Gráma Béla üzente 9 éve

Örülök,hogy olvasod írásaimat és véleményezed.Rendkívül jól esik véleményed minden sora.Köszönöm!

Válasz

Kozma Norbert üzente 9 éve

Elolvastam mind a 4 részt, és hatott rám ez a valóban szívbemarkoló történet. Tényleg, mintha magad is átélted volna, olyan pontosan írtad meg az egészet. A második résznél, amikor elszabadult a pokol, na az nekem is sok volt kicsit, de sajnos ilyen is van! Csak a valóságot írod le kendőzetlenül, nagyon tetszett! Megyek majd a folytatására is.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Leültem és elolvastam az összes részt, most fejeztem be. Azóta csak ülök és gondolkozok, hogy milyen keserű, nehéz sorsok vannak az életben, amilyenek talán meg sem fordulnak más ember fejében. Szorította a torkom rendesen, még jó, hogy egyedül voltam. Nagyon fájdalmas, szívbemarkoló történet, nagyon tetszett!

Válasz

G. P. Smith üzente 11 éve

Csak egyet tudok érteni az előttem szólókkal! Egyikőtök se menjen sehova! Hatalmas veszteség lenne! Írjatok csak minél többet és osszátok meg velünk, mert épülésünkre szolgál!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Egyetértek Zoltánnal. Béla, hatalmas veszteség lenne az oldalnak, ha többé nem olvashatnánk a műveidet. Mint Zoltán alkotásaiból is, a tieidből is mindig sokat tanul az ember, sőt, olyan világba repít el sokszor, amilyet el sem tudtam volna addig képzelni.
A véleményekre, biztatásokra meg mindig is szükség lesz. Minél többen vagyunk, annál jobb. És te sokat tettél eddig is e téren.

Válasz

Balogh Zoltan üzente 11 éve

Itt nem azzal kell foglalkozni , hogy menjek nyugdijba vagy sem, hanem azzal , hogy mi az amit még eltudok mondani, amit csak én tudok, és ami arra való, hogy mások is értesüljenek róla! Nem lehet nyugdijba menni kétszer mint ahogy nem lehet kétszer ugyanabba a folyóba lépni. Úgyhogy maradj csak nyugodtan, én is maradok,amig lehet!

Válasz

Gráma Béla üzente 11 éve

Köszönöm a véleményezéseiteket és a biztatást,mert minden bíztatás felér egy győzelemmel.Most, hogy újjá szervezik az oldalt elgondolkoztam azon,vajon elég amit én teszek,vagy mehetek lelkiismeret furdalás nélkül nyugdíjba.Még nem döntöttem.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Nem mondok semmit, és itt nem is szabad mást mondani, mint le a kalappal, ha ez elégséges a tisztelethez.

Válasz

makra árpád üzente 11 éve

Megrendítő. Nagyon tetszett. Több részt is ki tudnék emelni ami különösen jó volt, de nem tudtam dönteni. Kár hogy vége.

Válasz

Balogh Zoltan üzente 11 éve

Úgy rajzoltad meg ezeket a sorsokat, mintha te magad élted volna meg. Annyira hiteles, szivbemarkoló , hogy az ember önkéntelenül is megáll és gondolkodni kezd, milyen alapon osztja ki a Fennvaló a sorsokat, miért sikerül az egyiknek, és miért van nyomoruságra kárhoztatva a másik-- nem folytatom , nem tudom... Csak érzem, hogy valamit kaptam!

Válasz

G. P. Smith üzente 11 éve

Megható és elgondolkodtató történet. Nagyon tetszett! Most mást nem is tudok mondani, még túlságosan a hatása alatt vagyok! Gratulálok!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Megindító történet kerekedett ebből. Ahogy leírtad, teljesen átérezhetőek az élethelyzetek, jó a karakterábrázolás, és a történetvezetés sem hagy kívánni valót maga után. Élmény volt olvasni.

Válasz