Arlene C. Dall üzente 11 éve

Nagyon örülök ennek :)) Remélem, a folytatás is el fogja nyerni a tetszésedet! :)

Válasz

G. P. Smith üzente 11 éve

Nekem is tetszik a történeted): Jó a megfogalmazás, érdekesek a karakterek, a történet is jól kezdődik. Egy pár vesszőhibán kívül nem találtam mást!:)

Válasz

Ócsai Norbert üzente 11 éve

Az ilyen név témákról mindig az jut eszembe, hogy valóban, ha az embernek választania kellene két hős közül, akkor Elwyen-t választaná Elemér helyett. Az idegen nevekben van valami, ami hatalmat és misztikusságot sugároz.

Válasz

Arlene C. Dall üzente 11 éve

De szép név az Arilyn :) Nekem nagyon tetszik, és fantáziadús :)
A Ludvig név is szép, de féltem, hogy abból mindenki Beethoven-re asszociálna, ezért kicsit átalakítottam. Lüdvic amúgy sem valami könnyű eset, és nem illett volna hozzá egy egyszerű név.

Válasz

Ócsai Norbert üzente 11 éve

Igen, már összefutottam vele tegnap este, csak még nem volt időm nekilátni :) De máris előkotorászom a Hírek közül :)

Én is így vagyok az Aliccel :)
Ugyanazt csináltam vele, mint te a Ludvig-al. Alice --> Arilyn (E-ri-lin). Még saját jelentése is van, de azt majd csak a Tornádó Völgy kb... kéthamadánál tudjuk meg. (Most is elmondhatnám, de kellene hozzá háttértörténet, amibe inkább nem megyek bele :D)

Válasz

Arlene C. Dall üzente 11 éve

Nagyon szépen köszönöm a kedves szavakat :) Feldobtad a napomat. Ha érdekel, fent van már a folytatás is :) Az Alice a kedvenc angol lánynevem, a Lüdvicet meg én "alkottam" a Ludvig névből.

Válasz

Ócsai Norbert üzente 11 éve

Utóirat: Az Alice egy gyönyörű név, szép választás :) A Lüdvic pedig egy újdonság, ritkán találkozni vele :)

Válasz

Ócsai Norbert üzente 11 éve

Nahát! Ez egyszerűen elbűvölő volt!! Megfogtál, máris rajongok ezért a történetért! :D Csodásan írsz, minden egyes részlet lélegzetelállító!

Válasz

Arlene C. Dall üzente 11 éve

Kedves Tibor! Köszönöm a dicséretet, nagyon jól estek a szavaid. Folytatást szerintem már ma felteszem, remélem, az is ennyire fog tetszeni! :)

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Nem akarlak agyondicsérni már így a kezdetek kezdetén, de ez a bevezető nekem nagyon tetszett. Érdekesen írsz, egyáltalán nem unalmas (bár még kicsit forrhatja magát, az igaz...), ráadásul két elragadó karaktert varázsoltál elénk, egy kis háttértörténettel (melyből szerintem éppen annyit tálaltál elénk, ami így a kezdetekhez kellett). Szóval, egyelőre csak pozitívan tudok nyilatkozni, ha voltak is hibák, nem vettem észre, mert sodort a lendület magával. Azt mondom, lássuk a medvét! :)

Válasz

Arlene C. Dall üzente 11 éve

Köszönöm, igen, ez ilyen meseszerű történet :) De lesznek benne azért komolyabb dolgok is. Hamarosan várható folytatás!

Válasz

Balogh Zoltan üzente 11 éve

Mesésen indul, vajon merre tart? Megtudjuk?

Válasz