László Levente üzente 8 éve

Ez is érdekes rész volt! Egy ilyen konferencián én lehet öngyilkos lennék! :D

Válasz

Kate Pilloy üzente 11 éve

igen, talán ez a legfontosabb üzenete, hogy ne történhessen meg még egyszer hasonló sem!

Válasz

Balogh Zoltan üzente 11 éve

Örülök ,hogy igy látod, és én is így látom mert ha nem akkor egy olyan negyven -ötven év marad ki sokak éltéből , amibő tanulni lehet , amire vigyázni kell , hogy még egyszer ne fordulhasson elő!

Válasz

Kate Pilloy üzente 11 éve

Én is azt gondolom (másodjára, mert az előző komment eltűnt) hogy érdemes lenne megőrizni az utókornak ezeket az "élményeket". A fiatalok el sem tudják már képzelni, milyen volt akkor az élet. Még amiket én megemlítek, arra is rábámulnak, pedig nekem már igazán csak a legvidámabb rész jutott. De egy -egy emlék, ha feljön, még összenevetünk, hogy mi még "komcsi" gyerekek vagyunk! Az egy egészen más világ volt, és igazán az érti, aki benne élt vagy kutat utána. Ezért jó lenne az írásaitokat megőrizni.

Válasz

Balogh Zoltan üzente 11 éve

Én csak a magam nevében válaszolok-- bár biztos vagyok benne , hogy János is Béla is egyetért--a magam részeről én benne vagyok, csaka helyzet , hogy legalább két kis kötetre való irásom van Erikáéknál, aminek jelen pillantban nem tudoma sorsát. Még régebben irta egyszer Erika , hogy dolgoznak rajta. Egyébként köszönöm a javaslatot.Üdvözöllek.

Válasz

G. P. Smith üzente 11 éve

Ezeket az írásokat közzé kéne tenni! Szívesen látnám Béla, János és a te írásodat egy kötetben. ha szeretnétek, Erikával megoldhatjuk!

Válasz

Tövisi Eszter üzente 11 éve

Eljutottam idáig, és jöhet a folytatás, nagyon érdekes.

Válasz

Gráma János üzente 11 éve

Való igaz. Szerencsémre engem sohasem delegáltak, csak ki a teremből. Te nem kell jöjj a gyűlésre. Én a kommunista rendszer fertőző betege voltam.

Válasz

makra árpád üzente 11 éve

Egyet értek az előttem szólókkal. Minden részében remek írás. :-). Köszönöm ezeket a jó történeteket.

Válasz

Gráma Béla üzente 11 éve

Remek! Valóban abban az időben minden háromból kettő besúgó volt. Onnan tudom,mert nálam is a "poloskák" hemzsegtek a telefonban.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Hát ez remek! Ökölbe szorult a kezem a szomorú valóságtól, ugyanakkor végigmosolyogtam ezt a részt. Így írni csak kevesen tudnak.

Válasz