Kovács András üzente 10 éve

Milyen igaz, nem szabad hagyni kialudni a tüzet, ha úgy is van őrlángon kell hagyni, mert ha már az is kialudt, akkor annak annyi. tetszik.

Itt a vége felé volt egy eltévedt plusz a betű.

Válasz

makra árpád üzente 10 éve

Jelzem, hogy behoztam a lemaradást. :-). Követem a történetet. A véleményem a szokásos: tetszik. :-)

Válasz

Balogh Zoltan üzente 10 éve

Köszönöm. Bár tulzásnak érzem. Most, talán tegnap, vagy ma, irta egy vadonatúj tag , hogy látszik hogy megéltem egy-két dolgot, és azért irok , úgy ahogy irok. Te viszont, mikor eltünsz akkor nagyon nehezen térsz vissza. Várom az irásaidat! Üdvözöllek, és köszönöm , hogy olvastad!

Válasz

Sz. Kovács Péter üzente 10 éve

Azért még mindig nagyon jó olvasni téged, barátom! Kifejezetten szeretem a történeteidet, a verseidet, ha bárki azt mondja erre, hogy ez nem irodalom, hát nem tudom, hogy mi az! Nem megbántva, sem megsértve, teljes mellszélességgel kiállok a te esetedbe azon véleményem mellett, hogy jó az Öreg a háznál, jelen esetben egy írótársaságban, én egyébként is hiszek a tanulásban, és azt hiszem, ha téged olvaslak, mintha egy rendkívül magasröptű szemináriumon vennék részt az Élet iskolájában! Bár nincs kalapom, de megemelem, és lehet, hogy a fizikai tested már nem éppen fiatal, de hogy a lelked egy örök gyermek, abban biztos vagyok!;)

Válasz

adel leda üzente 10 éve

Köszi a választ:) Hát nem igazán tudom még, hogy hogyan is működnek itt kiadók, mivel soha nem érdekelt és más dolgok foglaltak le, de eltudom képzelni. Mostanában kezdtem gondolkodni azon, hogy (van nem is tudom kb. 100 versecském) egész jó érzés lenne a saját kis könyvecském "szagolgatni". Tudom, hogy a verses köteteknek nem nagy a piacuk Romániában, meg, hogy igazán jónak kell lenni. Majd elválik minden. Első lépésnek az internetet találtam megfelelőnek, hogy kicsit felmérjem, hogy mások mit gondolnak az irományaimról. További minden jót neked is:)

Válasz

Balogh Zoltan üzente 10 éve

Nem vagy kiváncsi, ez a kérdés mindannyiunk fejébe megfordul, akik irásra adtuk a fejünket.. Nekem itt fenn, ezen az oldalon legalább három-négy kötetre való irásom van és ennek az oldalnak kapcsolata van egy egészen új kiadóval, akik mindent elkövetnek , hogy ezekből a munkákból is kiadjanak.Minden lehetőségük meglenne a kiadásokra, de nagyon nehezen megy az eladás, az értékesités.És ha te kolozsvári vagy akkor ezt pontosan tudod, hogyan müködnek az itteni(romániai) kiadók. Szekértáborok, barátok , jól összefonodott, társaság, párttársak, és egyébb kelepcék. Én koromnál fogva már nem vágom nagyon nagy fába a fejszémet. Természesen örülnék , ha irásaim nyomdafestéket látnának, Van három gyerekem, két unokám, és talán majd ők szivesen fogják olvani , hogy miket müvelt a nagypapa. És ha szorgalmasan irsz akkor még sok mindent megtudhatsz ezen az oldalon erről az oldalról és a közremüködökről. Én, két és féléve vagyok itt , és jól érzem magam. Hasonló jókat kivánok neked is!

Válasz

adel leda üzente 10 éve

És mi lesz vele ha kész lesz?:P Bocsi ha túl kíváncsi vagyok:P

Válasz

Balogh Zoltan üzente 10 éve

1-től- 86.-ig, mind összefüggnek, és már csak néhány rész van amit megkell irjak, és elbucsuzunk tőlük. Köszönöm , hogy olvastad. Üdvözöllek.

Válasz

adel leda üzente 10 éve

összefüggnek:P

Válasz

adel leda üzente 10 éve

A tipikus férfi a hétköznapok körforgásából. Egyet értek a befejezéssel:) Tetszett:) Érződik, hogy már tapasztaltál egyet s mást az életből. Amúgy ezek a két koporsó 84, 83....stb össze függnek?? vagy külön írások?

Válasz

G. P. Smith üzente 10 éve

Rendben, akkor majd írok neki!

A javulást pedig értékelem!:)

Válasz

Balogh Zoltan üzente 10 éve

Köszi, hogy olvasod, de ez férfi a jobbulás utjára lépett !

Ami a javitást illeti azt Erikáva kellenne megbeszéld , mert ő már elkezdte a javitást, és valószinű . hogy van olyan amelyikkel előre haladott állapotban van. És azt hiszem , hogy ez a"Visszapillantó" Előre is köszönöm, és üdvözöllek!

Válasz

G. P. Smith üzente 10 éve

Majd válaszd ki Zoli, hogy melyik legyen az a műved, aminek a javításának nekiállok!

Válasz

G. P. Smith üzente 10 éve

Ez a rész különösen tetszett! Nagyon jól írtad le, hogy mik zajlanak le az igazgató fejében, és a végkifejlet is tetszik! Az már annyira nem, hogy ő is egy olyan "tipikus" férfi, akinek a feleség azért kell, hogy takarítson, főzzön, mosson...

Válasz