Igó Krisztián üzente 11 éve

Ebben a történetben Tibor a magyar Frodó, te pedig William, a Gandalf! :)
Na de várjuk ( azaz várjátok ) ki a végét :)

Válasz

William Morgenthaler üzente 11 éve

Micsoda jó kis Harry Potteres összecsapás résztvevője lehettem :-)! És mi a helyzet Eszterrel? Szex nem volt? Egyébként annak idején Gandalf is visszatért a halálból, és megnyerte a háborút. Úgyhogy maradt még némi remény...

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Ha nem szólok, szerepem is csökken – így helyes! Azt hiszem az egész klubban te szeretsz a legjobban mesélni. Ezzel a történettel megtaláltad a módját is.
Mindannyiójuk – ez a szó lett a legkedvesebb. :) folytasd!

Válasz

Ócsai Norbert üzente 11 éve

Mindig is jobban érdekelt a jó oldal :) Melyik a nagyobb dicsőség? Ha pár fős jófiúkből álló csoport szembeszáll egy egész gonosz hadsereggel, vagy ha egy egész gonosz sereg támad meg egy kis pár fős csoportot? :D

Válasz

Kate Pilloy üzente 11 éve

Úgy látom események vannak!

Örülök neki Eszter, hogy nem vagy leszbi, mert veszélyben lennék, hisz bárki megtetszik, az meghal!

Jelzem, Tibort nem én öltem meg, DE ha akarjátok sötét mágiás csókkal felébresztem, aztán meglátjátok mi lesz belőle! Na Tibor, mit szólsz hozzá?

Azért bíztam benne Norbi, hogy mellém állsz, szerintem a fekete köpeny jobban állt volna rajtad, és mégiscsak én vagyok a sas, te meg egy hisztis, nyafka társasághoz csatlakoztál! Vigyázz magadra, hűtlenséged vért kíván!

Válasz

Kovács András üzente 11 éve

Mivel üresedés van én tudnék ajánlani egy új faszályos karaktert a helyére. Aki a béna humorával mások idegeire menne... ja mégsem, már megöltél. Hozz vissza, különben nem olvasom tovább. :D

Válasz

Ócsai Norbert üzente 11 éve

Mondjuk egy szép medál, mely a sebre helyezve elállítja a vérzést :D

Válasz

G. P. Smith üzente 11 éve

Meglepő fordulat a végén...ezért Tibor valami kitüntetést érdemelne, ha már az élete árán mentett meg engem, nem gondolod?:)

Válasz

Ócsai Norbert üzente 11 éve

Én ezt itt nem is látom hibának, András! Ez egy kis humoros, könnyűlelkű paródia, nem kell szigorú szabályok szerint eljárni. Az írásmód szedett-vedett, laza, humoros, pont mint a mi "tükörképeink" Krisztián világában :)

Egyszerűen így élvezetes! :)

Válasz

Tövisi Eszter üzente 11 éve

Hát, úgy tűnik, hogy én folyton fura dolgokat művelek, akár ideges vagyok, akár örülök... :DDDD
Nagyon jókat nevettem, Krisztián! :) De most mondd már meg, miért veszed el tőlem folyton a férfiakat?! :))))) A múltkor Titusz vagy kicsoda, most megcsókolom Williamet, erre ő is meghal, valakit igazán hagyhatnál azért. :))))
Nagyon mozgalmas rész volt, annyira örülök, hogy részt vehetek egy ilyen kalandban a többiekkel, már előre sajnálom, hogy egyszer vége lesz. :)

Válasz

Kovács András üzente 11 éve

Hm, nekem kicsit összecsapottnak tűnik. Túlságosan sok minden van egybe tömörítve. Kicsit belemehetnél jobban egy egy részletbe. Én úgy érezem, hogy ez az írás olyan "sokat akarta a szarka..." dolog, érted. És ezt nem csak azért mondom, mert egy áruló *nek írtál le, kinyírtad a haverom és felfalattál egy bestiával. :) Hanem hogy figyelj oda és ne kapkodj. Én egy kis kapkodást éreztem, nem csak ezen a részen, hanem az idáig vezető úton. Hiába van jó fantáziád, egy kis fantázia máshonnan mégis hiányzik.

Válasz

Balogh Zoltan üzente 11 éve

Hát ez kemény -- viszont nagyon jó stilusgyakorlat Krisztiánnak, Szegény Tibort sajnálom! William legyszives támaszd fel Tibort mielőbb, már csak azért is hogy tudják lejátszani a meccset Krisztiánnal.

Válasz

Ócsai Norbert üzente 11 éve

Szárnyak? Az elemi erők fölötti uralom (Ok, eddig csak a vizet láttam, de ez is jó kezdet! :D)? Késő Karácsonyi Ajándék! :D :D :D Krisztián, ha két X kromoszómám lenne, most megcsókolnálak, de sajnos mivel nincs, így be kell érned egy hűséges meghajlással isteni tollad előtt! :D Megérte kivárni :)

---

Szerintem vessük be Esztert a sárkány ellen! Ha beleszeret, akkor biztos, hogy valamibe bele fog halni még 1 fejezeten belül és újra béke száll a királynőségre! (Bocsi Eszter, de vészes időket élünk! :( Mindent be kell vetnünk a győzelemért! Majd ha ennek az egésznek vége lesz majd meghívunk egy tortára! Tibor állja!)

---

Tibor, ajánlom, hogy jó hőshöz méltóan feléledj a bajból! A főszereplő nélkül nincs mellékszereplő, ergó, ha nem élsz, akkor nem látom magamat többé! :D Jah, és úgy mellékesen, van egy sárkány, akit le kéne pikkelyezned...

---

William! Nem is tudtam, hogy régen Jedi voltál! :) Obi-Wan is megirigyelné a halál utáni szellemedet :) Hajrá hős mentor, add az erőlöketet! :)

---

Kate, csak kapjalak el.... :D Ezért megfizetsz sasnő! Hogy mersz megölni egy hű örök-barátot, akik már kerek 2 perce ismertem!? Tudod milyen hosszú idő az? Na mindjárt utánadrepülök! :D

---

Grace, Tibor ott hever a földön, megmentette az életedet! Azt hiszem itt az ideje egy éltető csóknak, hogy begyógyuljon az a kis seb.

---

László! ... Üdvözletem!

Válasz

Ócsai Norbert üzente 11 éve

Még csak az első mondatot olvastam el, de azt most előre leszögezem, hogy én a Shrek óta nem bízok a szőke hercegekben! :D

Válasz