Tövisi Eszter üzente 11 éve

Akkor jöjjön mindenki terenyére! :)))))

Válasz

juhasz aron üzente 11 éve

ööhh ilyesmit már hallottam :)~

Válasz

juhasz aron üzente 11 éve

szívesen csinálok kaját, de akkor lehet, hogy hús nélkül maradtok :)

a hely kiválasztása szerintem kell keresni több lehetőséget, és szavazásra bocsátani, előnyök hátrányok tekintetét számba véve

nem nagyon tudom ki merre van, csak pár embert, de terenyét még mindig szeretem :)

hogyne hiányoznál

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Ez egy remek ötlet! Hajrá! :-)

Válasz

G. P. Smith üzente 11 éve

Mi a gyerekekkel(osztállyal) szoktunk menni bográcsozni, főzés megoldva:) Igen, ezt majd át kell beszélni a többiekkel is, de nagyon jó ötletnek tartom! Eszti neked is jönnöd kell! Hiányoznál!:) Áron, legközelebb Pesten (anyósnál) járok, mindenképpen szólok és dedikálom a Grace-t is:)

Válasz

Tövisi Eszter üzente 11 éve

hehe, Andi, én is ezt akartam mondani :) Áron, tudsz főzni? :) Mert én nem:)
és a hely? ez azért elég rendes szervezést igényel, mert vagy a határon túliaknak kell idejönni, vagy nekünk odamenni, én meg pánikbetegséggel a sarkamban elég nehezen mozgok, bár, nem biztos, hogy hiányoznék, se nem főzök, se nem mosogatok, mondjuk, játszani szeretek :)

Válasz

juhasz aron üzente 11 éve

ha te vagy a katalizátor ;)

Válasz

G. P. Smith üzente 11 éve

Fiúk, látom felpörögtetek:)

Válasz

juhasz aron üzente 11 éve

mondjuk majd jó lenne tudni az átlag életkort :)

Válasz

juhasz aron üzente 11 éve

:) lehetne csinálni valami rögtönzött írói játékot is, adott szavak/téma alapján valami rövid pályamű

az se rossz, ha van a közelben esetleg valami víz, de akkor inkább nyár, mint tavasz

tavasz esetén meg bogrács

Válasz

Ócsai Norbert üzente 11 éve

Áron, hogy te mekkora egy zseni vagy! :D Szerintem is nagyon jó ötlet, és én is támogatom :)

Válasz

juhasz aron üzente 11 éve

:) akkor szervezzük meg, de szerintem már tavaszra

Válasz

G. P. Smith üzente 11 éve

Én támogatom az ötletet!:)

Válasz

juhasz aron üzente 11 éve

lehetne akár találkozót is szervezni

Válasz

G. P. Smith üzente 11 éve

Tényleg!:)

Válasz

Ócsai Norbert üzente 11 éve

És még rímelt is! :D

Válasz

G. P. Smith üzente 11 éve

Kedves Kate!

Én tőled nem kaptam privát levelet....válaszoltam volna! Mert vagyok annyira korrekt...

Válasz

Chrysso Kate üzente 11 éve

Kedves G.P. Smith!


Én meg azt tartom korrektnek, hogyha valaki privát levelet ír neked, arra válaszolsz.

Válasz

juhasz aron üzente 11 éve

hozzászólás: van annyi írás az oldalon, gondolom, mert mostanában nem vagyok túl aktív, majd túl a szentestén, hogy mindneki találjon olyat, amihez érdemben hozzá tud szólni

igazából a tetszik féle hozzászólásokkal nem nagyon tudok mit kezdeni, bár én is szoktam élni vele :)

illetve szerintem m ár ezen az oldalon is volt példa arra, hogyha valaki hozzám jót ír, akkor én sem mondok az írására rosszat

szerintem nem egy jó hozzáállás :s azt is meg kell érteni, ha valakinek az írása ezért azért nem tetszik, az nem a személye elleni támadás, hanem egy vélemény, amit vagy figyelembe vesz, vagy nem

(p)uff

Válasz

Erica Tailor üzente 11 éve

Köszi Andi! Akár össze is válogathatod őket, persze majd ha ráérsz :)
Mindenképpen kell valaki, vagy valakik, akik eldöntik mi menjen a könyvbe....

Erika

Válasz

G. P. Smith üzente 11 éve

Az nem az én művem volt!:)

Válasz

Tövisi Eszter üzente 11 éve

Egyébként rendesen megijedtem attól a táblától a nyitóoldalon! :)))

Válasz

Tövisi Eszter üzente 11 éve

Na, én is jó régen voltam, de kissé bajban vagyok izé... mentálisan, vagy mi. :)))
A múltkor már elmondtam a véleményem, így ide csak annyi jut, hogy oké. :)

Válasz

G. P. Smith üzente 11 éve

Mindenkinek köszönöm a hozzászólásokat! Akkor úgy veszem, hogy a többség egyetért, így átírom majd a szabályzatot is. Ha bármi észrevétel, javaslat felmerül, akkor bátran keressetek!
Erika, a helyesírási részt vállalom a közös kötettel kapcsolatban.

Válasz

Erica Tailor üzente 11 éve

Sziasztok!

