Ócsai Norbert üzente 11 éve

Nem sietek sehová :) Csak be kell harangozni, hogy jön a végjáték és a nagy összecsapás, stb, hisz én felelek a marketingért is :D :D
Nagy becsben tartom az utolsó felvonásokat, tehát meg kell adni a kellő hangulatot! A nevemre esküszöm, hogy az utolsó két epizód lesz a leges legkidolgozottab iromány, amit eddig valaha írtam!
Sajnos Kate, a Óceán Lángjának nem lesz folytatása, ezért kell, hogy egy jó nagy bummal záruljon, hogy minden igényt kielégítsen!
Ehhez pedig kell a reklámozás és a hírdetés, hogy mindenki várja már! :D

Válasz

Kate Pilloy üzente 11 éve

Nekem is volt egy kedvenc magyar tanárom, de egyszer csak elpárolgott, elment az iskolából azt sem mondta: viszlát. Pedig az ő hozzáállása a világhoz, a diákokhoz kellett volna ahhoz, hogy én szeressek iskolába járni. Csalódtam benne, amikor elment.

Egyébként jó volt várni erre a részre, nekem tetszett, örülök, hogy visszajött Ágnes. Norbi húzzál bele, azt mondják húsvét után jön a nyár, addig meg tél marad. Bár nem tudom, hova sietsz, nem várom a végét, a folytatásra vágyom.

Válasz

G. P. Smith üzente 11 éve

nekem is volt egy ilyen tanárnőm középsuliban, aki buzdított arra, hogy magyar szakra menjek és neki köszönhetem, hogy tanár lettem:)

Válasz

Ócsai Norbert üzente 11 éve

Csillag Hajnalka tanárnő az Óceán Lángját, Horváth Istvánné ( A Mi magyar tanárunk) pedig a Tornádó Völgyet olvassa! (A támogatása nagyban elősegítette, hogy tavaly csatlakoztam a Klubhoz és elkezdtem az írását)

Válasz

G. P. Smith üzente 11 éve

Az már magában is elismerés:)Rendes tanárnéni!:)

Válasz

Ócsai Norbert üzente 11 éve

Azon vagyok! :)

Az nem pályázat volt, csak egy kis iskolai megrendezés :) Csillag Hajnalka tanrnő minden évben meghírdeti ( Történelem/Magyar szakos), de nincsenek díjak, vagy ilyesmi. Csupán elismerés, és a tény, hogy egy újabb olvasód van :)

Válasz

G. P. Smith üzente 11 éve

Akkor húzzál bele! és remélem a havazás meg elhúz...
Azzal a pályázattal, amire jelentkeztél, nem tudni, mi van?

Válasz

Ócsai Norbert üzente 11 éve

1: Köszönöm Balázs! :) Mindig jó érzéssel tölt el, ha egy új olvasót tudhatok a táboromban! :D


2: Áhh, megint ezek a csavaros, nyakatekert fogalmazások, eh? :D Majd megpróbálom nem túlságosan elragadtatni magamat :)

Nem csak várni rá érte meg :) Ez az 1 hét elég időt adott ahhoz, hogy rendesen átgondoljam az elkövetkezendő eseményeket. Márcsak fel kell idézni a jeleneteket és leírni, amit látok :) HA a terveim összejönnek (Amire 1% az esély), akkor Nyár elejére fellibbenhet a Vége szócska :) Annyi szent, hogy izgalmas Tavaszban lesz részünk. ;) És itt nem csak a havazásra gondolok ;)

Válasz

G. P. Smith üzente 11 éve

De megérte várni rá! Még mindig a leírások mestere vagy, ám ebben a részben találtam pár hibát:
- ilyen lények ellen kell szembenéznie. – ilyen lényekkel kell szembenéznie
- nem kell mitől tartania – nincs mitől tartania
- Megragadta az első keze ügyébe eső tárgyat –én eső helyett akadót írnék
A történet (is) jó volt!

Válasz

Telek Domonkos Balázs üzente 11 éve

Izgalmas történet! :) Nagyon szépen fogalmazol.

Válasz

Ócsai Norbert üzente 11 éve

Hosszú ideje volt már, nem de? :)

Válasz