Tövisi Eszter üzente 11 éve

Látom, felkavart a dolog, mert a humornak most még morzsái sem voltak.

Válasz

Knizner B. Sylvia üzente 11 éve

Nem semmi egy történet, már csak azért sem, mert fényes nappal, nyilvános területen, gyerekek közelében történt. Most már értem, Zoltán, mire gondoltál.

Válasz

Telek Domonkos Balázs üzente 11 éve

Nagyon életszerű történet.

Válasz

Balogh Zoltan üzente 11 éve

Gondolom , hogy ismered azt a Dankó Pista nótát: Most van a nap lemenőben... Üdvözöllek és köszönöm , hogy olvasod és kommenteled!

Válasz

Gráma János üzente 11 éve

Ez is jó feleség. Modern asszony. Sok van belőle. Egy párat én is ismerek, sajnos a mi időnk lejárófélben van. Sajnos. Igaz Zoli?

Válasz

G. P. Smith üzente 11 éve

Engem meghökkentett a történet....és sajnos egyre több ilyen van:(

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Szerintem, ha valaki az ötéves kisfiát egyedül hagyja a játszótéren azért, hogy valakivel elbújjon, hááát... az nem jó anya, nem tudok másként fogalmazni. Ha ilyesmit akar csinálni, akkor tegye, de ne abban az időben, mikor a gyerekre vigyázni kell, de tényleg lehet az is, hogy nem az övé a gyerek. Akkor is felelőtlenség egyedül hagyni őt, még akkor is, ha mások is vannak a játszótéren.

Válasz

makra árpád üzente 11 éve

ajaj. Nem mondom, bájos emberek vannak.
:-)

Válasz

Kovács András üzente 11 éve

Hah, mondjuk az se biztos, hogy ő az anyja a gyereknek, csak vigyáz rá. Vagy ha ő az anyja, akkor úgy értette, hogy nagypapi vár otthon. Túl hamar ítélkeztem.

Válasz

Kate Pilloy üzente 11 éve

Ki mondta, hogy fiatal az apuka? :) Mindettől még lehet jó édesanya, szerintem a kérdés az, hogy miért él a gyerek apjával, ha másnál keresi a boldogságot. Ilyen IS a világ. Meg vannak hűséges asszonyok is. Sőt, hűséges férjek is.

Válasz

Kovács András üzente 11 éve

Felháborító, nem is az, hogy hol csinálják. Hanem hogy egy nő képes ilyet tenni egy fiatal apukával. Hát kiben lehet megbízni?

Válasz

Gráma Béla üzente 11 éve

Sajnos ilyen a világ. Nem mondom,hogy "szörnyű" inkább ocsmányul változatos

Válasz