[Törölt felhasználó] üzente 10 éve

Jól alakulnak a dolgok, a múlt eseményei beérnek a jelenben, az elején hiányoltam a visszaemlékezéseket, előtörténeteket, de már megkapom a kívánt információt.

Válasz

Kate Pilloy üzente 11 éve

hát nekem ez a kapitány az arcába nyomja a gyertyát és az lobog és éget és közben szorítja a torkát és közben a másik pofiján a zavartalan mosoly ami elszánt és őrült, nem jött le. DE tudtam, hogy kimagyarázod :)

Válasz

G. P. Smith üzente 11 éve

Igen, átsiklik az ember szeme rajta, mert tudja, hogy mit akart olvasni. Ezért kell kiadás előtt több embernek is átolvasnia, hogy minél kevesebb hiba maradjon benne:)Nem hiába van négy szemem:D

Válasz

Ócsai Norbert üzente 11 éve

Hoppá, azonnal javítom! :) Köszönöm a sasszemet Grace! :) Igen, ha az elírás értelmes szó marad, akkor ritkán vesszük észre (a helyesírás elemző meg pláne nem). :)

(Mikor javítottam meg saját magam is találtam egy hibát, amit egyikőtök sem vett észre :D (Felnézett helyett Fenézett)

Válasz

Ócsai Norbert üzente 11 éve

Szerintem az előző pár rész után már kicsit világos, hogy A kapitány az, aki Vargast a földre nyomja és gyertyát tart az arcához :D Itt nem direkt ezért nem szolgáltam magyarázatot :)

Nos, tudom, hogy milyen nehéz néha elfújni egy gyertyát. Van, amikor egyszerűen nem akar elaludni, olyan, mintha továbbra is csak lángolni akarna. Egész tüdővel kell fújni, hogy kialudjon, most itt is ez történt.

Vargas hangja volt hamisan ártatlan, míg az arckifejezése őrült. Tudjuk, hogy ez nem igen passzol egymáshoz, ezzel csak fokozni szerettem volna, hogy Vargas mennyire kicsavart egy személyiség. :)

A kapitány azt a gyertyát a férfi arcához szegezte, ez volt az előző részben is, mikor Zsolt szemszögéből néztük a helyzetet. Az lángolt felette!
Norbert zsemszögáből azért nem lett megemlítve, mert míg Zsolt erre a jelenetre fókuszált, addig Norbert a saját gondolataival bíbelődött.


Nyugodtan jegyezz meg mindent, amire kérdő tekinteteket vetel :) Szívesen válaszolok rájuk, esetleg még a hibáimat is felismerem, ha nem szándékos volt :) Szóval nyugodtan, eresz szabadjára a kritikádat :D

Válasz

G. P. Smith üzente 11 éve

Jó kis rész volt, és az utolsó mondat megint üt. Kate eléggé kivesézte előttem. Én találtam egy elgépelést: fejétl helyett fajét-de a fajét ért

Válasz

Kate Pilloy üzente 11 éve

"felnézett egyenest" - ez direkt írod így, vagy ez nálad természetes? Ez a kérdés olyan régen foglalkoztat. Nekem kezd szimpatikus lenni Vargas. Amit Norbertnek mond, az szuper szöveg.

kötekedek: "Még erősebben szorította a vékony nyakat, már majdnem kettéroppantotta, de ez sem használt a férfi megtörésének érdekében." - szóval itt hogy van ez a mondat? Értem, csak nem tartom értelmesnek a mondatot.

"Egyetlen gyertya lévén ..... a kapitány egyik erős markával Vargas torkát szorította, hogy a földön tartsa, de az továbbra sem rezzent meg az életére tört heves támadástól. Néha nyugodt pillantásokat vetett a fölötte lobogó lángokra, de zavartalan mosolyát az égető hő sem tudta leolvasztani." - Egy gyertya égett, milyen lobogó lángok voltak Vargas felett? ki okozta az égető hőt? és néha nyugodt pillantások is voltak? Néha? ? - meddig tartott?
"sebesen elfújta a feje fölött lóbált lángot. A gyertya a heves tiltakozás ellenére is kénytelen volt kialudni" - a gyertya ellen ki tiltakozott hevesen és ki lóbálta?

"Szinte már várta, hogy mikor fogja a férfi leégetni a bőrt a képéről." ki akarta Vargas arcáról leégetni a bőrt? fojtogatták, nem? És közben hamis ártatlansággal kérdezni is tud? de az arca egyre elszántabb és őrültebb? Ez a jelenet nekem kicsit furi.

bocsánat a kötekedésért, ilyenkor a párom azt szokta mondani: " Ma nem tárgyalok veled!" :) azért szokott tárgyalni még aznap velem.

De egyébként tudod ugye, hogy tetszik és várom a folytatást!

Válasz

Ócsai Norbert üzente 11 éve

Nem nagyon volt itt verekedés, szerintem kicsit le lettek alázva a srácok :D Igen sok előnyt jelent, ha olyan szövetségeseid vannak, akik gond nélkül tájékozódnak a sötétben. Lássuk, ebből hogy jönnek ki!

Válasz

Balogh Zoltan üzente 11 éve

Hát , nagyon félelmetes a sötétben verekedni, de azért jó, hogy valaki ezt mind látja és megirja nekünk!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Jó étvágyat, szép álmokat!

Válasz

Ócsai Norbert üzente 11 éve

Íme a beígért folytatás! :) Most megyek vacsorázni (újra), majd aludni, holnap egy új Irodalmam Története kerül az asztalra, utánna pedig megtudjuk, mi történt ezek után Sárkányfészek szigetén!

Válasz