Kovács András üzente 11 éve

Hú, én nagyon kíváncsi lennék rá. :) Szóval csak azt tudom mondani, mielőbb legyen fent az oldalon! :D

Válasz

makra árpád üzente 11 éve

Tetszik. Annyit kísért mostanában ez a vámpíros téma. Lehet, hogy megpróbálkozom a saját verziómmal.

Válasz

Kovács András üzente 11 éve

Igen, nagyon nagy volt a lelkesedés, amikor belekezdtem. Aztán rájöttem, hogy nincs nekem kedvem egy tinilány lelkivilágával foglalkozni. Amikor sokkal több lehetőség lehet egy vámpíréban.

Válasz

William Morgenthaler üzente 11 éve

Egy kicsot én is gyorsnak érzem. A csaj elég gyorsan túltette magát ezen a vámpír dolgon. Bővebb kifejtést megért volna. Na, de azért nem rossz.

Válasz

gráma jános üzente 11 éve

Elég öreg vagyok ahhoz, hogy ilyen vámpíros dolgokról véleményt írjak, nem értek hozzá, de lehet megszokom és megszeretem. Várom a folytatást.

Válasz

G. P. Smith üzente 11 éve

Nekem ez túl gyors:S Ha minden kiderül a harmadik fejezetben, hol marad a misztikum? ha jól emlékszem az Alkonyatban elég soká kellett várni, találgatni, mire kiderült, hogy Edward micsoda...

Válasz

Kovács András üzente 11 éve

Az a baj, hogy nem veszem észre, mert még nagyon friss az írás. Így az agyamból olvasom vissza nem a monitorról, ott meg minden rendben van. :) De köszönöm az észrevételt. Javítani fogom. Viszont ez az "ember-harapja-a-vámpírt" nem is rossz gondolat. Megnéznék egy ilyet.

Válasz

Ezer Tamás üzente 11 éve

Igazad van! Rosszul értelmeztem.

Válasz

Balogh Zoltan üzente 11 éve

Tamás , ha nem vetted volna észre , az igaz szót idézőjelbe tettem!:-)

- András, széteszi, vagy szétteszi az nem mindegy , de van még egy néhány betűhiba,betűhiány!

Válasz

Ezer Tamás üzente 11 éve

Nem vagyok túlzottan otthon vámpírtémában, de véleményem szerint a megállapításod helytelen. Még nem halottam olyanról, hogy ha egy ember megharap egy vámpírt akkor az visszaváltozik emberré.
De lehetséges, hogy én gondolom rosszul és ugyebár az egész csak fikció. :)

Válasz

Balogh Zoltan üzente 11 éve

Az jutott eszembe irásod kapcsán, hogy ez a vámpirharapás forditva is "igaz" kell legyen, és ha én kiakarom nyirni a vámpirokat akkor, elindulok este és össze-vissza harapdálom őket ,és mind visszaváltoznak rendes emberekké. De nem jó, mert akkor nektek nem lesz miről irjatok!!!!!

Válasz