G. P. Smith üzente 11 éve

Györgyi, köszönöm szépen a kedves szavakat!:)

Válasz

Krepsz Györgyi üzente 11 éve

Én emlékeztem erre a Grace-re, meg is kerestem, amikor először tetted fel, végig is olvastam, amennyi fent volt belőle... Az az igazság, hogy én általában nagyon utálom a romantikus regényeket, de ezt egészen jónak találtam. :-) Kedves, aranyos történet.
Na jó, azt nem mondom, hogy hibátlan, de tényleg az egyik legjobb, amit eddig olvastam. :-)
Ami a legjobban tetszett benne, az az érzelmek ábrázolása: nagyon életszerű, a bánatból nem lett nyavalygás, a szerelemből nem lett ömlengés. Grace fájdalmát is egészen át tudtam érezni. És Josht sem azért sajnáltuk, mintha egy akkora nagy "álomférfi" lett volna, akire minden nő vágyik - csak egy rendes, kedves fickó, aki olyan jól illett Gracehez. Ezt sok, magát "profinak" nevező író sem tudja ilyen jól megírni. Szóval gratulálok, szerintem egész jó kis regény lett. :-)

Válasz

G. P. Smith üzente 11 éve

Köszönöm, Kate!

Válasz

Kate Pilloy üzente 11 éve

Az az igazság, az első rész után nem folytattam volna az olvasást, ha nem te írod. De ismerve eddigi írásaidat, hozzászólásaidat, kicsit megismerve gondolatmenetedet és ízlésedet, bíztam benne, hogy nem egy szimpla történet vár rám. Várom, hogy alakul, addig pedig érzelmileg töltődőm, kell az

Válasz

G. P. Smith üzente 11 éve

Köszönöm, hogy olvastátok!
Kate, elég érzelgős regény, hiszen nagyjából arról fog szólni, hogy Grace min megy keresztül lelkileg...mellesleg ez egy beszélő név:) De tényleg, nem egy szimpla történet, lesz benne misztikum is.
Daniella, Domonkos, Árpi örülök, hogy tetszik!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Szerintem, mivel csak egyetlen túlélő maradt, az így is van. Valamiért a P.S. I Love you című filmre emlékeztet, ott is a film elején meghal a férfi, aztán jönnek a nehézségek.
Az az egy biztos, hogy nagyon szép rész, teljesen meghatódtam, átérezhető, jól van megírva.

Válasz

Telek Domonkos Balázs üzente 11 éve

Nekem nagyon tetszett, és szeretem a fejezetek elején azokat a kis bevezető részeket. :) Kicsit zavaros volt ez a rész, de pont ezért lesz izgalmas! :)

Válasz

makra árpád üzente 11 éve

Olvastam. Az előzőt is. Vannak lehetőségek a folytatásban amit kíváncsian várok. :-).

Válasz

Kate Pilloy üzente 11 éve

Nem tudom, érdekes a befejezése ennek a résznek, nem derült ki, ki van még ott. De tudod, én nem nagyon bírom a túl érzelgős, csöpögős dolgokat. Az biztos, hogy nem rossz, legfeljebb nekem lesz sokkkk. De szerintem te jobban kevered a lapokat, minthogy most nekiessünk sírni és gyászolni, és ennyi legyen a történet.

Válasz

G. P. Smith üzente 11 éve

Kate, ez jó vagy rossz?

Válasz

Kate Pilloy üzente 11 éve

Érdekes...

Válasz

Balogh Zoltan üzente 11 éve

Kezdődik a bonyodalom!

Válasz