makra árpád üzente 10 éve

Követem a történetet. Megjegyezném: nekem a cím pont azért tetszik mert a sztorinak csak egy részére vonatkozik.

Válasz

Balogh Zoltan üzente 10 éve

Köszönöm a javaslatokat, a két koporsótól mindegyik jobb!-és engem a csendes guttaütés környékez,mert az ember megír néhány száz flekket és nem képes egy olyan cimet adni az irásának, ami az egészet lefedi.

Válasz

Kate Pilloy üzente 10 éve

Egy kicsit általános, talán ha kiegészítenéd valamivel pl. Édes-keserű emlékek a nem tudom milyen gyárból, vagy a nem tudom milyen brigád életéből, vagy Emerencia naplójából?

Válasz

Balogh Zoltan üzente 10 éve

Nem , egyáltalán nem, akkor azért adtam azt cimet,mert elakartam mondani , hogy vannak olyan koporsók , akik mellett, nem a tisztelők a rokonok, állnak hanem azok akik eltették láb alól(nagyon helyesen). Úgy hogy mindenképp kifogom cserélni a cimet. Tetszik amit Béla javasolt, de nekem is van egy elképzelésem. Mit szóltok hozzá? Édes-keserű emlékek.

Válasz

Kate Pilloy üzente 10 éve

Szükséges még a koporsó a címbe? Emerenciának van hozzá köze? Vagy az üzemnek? Nem kritika, hiszen nekem sem volt jobb ötletem, csak továbbgondolás miatt vetem fel kérdéseimet.

Válasz

Balogh Zoltan üzente 10 éve

Nagyon tetszik, a kiválót elhagynám , mert az egy kicsit magamutogatós, és akkor már nem én vagyok. Én is gndolkodom! Köszönöm!!!

Válasz

Gráma Béla üzente 10 éve

Nem tudom mennyire megkapó,de még gondolkodom!
KIVÁLÓ TÖRTÉNETEK KÉT KOPORSÓ KÖRÜL

Válasz

Kate Pilloy üzente 10 éve

Nem tudok címet javasolni, még a sajátjaimmal is szenvedek ez ügyben - viszont nagyon tetszik, ahogy leírod a nők csatáját. Lesz itt még hajbakapás, körömtörés és karmolás is talán.

Válasz

Balogh Zoltan üzente 10 éve

András! Vasárnap lesz egy pletykávézó--ami előzmények nélkül is olvasható!

Válasz

Kovács András üzente 10 éve

Ajjajj, késő lenne bekapcsolódnom. És akárhogy is olvasom, sajnos címet sem tudok kitalálni. :( Pedig én nagyon szívesen olvasnék valamit, amihez nem kell ismerni az előzményeket.

Válasz

Balogh Zoltan üzente 10 éve

Tudd meg hogy ez nekem is megfordult a fejembe-- nem is egyszer, de még nem döntöttem. Egyébként a koporsós történet is beleillik a cimkében szereplő megjegyzésbe. Bocsássuk szavazásra : Kérek szépen javaslatokat a cim megváltoztatására , vagy nem megváltoztatására-- illetve az új cimre. Első sorban azoktól , akik olvasták, de jó ötleteket mindenkitől elfogadok! Köszönöm , hogy olvassátok!

Válasz

Gráma Béla üzente 10 éve

A mérges kígyó dolgozik! Azon tűnődöm,hogy már rég eltért a cslekmény a két koporsótól,nincs szándékodban a cím változtatása?

Válasz

G. P. Smith üzente 10 éve

Zajlik a rivalizálás...tetszik!:)

Válasz