makra árpád üzente 11 éve

Köszönöm. Igen, fent van az előző kilenc fejezet is.

Válasz

Kate Pilloy üzente 11 éve

Olvastam lentebb, hogy van elözménye is, de én csak most csöppentem ide. Nagy élmény volt számomra, köszönöm, hogy olvashattam.

Válasz

makra árpád üzente 11 éve

Igen. Ez egy " álom fejezet". :-)

Válasz

Krepsz Györgyi üzente 11 éve

Olyan, mintha egy álmodat írtad volna le...

Válasz

G. P. Smith üzente 11 éve

Ups! Igazad van:D Annyira jók lettek, hogy fel sem tűnt:)Én is szeretek úgy írni, a Grace is E/1. Sokkal jobban át lehet élni a történetet így.

Válasz

makra árpád üzente 11 éve

Köszönöm mindenkinek. :-). Andi írtam már e/3- ban is. Memento mori, toxikus decízió,hetedik emelet második szoba, szerintem olvastad őket. Amúgy meg szeretek e/1-ben belebújni egy szereplő bőrébe:-).

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Nem találok szavakat.
Legutóbbi versemhez azt írtad, nem tudnál versenybe szállni vele. Most én bizonytalanodtam el, van-e helyem a prózaírás területén. Úgy, mint neked, sohasem fog menni...
Zseniális!

Válasz

G. P. Smith üzente 11 éve

Igaz, hogy még csak az első részt olvastam el (de ezt tudod), viszont muszáj volt ezt is, mikor megláttam, hogy van folytatás. Lenyűgöző, átélhető, igazán művészi! Hihetetlenül jól írsz! e/3-ban is ilyen jól megy? Mert ha jól emlékszem, abban még nem olvastam tőled.

Válasz

Gráma Béla üzente 11 éve

Nem szokásom visszatérni vélemény nyilvánítás után, de meg kell jegyeznem,hogy amint láttam,hogy ez a 9.-ik rész,az előzőeket is olvastam,csak olyan régen volt,későn jöttem rá.Teljes bevetéssel dolgozz,mert mindegyre szélesedik az érdeklődők tábora.Rendkívülien finom a kidolgozásod.

Válasz

Tövisi Eszter üzente 11 éve

Hoppá! Én nem írok, csak egy szót: kifeküdtem!

Válasz

Balogh Zoltan üzente 11 éve

Még mielőtt elfelejteném, meg kell jegyezzem , a müvészi extázis egy remekét olvastam, akár a szememmel , akár az agyammal , akár a szivemmel ,mert az volt az érzésem , hogy amint a gondolat dimenziókat ,sikokat váltogatod , más és más érzékszerveim lépnek müködésbe. Ez a müvészi önkivűlet vezeti " festőrongyaidat," és" tollad hegyét" is. Csak gratulálni tudok!!!!!!!és kivánom , hogy vezesse még nagyon sokáig!

Válasz

Gráma Béla üzente 11 éve

Életemben először olvastam élvezettel és érdeklődéssel végig ilyen fajta írást.Az eleje megtévesztett és azon gondolkoztam,hogy miért nem néztem meg aprólékosabban festményeidet,ha valóban ezt a módszert használod.Aztán rájöttem a valóságra.Mondhatom sok esetben ellenőrizhető helyzet elé álltam,mert én is voltam 800 m mélyen bányában és a mély sötétben ugyanazt éreztem,mintha a szemem mögül világosság képződne.Nagyon tetszett a történet és különösen a stílus ahogy bemutatod,teljes óraszerkezeti pontossággal!Élmény volt és a továbbiakban ne kímélj,tölts fel minél többet. Még arra szeretnék kitérni,hogy ne befolyásoljon senki stílusa,hogy Tibi miként ír,az rá vall,de te is próbálkozzál,mert biztosan abban is megtalálod a kifejező költői képeket, a te stílusodban és az már örvendetes eredmény!!!

Válasz