Írok, hogy ki ne zárjatok :) Na ez vicc volt... Egyetértek Andival, nincs értelme, ha sokan csak vannak.... Az is elég, ha nem tud tanácsokat adni, mert egy olvasó, és ő nem ír, hogy annyit ír az olvasottak alá, hogy köszönöm, ez az írás megfogott, elvitt magával.... örömet szereztél, vagy ha éppen nem tud ilyet írni, az sem gond, akkor keresse meg azt, amihez tud, ha nem akar negatív véleményt írni, hogy nem tetszett, mert gondolom, akkor el sem olvasta... nem kell mindenhez írni, fizikai képtelenség, hiszen annyit írtok, hogy az felülmúlja mindenki energiáját.
De ez jó!
A közös kötettel kapcsolatban annyit szeretnék mondani, hogy ebben segítsetek össze is válogathatjátok mi kerüljön bele... de a helyesírást kérlek benneteket nézzétek át, javíttassátok ki, mert arra nincs időm, a megszerkesztésben nyújtott segítséget is elfogadom.... ha csak át kell néznem és pár igazítás van rajta, az már gyorsítja a dolgot. Szegény Zoltán és Béla anyagát sem tudtam még kijavítani, elkezdtem, de mindig félbemarad, mert újabb dolgok jönnek.... a sok papírmunka stb... és az éjszakát nagyon rövidek :( Ha összedolgozunk, akkor sokkal előrébb jutunk.
Három havonta fogunk kiírni pályázatot, más-más témában, az itt megjelent művekkel is pályázhattok, ha megfelel a témának. Figyeljétek a weboldalunkat! A közös kiadásról is ott fogok írni valamit, és Andinak is elküldöm majd. Sajnos nem tudok egyszerre több helyen lenni :) Bárcsak lehetnék! Ez a legjobb társaság és irodalmi portál!

Válasz

Gráma Béla üzente 11 éve

Aránylag egyetértek mindennel.Megjegyzem,hogy voltam olyan oldalon,ahol a feltöltést csak úgy eszközölték,ha előzőleg három írást véleményeztél az írásodat beküldted az oldal vezetőihez és miután elolvastak értesítettek,hogy közölhető vagy nem.Számomra érthetetlen volt az ilyen erőteljes kizárásos próbálkozás.Annyira távol állt tőlem a sok horror és fantázia írás,alig találtam hármat,hogy véleményt írjak,de nem folytattam tovább.Egyetértek abban,hogy sem az olvasást sem a véleményezést nem lehet erőltetni,de azért mindenki szálljon magába,mert közöttünk is vannak olyanok akik csak magukkal foglalkoznak,magukat szeretik ajnároztatni,aztán ha vételtelenül beleolvasnak más írásába,odavetnek egy szavas véleményt "tetszett", "jó írás" ,"szép" stb. Azért ne legyünk ennyire szűkszavúak.Megértem és elhiszem,hogy más műfaj az írás és más a kritika,de mindannyian amatőrnek valljuk magunkat,hát mint ilyen egyik sem szégyenteljes,ha melléfog valaki.Azért senkinek nem harapják le a fejét,de a lényeg az egymásirántí érdeklődés és az egymással való foglalkozás.Gondolom részemről ennyi,nem szeretném súrolni az unalom határát.

Válasz

Balogh Zoltan üzente 11 éve

Tekintettel arra , hogy ez egy közösségi oldal --ami három tényezőtől müködik:Írás, olvasás, véleményezés-- mindenkitől elvárható , hogy a kölcsönös tisztelet jegyében, ideje és képessége szerint közremüködjön, ez által is kifejezve intelektuális érdeklődését az irodalom,és mások müvei iránt! Tisztelettel Zoltán.

Válasz

makra árpád üzente 11 éve

Egyetértek mindennel. Az oldal valóban sokat segít az írás mesterség elsajátításában. És természetesen a hasonló érdeklődésű emberek közösségének ereje sem elhanyagolható. A pályázat és a közös kötet ötlete is nagyon jó. Mindenkinek inspiráló lenne. Én örülök és megtisztelve érzem magam, hogy tagja lehetek az oldalnak.

Válasz

. . üzente 11 éve

Korrekt, elfogadom.

Próbálok hozzászólni, ahová tudok, de általában versekre-novellákra korlátozódom, a folytatásos regényszerű műveket rendszerint kihagyom, mert valahogy kevésbé is tudok hozzájuk szólni, meg sokszor nincs rájuk időm.

Válasz

N. Sýmur üzente 11 éve

Érezzem magam találva, ugye? :))) Elfogadom :)

Válasz

Ócsai Norbert üzente 11 éve

Általam is elfogadva :)

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Én örömmel jövök fel. :-)
Azt hiszem, ezt a dolgot nem is kell tovább ragozni. Mindenki csinálja tovább, amit eddig, és aki nem jelentkezik hosszú ideig, törölve lesz. Ennyire egyszerű. :-)
Továbbá, a hozzászólásokról: szerintem felesleges kötelezővé tenni őket. Nálam, mint korábban kifejtettem, az a tendencia, hogy akin látom a törekvést, hogy részt akar venni valamilyen szinten az oldal életében, annak művét elolvasom, és ha jónak látom, véleményezem. Szerintem ez a tendencia hosszútávon általánosságban is megmutatkozik. Aki magasról tesz az oldalra, egyszer-kétszer feljön évente :-), annak művéhez általában kevesebben is szólnak hozzá. Az illető vagy észreveszi magát, vagy továbbáll. Ezzel sincs szerintem semmi baj. Néhány hónap múlva ő is törölve lesz, ha nem tér vissza.
Szóval, szerintem figyelgetni kell havonta az aktívakat, és ennyi. A többi úgyis megy magától.
Uff. :-)

Válasz

Gabriel OGrande üzente 11 éve

Részemről is, szerintem teljesen korrekt.

Válasz

William Morgenthaler üzente 11 éve

Módosítások elfogadva :-)!

Válasz