Gráma Béla üzente 11 éve

Bepótoltam ami elmaradt.Annyi véleményezés után érzem az enyém már nem hiányzik,pedig volt néhány észrevételem,de majd az elkövetkezőkben,mert ezáltal,hogy elolvastam tiszta a kép.

Válasz

Igó Krisztián üzente 11 éve

Köszönöm William, remélem a következő rész is tetszeni fog! :)

Válasz

William Morgenthaler üzente 11 éve

Én nem éreztem, hogy lassan halad a cselekmény. Ennyi leírás, kitérő kell, különben túlpörgetett lesz a történet. Az a dőlt betűs bekezdés világbajnok :-). De a többi is jól sikerült.

Válasz

Balogh Zoltan üzente 11 éve

A jó kritikát, vagy akár a rosszat egyformán elkell fogadni , mert az előbb utóbb előre visz!

Válasz

Igó Krisztián üzente 11 éve

Na igen Zoltán, látod most nagyon igazad van! :)
Lebuktam, mert egyáltalán nem nézek forma-1et, - bár azt sem tudom hogy te nyomon követed-e a szúnyog muzsikával aláfestett autósportot - mindenesetre megköszönöm figyelmességed! :)

Örülök hogy neked is tetszett Andi! :)

Válasz

G. P. Smith üzente 11 éve

Egyetértek az előttem szólókkal! nekem is tetszett!

Válasz

Balogh Zoltan üzente 11 éve

Való igaz , az volt az érzésem, olvasás közben hogy Szepessy Györgyött hallom, aki tudvalevőleg még a pálya széléről közvetitett. Ez jó volt!!!

.." kerülte ki őket, mint egy profi forma -1-es pilóta a kanyarokat". Ha a forma 1-es pilóta kikerüli a kanyarokat akkor bizony felmászik a védőfalra -- veszi a kanyarokat!

Válasz

Igó Krisztián üzente 11 éve

Köszönöm ez kedves tőled! :)

Válasz

Kate Pilloy üzente 11 éve

Gondold át, nagyon jó riporter lennél szerintem!

Válasz

Igó Krisztián üzente 11 éve

Köszönöm mindkettőtöknek hogy olvastátok! :)
Kate, még életemben nem gondoltam arra hogy sport riporter vagy meccs közvetítő legyek, viszont pályaedző viszont annál inkább-- ha engedné az egészségem de nem engedi. Így csak papírra ( azaz Wordbe ) vethetem ezeket a remek pillanatokat. Nagyszerű volt.... :)

Válasz

Telek Domonkos Balázs üzente 11 éve

Egyetétzek Kate-tel, nagyon jó a meccsközvetítés, és egyébként az egész történet! :)

Válasz

Kate Pilloy üzente 11 éve

Csodálatosan közvetíted a meccset, és mivel én szeretem a focit, élveztem is. Volt néhány szókapcsolat, amit nem nagyon értettem: "játékos hangnemű megjegyzés", "csalódottan vette a rá vonatkozó jellemeket" de ettől függetlenül szerintem jól megírtad ezt a sztorit. Nem szeretnél riporter lenni, rádióban, tévében nagyon jó lennél! Szépek, részletesek, élethűek a leírásaid.

Válasz

Igó Krisztián üzente 11 éve

Hello László! :)
Elraboltak az Emdárok! Áhh dehogyis csak vicceltem :P
Köszönöm a gratulációt, igaz időbe telt mire teljesen le tudtam írni az érzéseimet, hozzáteszem senkitől nem kértem hozzá segítséget! Bár nem mintha eddig kértem volna, de ez csak mellékes :D

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Helló Krisztián! Eddig hol voltál?
„Hogy te milyen gyönyörű vagy! Szépséged a magasba emel, a boldogság legfelső tornácára! Mosolyodban a szeretet gyengédsége csillog. Amikor rád nézek, nyomban a lázadó vidámság tör ki belőlem. Hiszen te nem is mosolyogsz! Arcodat a természetes szépség formázza,…” – vissza pillantottam, hogy győződjek meg a szerzőjéről. Gratula! Ez nekem mára hosszú, de pótolni fogom. Már ki akartam kapcsolni a gépet, de rákésztettél, hogy üzenjem: tetszik az érzésből fogalmazott írásod.

Válasz