[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Egyetértek a közmondással. Köszönöm, hogy olvastad és örülök, hogy tetszett.

Válasz

Gráma Béla üzente 11 éve

Már az elején felötlött bennem egy frappáns román mondás,amely eléggé vulgáris,de a csattanója finoman:" akár dugsz,akár nem, a farok ideje lejár!"Vagyis mindent a maga idejében.Ha nem nyilvánítasz véleményt,ha mindent magadba zársz,mit ér a közösségi élet.Nekem tetszett mind stílusában,mind mondanivalójában a "szöszzenésed" ahogyan te nevezted.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Köszönöm! :-)

Válasz

makra árpád üzente 11 éve

Nem öncélú a trágárkodás. Úgyhogy rendben van. A történet része. Szükséges eszköz. :-). Az írás meg jó mint mindig. :-)

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Hogy mit, és mennyire adunk ki magunkból, vagy éppen mennyire hagyjuk, hogy megfojtson minket belülről, szoros összefüggésben vannak az egyén lelkiállapotával, az pedig nagyban befolyásolja az egészséget. Ha sikerül mindent kiadni magadból, nyugodt leszel (vagy nem). "Antihősömnek" így sikerült. Annak viszont külön örülök, hogy sikerült titeket véleménynyilvánításra sarkallnom ezzel a kis szösszenettel.
Köszönöm mindenkinek, aki olvasta!

Válasz

Kate Pilloy üzente 11 éve

lehet, hogy nem a hosszú élet kulcsa, de biztos, hogy hatásosabb, mint az udvarias szó...legalább felfigyel rád az illető, akinek mondod, amit mondasz :) persze elismerem van a durvaság és a határozottság között is távolság, szerintem itt épp helyén valóak a szavak

Válasz

N. Sýmur üzente 11 éve

hát, nem tudok mit mondani :P az őszinteség meg a vélemény felvállalása és az udvariasság között nagyon nagy a távolság... vagy épp nagyon kicsi. Én azért mindig igyekszem az udvariasság oldalán maradni, a megválogatatlanul kimondott szavak nem a hosszú élet kulcsa :)

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Én is úgy gondolom, hogy itt elmegy. Amúgy nem szoktam csak úgy kedvem szerint használni, sőt, általában kerülöm, de ide kellettek azok.
Köszönöm hogy olvastad!

Válasz

Kate Pilloy üzente 11 éve

Csak a káromkodásról: volt itt már szó vulgáris szavak használatáról, itt nem annak éreztem, van amikor simán belefér a szövegbe, a helyzetbe. Bár nem tudom, eddig mennyit használtál, nekem ez így nem tűnt soknak. Ez a véleménynyilvánítás-nemvéleménynyilvánítás kérdése érdekes.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Így igaz, Zoltán. Köszönöm, hogy olvastad!

Válasz

Balogh Zoltan üzente 11 éve

Ezzel a monológgal--a szereplő azt hitte párbeszéd-- saját magát győzte meg arról , hogy milyen űgyes volt , hogy elmondta a véleményét másról. Az ílyen ember magáról csak jót túd mondani!!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Öööööööööööö... Pedig ebbe most nem rejtettem el kétértelműségeket. :-)
Máskor nem kívánta meg ennyire a helyzet, most muszáj volt káromkodnom. Hogy ez mennyire fejlődés... nem tudom. :-)
Köszönöm, hogy olvastátok!

Válasz

Tövisi Eszter üzente 11 éve

Öööööööööööööööö... oké. :))) Valószínűleg nem értem annyira, amennyire kéne, bár nem vagyok se szentéletű, se véleménynemnyilvánító, viszont nahát, káromkodtál! :))) Vagyis csúnya szavakat használtál, ilyenre eddig nem emlékszem, úgyhogy fejlődsz! :) azaz inkább változol...

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Az ilyen tanmesékből sokan, sokat vonhatnának le.

Válasz