Tövisi Eszter üzente 11 éve

Eljutottam idáig is, jöhet a folytatás. :)

Válasz

Balogh Zoltan üzente 11 éve

Köszönöm szépen a hozzászólásokat! Üdvözöllek benneteket!!!!

Válasz

makra árpád üzente 11 éve

Kiadásra érett a történet. :-) . Nagyon jó.

Válasz

Balogh Zoltan üzente 11 éve

Hát ez remek, én ilyet sohasem fogok tudni , már ameddig fíú vagyok, egyébként semmi lényegeset nem vettem észre , hogy tévedtem volna. Mert ez az én Emiliám amit meg te írtál az a tied. Köszönöm , hogy fáradtál vele, és hogy olvasod. Máris tanultad tőled szineket árnyalatokat , bosszúállás technikát , és egybeket- Üdvözöllek!

Válasz

Kate Pilloy üzente 11 éve

Két konyak elfogyasztása mellett, közben, után sem tudnék szerintem okosabbat mondani, mint amit most gondolok: nem vagy Zoltán férfinak sem buta, nőnek meg aztán végképp nem. :) Emília gondolatmenete rendben van. Én mint nő, nem közvetlen bosszún gondolkoztam volna, hanem valami ilyesmin: no, majd megmutatom én a kislányomnak, hogy ki a profi! Mert egyszerű tizenévesen elcsábítani egy férfit, na de negyven évesen már feladat! Nem biztos, hogy a szoknyámat húznám fel, hogy megcsodáljam a lábam, hanem a tükörbe néztem volna, megállapítanám, hogy még nincs annyi ránc az arcomon, de szükséges egy kozmetikus, egy jó kis arcpakolás, smink, új rúzs, picit vörösebb, mint eddig, egy fodrász, egy kis hajfestés, új frizura, egy manikűrös és persze egy magasabb sarkú cipő, amiben már a csinos combomat is megcsodálnám és hát beszereznék egy vörös fehérneműt, mert az erősíti a nő önbizalmát. És drága lányomat szeretettel fogadnám én is, mint ő, de már gondolkoznék azon, hogy fog elájulni a kislány, ha meglátja a változást.
Valójában szerintem egy nőnek mindig a másik nő az ellenfele és a férfiért folyó harc is arról szól, hogy ÉN megszereztem, te meg hol vagy, angyalom? (ez persze mind az én véleményem, ne általánosítsa senki, sok okos nő van itt, más-más korosztályból, akik talán máshogy gondolják)

Szóval Zoltán, jól írtad le Emília gondolkozásmódját, szerintem. Amikor amellett álltam ki, hogy a női gondolatokat a férfiak nem tudják visszaadni, akkor főként az érzésekre gondoltam, arra az apró rezdülésre, amit egy nő szíve, lelke érez, és ami a nőiességünkből adódik. Ha csak abba gondolunk bele, hogy egy nő hányféle színt lát és mennyit képes a férfi, akkor szerintem érthető, mire gondolok. De semmiképpen nem szeretnék erről újabb vitát nyitni, főként mert a bölcs hallgat és nem vitázik egyértelmű dolgokon. :)

Szeretem az írásaidat és várom a következőt is, olykor jókat kacagok rajtuk és életszagúak, természetesek, nagyszerűek!

Válasz

G. P. Smith üzente 11 éve

Jó kis eszmefuttatás volt!:)

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Tetszett a konyak melletti elmélkedés. És az ILYENRE mondják, hogy élethű!

Válasz

Kate Pilloy üzente 11 éve

Kedves Zoltán! Iszok egy kis konyakot este és átgondolom! De komolyan! Mármint komolyan átgondolom.

Válasz

Gráma Béla üzente 11 éve

Nagyon tetszett az egész folyamat! Annyit megjegyeznék,hogy az ilyen kokott dívák,általában lelkük mélyén bosszút forralnak.Ezek szerint nim mindenki.Élvezettel olvastam és várom a következőt!

Válasz

Balogh Zoltan üzente 11 éve

Nahát, pont tőled akartam megkérdezni , hogy te , hogyan cselekedtél volna hasonló helyzetben! ( Vagy, hogy irtad volna meg?) Nagyon másképp? hasonlóan? Na , hogy ? Köszi hogy olvasod !
Férfinak is buta vagyok ,nemhogy nőnek ,én csak azt tudom , hogy Emlia mit csinált!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Szép, mondhatom! :)

Válasz

Kate Pilloy üzente 11 éve

Megtudhatjuk, hogyan gondolkozik egy okos nő. Lehet, hogy nekem is konyakra lenne szükségem? :)

Tetszett, köszönöm, így ebédidőben üdítő volt.

Válasz