[Törölt felhasználó] üzente 10 éve

Akkor valamit nagyon jól csinálsz!

Válasz

Ócsai Norbert üzente 10 éve

És meglepődnél, hogy mennyire eltaláltad a karakterek jellemvonásait! :D Pont ilyeneknek terveztem én is! :D Minden hiba, jellemvonás, amit most leírtál, az lényegében egy pontos összefoglalás!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 10 éve

Vargas szimpatikusnak tűnt, rejtélyes karakter, titkokkal körülölelve és eléggé bad-ass érzést kelt. Jelenleg az ő szála érdekel a leginkább.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 10 éve

Le vagyok maradva, a történetet befejezted, de mivel a karaktereket átülteted máshová, vagy legalábbis nagy vonalakban hasonlóan élnek egy alter világban:

Ágnes: ebben a fejezetben lett egyértelmű hogy semmit nem csinál, bocsánat a kifejezésért csak picsog. A hős aki csak megéli az eseményeket maga nem alakítja őket. Egy vörösnél nálam hiányzik hogy előszedje a titkos kis cápafogát és megmentse a kőkemény férfiakat.
Norbertet valamiért nem szeretem, ridegnek érzem.
Az első tiszt, Dan volt a legszimpatikusabb, örülök hogy kinyírtad :D!
Néhol pedig a kapitány mintha átlépné az oltalmazó apapótlék szerepét Ágnessel kapcsolatban, bár lehet hogy csak én nem bízok benne :D

Válasz

Ócsai Norbert üzente 11 éve

A 6. Fejezettel mégtöbb kérdésre próbálok majd választ adni ;)

Válasz

Kate Pilloy üzente 11 éve

....és visszaértem az ismétlésből. Kérdéseidre a válasz: Kiért aggódok? Most éppen Norbertért. Ki a szimpatikus? Zsolt. Jelenleg senkit nem gyűlölök, de ez bensőmből fakad, mindig találok valami okot, amiért nem tudok gyűlölni. Kivel azonosulok: hát ez nehéz kérdés, mert mondhatnám, hogy Ágnessel, de annyira sok a rejtély körülötte, most éppen nem tudom, valójában miért is szabadultak meg tőle a szülei. Szóval nem tudok vele azonosulni.

Válasz

Ócsai Norbert üzente 11 éve

Ahogy a jelen címből is kitűnik, 5 epizód van egyenőre feltöltve, és készülőben van a hatodik is!
http://amatorirokklubja.network.hu/blog/amator-irok-klubja-hirei/az-ocean-langja-1-epizod

A keresőben bármikor megtalálod a többi részt is, csak írd be a címet és az epizódszámot :)
Amint az 1. Epizódból is látszik, lévén, hogy össz-vissz 1 feltöltés, akkor még semmi jövője nem volt a történetnek. Egyszerű fogalmazási gyakorlatnak indítottam el, aztán a 2. Epizódra kezdett kialakulni a cselekményszál és minden következő epizód egyre csak tartalmasabb és részletesebb lett.

Válasz

Kate Pilloy üzente 11 éve

Tekintettel arra, hogy sikeresen túléltem egy sikertelen nyelvvizsgát, végre van időm és olvasni szeretnék. Légyszi lődd be nekem, honnan indul a történet, és mikor, kíváncsi vagyok mostmár erre az egész könyvre. Akkor majd nem csak a csodálatos leírásokról tudok áradozni.

Válasz

Kate Pilloy üzente 11 éve

Norbi, ezt jó, hogy leírtad. Figyelni fogok erre, ígérem! Erre is, de akkor is szuperek a leírásaid :)

Válasz

Ócsai Norbert üzente 11 éve

De, elég, és nagyon jól esik, csak ugye én történetközpontú ember vagyok. :) Rendkívül érdekel, hogy mások mit gondolnak az én történeteimről. :)

Én olyan fura szerzet vagyok, hogy, ha nekem azt írják, hogy "XY eléggé különös személy!" vagy " O.o, nem gondoltam, hogy ez lesz!" vagy ilyesmi, az többet ér minden dicséretnél :) Számomra a tény, hogy mások azonosulni tudnak a szereplőimmel, vagy a cselekménnyel, és mellettük állnak, aggódnak értük, vagy kimondottan gyűlölik, tehát ha élőnek gondolják őket, az a legszebb elismerés, amit csak kaphatok! És én is erre törekszem, hogy így ábrázoljam őket, emberekként, ne karakterekként, pont úgy, ahogy erre te vagy képes! :)

Válasz

Kate Pilloy üzente 11 éve

Nem bírok a történetre mindig figyelni, a mondataidat elemzem. Egyébként mivel nincs előképzettségem, csak az elmúlt hetek részeről tudok bármit is mondani. Nekem ez így logikus, követhető és egyre jobban ismerem meg a szereplőket. De szeretném az elejét is megismerni, ami gondolom, hogy itt van fent. Akkor majd meg tudom mondani, hogy a sztori egyben milyen.

Egyébként meg ne légy már elégedetlen, elalélunk Andival a leírásaidtól, hát ez nem elég? :)

Válasz

Ócsai Norbert üzente 11 éve

:D Tényleg! Ma még egy újabb Hermes Kisdiákja részt is elkéne még olvasnom! :D Köszi az emlékeztetőt! :D

Amúgy, a történtet hogyan tetszik eddig? :) Mindig hallom a leírás dícséreteit, de soha egy szó sem esik a történetről, vagy a szereplőkről. :D

Válasz

Kate Pilloy üzente 11 éve

Kapaszkodj! Úgyis most megy Csenge kirándulni. "És a hízlalt esőcseppek már javában eláztatták egykor száraz ruháit, de legalálább lemosták a port a koszt és a bűnt, melyet elkövetett ő eddigi élete során. És amit elkövet az írója, amikor elzabrálja Norbi sorait és Ágnes elázásának pillanatait."

Válasz

Ócsai Norbert üzente 11 éve

Kate, megtiszteltetésnek venném! :D

Válasz

Kate Pilloy üzente 11 éve

Nem bók volt, figyelmeztetés arra, hogy megtanulom és lenyúlom a soraidat! :)

Válasz

G. P. Smith üzente 11 éve

Nagy hatalmunk lehet, ha ez sül ki belőle!:D

Válasz

Ócsai Norbert üzente 11 éve

Jajj, el fogtok kényeztetni ezekkel a bókokkal! :D :D :D Vigyázzatok, mert még a fejembe száll, azt pedig egyikünk sem szeretné :D

Nagyon hálás vagyok, hogy olvassátok, ti adtok erőt az íráshoz! :)

Válasz

Kate Pilloy üzente 11 éve

Irigységtől sápadtan olvastam el ezt a részt is! Még gondolkozni sem tudok ilyen szépen, nem hogy írni vagy beszélni! Meg fogom tanulni a mondataidat!

Válasz

Ócsai Norbert üzente 11 éve

Nagyon szépen köszönöm, Grace! ^^ Én is rendkívül élveztem ezt a részt :) Jól esett, felszabadító volt végre egy közel párbaszéd mentes jelenet! :D

Válasz

G. P. Smith üzente 11 éve

Hú! Ezek a leírások elképesztőek! Annyira tetszett!!! Nagyon ügyi vagy!

Válasz

Ócsai Norbert üzente 11 éve

Nos, ez volt eme epizód vége, kedves barátaim, remélem élveztétek! :)

Hamarosan újra találkozni fogunk Az Óceán Lángja címke alatt, mikor eljön a 6. Epizód, "A Szövetséges".

Válasz