Kate Pilloy üzente 11 éve

detto

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Tonnás kő esett le a szívemről! :))) Zoltán, legközelebb légy szíves figyelmeztess, hogy csak vicc! :)

Válasz

Balogh Zoltan üzente 11 éve

Na ezt"sikerült" jól meg dramatizálni! Én kérek elnézést, semmi bajom senkivel, SŐT,nagyon jól érzem magam köztetek, és azt hiszem ennek többször sikerült tanújelét adnom! Nem gondoltam,hogy komolyan elhiszitek! Üdvözöllek benneteket!!!!! Természetsen fogok még írni--ha tudok!

Válasz

Tövisi Eszter üzente 11 éve

Elolvastam a kommenteket is, ha mindig iszunk, hát mindig iszunk! :) Egészségünkre! :)) Úgy szép az élet, ha forog. :) Azt viszont megtiltom, hogy beszüntess mindenféle írást, tessék szépen folytatni!!! :)

Válasz

makra árpád üzente 11 éve

Tetszik a történet változatossága. :-). Így tovább. Nagyon jó.

Válasz

G. P. Smith üzente 11 éve

Nekem is ez jutott eszembe egyébként, mint Katenek, mikor olvastam a rum ivásáról:) De nem baj, mert ez így jó, így szeretjük, úgyhogy írj még nagyon sokat!!!

Válasz

Kate Pilloy üzente 11 éve

Ne már, nem azért írtam! Várom az írásaidat! Bár az a korpusz valami sem hangzik rosszul, a magzatelhajtásról nem is beszélve! Szóval, mi vagyunk a prüdek, ennyi. :)

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Zoltán, eszedbe ne jusson!!!!!!!!!! Ez a történet úgy jó, ahogy van. És roppant szórakoztató. Meghalnék, ha nem olvashatnék heti 2-3 részt. Mi vagyunk prűdek, ennyi. :)

Válasz

Balogh Zoltan üzente 11 éve

Azt hiszem hogy befogok szüntetni mindenféle írást, mert a multkor Tibor sokallta a szexualitást, te most az ivászatokat , ezentul kizárólag a korpuszbutor gyártási technológiával fogok foglalkozni, esetleg szóba jöhet még a magzatelhajtás az Eustache kürtön keresztűl!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Nekem tetszett az elkanyarodás, újabb érdekes esettel találkozhattunk.

Válasz

Kate Pilloy üzente 11 éve

Ez is érdekes volt, de azért Emerencia szerelmi életének folytatása kicsit hiányzott. Bár most már a telefonos kislányokról is tudunk. Zoltán, ti tulajdonképpen mindig vagy csak egyfolytában ittatok? Csak azért kérdezem, mert az ital valahogy mindig központi helyen szerepel.

Válasz

Gráma Béla üzente 11 éve

Sajnos sokan voltunk balekok,akik elvittük a balhét.Utána kinek hogy sikerült.

Válasz