G. P. Smith üzente 11 éve

Elolvastam, szörnyű, miken kellett átesnetek:( nagyon szomorú, de tényleg meg kellene jelennie, hogy az emberek tudjanak róla! Remélem, most már semmiféle megtorlás nem érhet emiatt...

Válasz

William Morgenthaler üzente 11 éve

Nekem sajnos nincs időm mindent elolvasni, napi 1-2 írás innen az oldalról. Ezzel most találkoztam először, de a folytatásokra (vagy az előzményekre is) még visszatérek.

Válasz

Kate Pilloy üzente 11 éve

János, én is olvasom! Sőt én kommentálni is szoktam, már amennyire hozzá tudok szólni. Általában elgondolkozom egy -egy rész elolvasása után, és Zoli írásai után is. Ilyenkor az én írásaim olyan semminek tünnek. De látom a többiek bejegyzését is, szóval itt vagyunk és továbbra is azt gondolom, hogy ki kellene adatni ezeket az emlékiratokat. A versekkel együtt.

Válasz

G. P. Smith üzente 11 éve

Én is olvastam eddig minden részt és pótolni fogom a lemaradásaimat is, csak elég rossz hétvégém volt, nagymamám ismét kórházban van:(

Válasz

Tövisi Eszter üzente 11 éve

De, panaszkodj csak, illetve ez nem panasz, jogos figyelemfelkeltés, hiszen te is olvasod mások írásait - ha nem is mindet -, és az életed, a szenvedéseid maga a történelem. A hozzászólások alapján én picit félek is nekifogni, de nem hagyom ki.

Válasz

Gráma János üzente 11 éve

Ígérem többet nem panaszkodok. Köszönöm, hogy olvassátok és érdekel a történet.Elmondhatom ez csak egy kis töredéke az ottani életnek. Megpróbáltam lerövidíteni, mert nem akartam túlterhelni az olvasók türelmét.

Válasz

Tövisi Eszter üzente 11 éve

Én a terjedelme miatt nem tudom olvasni mostanában, de már jeleztem, hogy kimásolgatom magamnak, és amint lesz időm, nyugalmam, elolvasom. Még Béla történetével is adós vagyok, de nem felejtettem el.
Azt gondolom, hogy egy ilyen jellegű írást nem lehet csak úgy "átfutni", és könnyen megérteni, teljes embert kíván. Ne csüggedj, és írd csak!

Válasz

makra árpád üzente 11 éve

Jelezném? hogy továbbra is olvasom. A véleményem csak annyi: meg kellene jelennie könyv formában az irodalmi értéke és a tartalma miatt is.

Válasz

Balogh Zoltan üzente 11 éve

Szó sincs arról , hogy csak Bélát érdekli, mást is érdekel, csak nincs idejük, és sajnos nem tudják mit hagynak ki, mert nincs ilyenirányú történelmi ismeretük , mert elfelejtették Kádárék és az utána következők tanitani az igazat , a valót, mert nem állt érdekükben, és ma sincs érdekükben mert kifárasztja őket a napi politika, mert mindennapra kiderül valami újabb disznóság, amit elkell tussolni, és aúj adok , amit lekell nyomni az átlag ember torkán. Ezt kéne tanitani , itt is ott is , ha volna aki felvállalná, aki ismeri és tudja s netána saját bőrén tapasztalja. Nem szeretnék vádolni senkit, mert nem olvassa, de azt merem mondani ,ismereteiben szegényebb marad az, aki ilyen történelni történetek megismerésének lehetőségét elmulasztja.

Válasz

Gráma János üzente 11 éve

Köszönöm Béla! Úgy látszik, csak téged érdekel a meghurcoltatásom története, de nem baj. Örülök, hogy olvasod.

Válasz

Gráma Béla üzente 11 éve

Én Uram és én Istenem,hát ezért teremtetted a földet és az embert?

Válasz