Arlene C. Dall üzente 11 éve

Örülök, hogy elolvastad :) Köszönöm a kedves szavakat, nagyon jól esnek. Remélem, a folytatással is így meg leszel elégedve! :)
Csodálkozom, hogy a leíró részeket találtad legjobbnak, mert abban szerintem nem vagyok jó. Inkább párbeszédeket szeretek írni, és bemutatni az érzelmeket.

Válasz

Kirsch Ákos üzente 11 éve

Elolvastam a Prológust az oldalon. Tetszett. Választékosan fogalmaztál és volt íve a cselekménynek. :) A leíró részek voltak a legjobbak.

Válasz

Arlene C. Dall üzente 11 éve

Köszönöm! :) Ez a 4. fejezet eleje igazából, de nem kapcsolódik a többihez. Ha érdekel, itt elolvashatod az előzményt: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=103964
Próbálok törekedni a képszerűségre, hogy az ember lássa maga előtt a dolgokat, ezek szerint átjött, aminek nagyon örülök! :)

Válasz

Arlene C. Dall üzente 11 éve

Naná, hogy lesz :)) Máris írom!

Válasz

Arlene C. Dall üzente 11 éve

Hű, nagyon örülök, hogy ennyire tetszik! :) Köszönöm az elismerést!
Igen, a steampunk eléggé rétegműfaj, ahogy a cyberpunk. A fantasy manapság kezd teret hódítani, de a steampunkot és a cyberpunkot nem sokan ismerik, ahogy írtad. De talán nem is baj :) Pedig szerintem rengeteg a lehetőség ebben a két műfajban.

Válasz

Kirsch Ákos üzente 11 éve

Érdekes részlet. Elsőre jó történetnek tűnik. Ha lesz folytatása, elolvasom azt is. :) Ügyesen leírtad, egyébként, mert rögtön láttam is magam előtt, ahogy olvastam.

Válasz

Telek Domonkos Balázs üzente 11 éve

Tetszett nagyon! Ugye lesz folytatás? :)

Válasz

Nagy Sz. Attila üzente 11 éve

Hűha nagyon profi a steampunk regényed. Tetszik :) Könnyed szöveg, és olvastassa magát. A hangulata meg hasonlóan légies, áramló. A "ginger" lány meg eredeti megtestesítője a gőzpunki ideálnak. Anno én is filoztam, hogy nekiállok hasonló műfajt írni, de rájöttem, én inkább a fantasybe meg a cyberpunkba mozgok otthon :D Igaz ez utóbbit még nem írtam, de szerintem azt nem is írni kell, hanem hallani és látni :)))) Zárójelbe: csak az a vicces, hogy ezek réteg termékek, a legtöbb ember vagy nem is hallott róluk, vagy vonakodik, esetleg asszociálja a klisésre koptatott szösszenetekkel, főleg a fantasyt...

Válasz

Arlene C. Dall üzente 11 éve

Ennek van előzménye is, itt olvashatod el, ha érdekel: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=103964
De Vicarios most tűnik fel először, ő új még a "csapatban" :) Amúgy én is szívesen olvasnék steampunk témájú dolgokat, de sehol sem találok :( Vernian Process-t is kedvelem :)

Válasz

Nagy Sz. Attila üzente 11 éve

Én sem hittem volna, hogy emberfia hallgat még steampunkot rajtam kívül, vagy olvas azt.. :D Számomra a sztorid picit vicces, ezért írtam C. Robertet, nem a Vernian Processt, mert ez utóbbinál azért elég sötét gőzpunk világ atmoszféra van :P Hasonló világot idéző sztorikat szívesen várok...

Válasz

Arlene C. Dall üzente 11 éve

Nem hiszem el, hogy valaki ismeri rajtam kívül az Abney Parkot :D Amúgy nem róla mintáztam a karakterét és a kinézetét sem, de gyakran hallgatom a zenéjüket :)

Válasz

Nagy Sz. Attila üzente 11 éve

Az Abney Park Captain Robertjét idézi :P

Válasz