Kovács András üzente 11 éve

Kate: Hmm. Most gondolkodó ejtettél. Valóban mindig ugyan azt stílust használom, nem tudom az okát. elgondolkozom rajta, hosszútávon nem kifizetődő. Elégedettségről pedig, aligha írok. Nem hiszek a happy end-ben. Nem vettem bántásnak, örülök, hogy felnyitottad a szemem.

Daniella: nem tudom mi lett csábítóval, és hogy mi is történt valójában, szándékosan nem foglalkoztam vele. Másra akartam feltenni a hangsúlyt, csak gyorsan meg akartam teremteni valami alapot.

Tibor: Valóban kacifántosra sikerült az a mondta. Többször olvastam fel hagosan mint gondolád. Nem tudtam vele mit kezdeni. Viszont ha van valami jó ötleted, vagy bárki másnak, azt örömmel fogadnám.

Köszönöm mindenkinek, aki olvasta!%

Válasz

Kate Pilloy üzente 11 éve

Valóban olyan "andrásos". És persze tanúságos, nekem is az utolsó mondat tetszett a legjobban. Csendesen megkérdezném, ugye vannak jó napjaid is? Mindig ezt a stílust látom nálad, még a kommentekben is. Bár lehet, hogy ettől te jól érzed magad. Szóval valami szépről, elégedettségről olvashatnék tőled? :) (ugye tudod, ez nem bántás, csak érdeklődés!)

Válasz

Ócsai Norbert üzente 11 éve

Hát ez nagyon jó volt, főleg az utolsó hipokratikus mondat! :D :D Mélységesen igaza van az asszonynak a gyilkossággal kapcsolatban!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Hm, a lány milyen "büntetést" kapott? Vagy csak a csábító a hibás? Nincs is tisztázva, pontosan ki csábított el kit, de nekem is nagyon tetszett.

Válasz

Gráma János üzente 11 éve

Én nem kötekedek a mondat szerkesztéssel, mert azt elődeim megtették. Szerintem ezek az alkotások a menők amelyekből tanulni lehet. Tetszik.

Válasz

Szilágyi Márta üzente 11 éve

jó a sztori

Válasz

Balogh Zoltan üzente 11 éve

Egy ilyen rövid terjedelmű irást könnyebb egybe tartani-- ezért jobban csattan a poen, viszont nem szabad benne hibázni.Nekem tetszett.

Válasz

Gráma Béla üzente 11 éve

Nekem nagyon tetszett.Ismét adtad magad.Jót mulattam,amikor már húzni kezdte a ravaszt,hirtelen jutott eszembe mi lenne,ha paradicsomlével lenne feltöltve.Nem sokat csalatkoztam.

Válasz

makra árpád üzente 11 éve

Hehe. Tanulságos. Tetszett. :-)

Válasz

G. P. Smith üzente 11 éve

Én jót nevettem, Olyan "andrásos" lett:) Viszont a hall két ll:) - halott-hallott teljesen mást jelent!

Válasz

Tövisi Eszter üzente 11 éve

Az előző jobban tetszett, viszont ilyen röviden ennyi dolgot leírni, az ügyes!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

"Mivel közeleg a születésnapja, és én voltam olyan hülye, hogy két hónappal előtte beszereztem az ajándékát, amit a kedvenc angol sorozatában látott, így móresre fogom tanítani vele." - Azt javaslom, ezt a mondatot olvasd fel hangosan, többször egymás után, ha kell, aztán írd át!
"Elmentem hozzá, néhány barátja is jelen volt, elő szülinapi bulira készültek." - Hatásosabb lenne (és nem csak ennél a mondatnál), ha a vesszők mentén három mondatra tagolnád ezt az egyet.
"Tisztáztam velük, hogy a ravasz meghúzásában semmi sem gátolhat meg." - Tisztáztam velük, semmi sem gátolhat meg abban, hogy meghúzzam a ravaszt. Máris "mozgékonyabb" a kép.
Szerintem olvastunk már tőled jobbat is. Nem tudom, mennyi időt, energiát fektettél bele, de ezek szerint többet kellett volna.

Válasz

Igó Krisztián üzente 11 éve

Ez aztán jó volt! :D

Válasz