Fejes Roland üzente 8 éve

A következő mondat nagyon tetszik: "Hilda akkor szivem öszkomfortos lakásában a trónteremben lakott, de én is előkelő vendégszobát kaptam az ő szivében" - ez a mondat mindent visz :)

Válasz

Balogh Zoltan üzente 9 éve

Köszönöm , hogy legalább ti ketten olvassátok azok közül akik először még nem voltak itt. Üdv!

Válasz

Légrádi Eloise üzente 9 éve

Csodaszép volt, tartalmilag és megfogalmazásban egyaránt.

Válasz

Kozma Norbert üzente 9 éve

" Hilda akkor szivem öszkomfortos lakásában a trónteremben lakott, de én is előkelő vendégszobát kaptam az ő szivében"
Nagyon szép. És az ezt követő mondatokban ahogy az életről beszélsz, meg az egész rész végül is a változásról szól, nagyon nagy igazságokkal teletűzdelve.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Zoltán, ez egy hatásos rész volt. Végig futkosott a hátamon a hideg. Így csak a profik tudnak írni. Le a kalappal!

Válasz

Balogh Zoltan üzente 11 éve

Köszönöm József! én meg a te irásaidat tudom valahogy az emlékzetembe tartani, a majmosat a mikulásosat ... Nézz szét abban a te közös udvarodba , kell ott lenni valaminek amit te is elmesélhetsz nekünk! Azt hiszem szivesen olvasnánk !!!

Válasz

Farda József üzente 11 éve

Be kell vallanom sorozatfüggő lettem, a "Közös udvar" sorozatáért. Most kapcsolódtam a történetbe, felkeltette az érdeklődésemet és visszamenőleg elolvastam a többit is. Nagyon jól meséled a történeteidet, tökéletesen visszaadva ennek a közös életnek a varázsát, hangulatát, apró rezdüléseit. Aki élt ilyen világban, annak meg vannak a maga "közös udvar" történetei és talál párhuzamot a te világoddal. Vizuális típus lévén én is ott laktam valahol az udvar sarkában és figyeltem ennek a makróvilágnak minden rezdülését.

Válasz

makra árpád üzente 11 éve

Nem tudom sikerült-e valakinek megfognia azt a pillanatot azt az eseményt amelyikre azt tudja mondani, eddig igaz voltam , de ettől a pillanattól megváltoztam , és ettől a pillanattól nem szép a szép, hanem a gazdag a szép, a gazdag a jó, a gazdag az igaz.
A felnőtté válás pillanata.
Csodálatos megfogalmazás és gondolat.
Minden elismerésem..

Válasz

Gráma Béla üzente 11 éve

Annyira megható volt végig az őszintesége,a gyermek megfigyelő és elraktározó készsége.A történet folyamat hangulata mindig felvidított.Az utolsó szépsége éppen a nosztalgikus nyomasztó hangulat volt.De remélem fellélegzel,elfojtod a nosztalgiát és a régi frappáns mókázó hangulatban folytatod,mert nálad gazdag az élménytár és azt illik megosztani!!!

Válasz

Balogh Zoltan üzente 11 éve

Én meg azt hiszem, hogy nem sok lesz -- mert itt lezárult gyerekkorom egy nagyon kedves szakasza.

Válasz

G. P. Smith üzente 11 éve

Teljes mértékben egyetértek veled Zoli!Várom a folytatást!

Válasz

Tövisi Eszter üzente 11 éve

Hát, ez tényleg szomorúnak tűnik, miért mosolyogtam mégis végig? A kuvik hangját én is mindig számoltam, a nagymamám bolondított vele.:) Megérkezett a drága Szamos is, remélem, azért lesz még rész bőven.

Válasz

Balogh Zoltan üzente 11 éve

Azt hiszem , hogy vannak dolgok amiről csak szépen és őszintén szabad írni!
Szerintem ez ilyen. Köszi , hogy olvasod!

Válasz

G. P. Smith üzente 11 éve

Tetszett, megható volt. Kissé eltért az eddigi részektől, ebben több volt a "lelkizés". Ez talán csúnya kifejezés volt, de hirtelen nem jutott jobb az eszembe. Nagyon szépen írtad le, mit jelentettetek egymás számára...
"Mégis a legnehezebb a magammal való elszámolás volt, mert Hilda akkor szivem öszkomfortos lakásában a trónteremben lakott, de én is előkelő vendégszobát kaptam az ő szivében. Mert abban a korban még minden őszinte , érdek és sallangmentes , kristálytiszta, és örökéletünek hitt. " - ez a rész nagyon tetszett!

Válasz