubjába feltöltésre való írásra megfelelőek legyenek, de azért a hasonlat tetszett!

Nemzeti toalett? Hmm, ez ötletes! A WC papíron pedig szépírással a Himnusz, azt megfordítva pedig a Szózat ékeskedik? :)

Válasz