Nagy Tünde üzente 8 éve

Én nem konkrét helyesírásra gondolok, hanem elütésekre vagy egybevágásokra. Ezeket is elég javítani :)
pl:
k,i
Bözsikenéni

Válasz

Balogh Zoltan üzente 8 éve

Köszönöm , hogy olvassátok, és ha tovább is olvasni akarjátok, akkor nagyon szivesen felteszem. Ami a helyesírást illeti azon megpróbálok javitani - de úgy gondolom , hogy az amatőrségembe ennyi hiba ha nehezen is - de belefér. Már többször jeleztem , hogy nem használok semmiféle hibajavitót, mert mint már többször kiderült, az sem megbizható. Kénytelen vagyok maradni azzal amit jó hatvan évvel ezelőtt tanultam. Üdv.

Válasz

Nagy Tünde üzente 8 éve

Én is elkezdtem olvasni ezt az írásod és az a véleményem. hogy érdekes és tovább fogom olvasni. Viszont tényleg sok a helyesírási hiba, ezért ha újraolvasod, kérlek javítsd ki őket, hogy ne ezek rontsanak az írásodon. Nekem ez a mondat tetszett: "Tudod az ember agyi kapacitása, véges, és telitődik, de ha valamit kiírsz belőle , rögtön helyet kap egy másik történet egy másik esemény , amit újfent megkell , meg lehet írni." - de kicsit ezt is át kellene írni, hogy jobban szóljon.

Válasz

Fejes Roland üzente 8 éve

Szóval ez egy régebben írt regényed? Eddig egészen jó, még nem derült ki, ugye, olyan sok minden, de a hangulata és a stílusa nekem nagyon tetszik. A nyelvtani hibák kicsit szembeötlőek, de már megbeszéltük miért, nem hozom fel nagyon. Megyek a második epizódra!

Válasz

Balogh Zoltan üzente 8 éve

Perceken belül megjelenik a a második rész - szóljál , ha nem érdekel, de akkor is ha tetszik!

Válasz

Sade Lia üzente 8 éve

Ne haragudj, csak néha el vagyok úszva egy kicsit mindennel, de vissza szoktam lapozni addig, ahol abbahagytam, és ha valami kihagyhatatlant találok, mindig pótolom. :)

Válasz

Balogh Zoltan üzente 8 éve

Szándékomban állt feltölteni, de mivel egy hétig nem volt érdeklődés lemondtam róla - pedig akik nem olvasták nem tudják , mit hagynak ki! Felteszem a második részt, és ha olvassátok akkor tovább is. A magam szórakoztatására nem teszem fel.

Válasz

Sade Lia üzente 8 éve

Látom, ez egy sok részes mű. Eddig érdekesen indul. Újra feltöltöd a többit is? Mert akkor haladok veled, és várom a folytatást! :)

Válasz

Kozma Norbert üzente 9 éve

Béla elmaradása nekem is feltűnt, remélem, hogy minden rendben.

Válasz

Balogh Zoltan üzente 9 éve

Kb egy hete beszéltem vele telefonon , nem említett semmi komolyabbat, de azt én is észrevettem , hogy elmaradt, mert a facebook-on is szokott jelentkezni és ott sem láttam néhány napja. Nem rég kicseréltte az E-mail címét, és nem vagyok biztos benne , hogy tudom az újat , de utána nézek! Köszi hogy olvasod! Üdv.

Válasz

Légrádi Eloise üzente 9 éve

Nem olvastam, ezért is örülök, hogy ismét feltetted azok számára, beleértve magamat is, akik akkor még nem voltunk tagok. Így akik még nem olvashattuk, most megtehetjük. És meg is teszem, nagyon tetszett a felvezetés.

Más. (Béláról tudsz valamit? Nagyon elmaradt az utóbbi időben. Remélem, nincs baj az egészségével!)

Válasz

Kozma Norbert üzente 9 éve

Én is elolvastam ezt az első részt. Jó, hogy E/1-ben van megírva, hangulatos ezáltal. Megjegyzem, feltűnően kevesebb itt a hiba, elírás, mint a másikban. Persze ott sem volt annyira zavaró, ezért fel sem hoztam. Tetszik ez az írás is!

Válasz

Balogh Zoltan üzente 9 éve

Eloise! ugye te ezt nem olvastad?- mert akkor még nem voltál itt tag!

Válasz

Légrádi Eloise üzente 9 éve

Hangulatos. Jó, hogy feltetted ismét!

Válasz

Balogh Zoltan üzente 9 éve

Ezt a történetet jó másfél évvel ezelőtt írtam. A napokban visszanéztem, és örömmel tapasztaltam , hogy akkor aránylag sokan olvasták K. Norbert is érdeklődött utána, ezért úgy döntöttem , hogy felteszem újra mert nagyon sok új tag van, akik nem olvashatták. Úgy teszek mint a televiziók , ha nincs új műsor akkor ismételnek. Olvassátok olyan szeretettel amilyen szeretettel írtam én annak idején. Jó szórakozást!

Válasz

Balogh Zoltan üzente 11 éve

Köszi , hogy olvasod, én is foglak olvasni!

A csipesznek teljesen mindegy volt kinek a gatyagallérját szoritotta , mert már ő sem tudta hogy ki a gazdája , a hibát javitom!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Az eleje nagyon tetszik az írásról.
A csipeszes történeten jót nevettem! :D "a nevezett csipesz , kinek a gatyagallérját szoritotta száritókötélhez" :D
Olvasom majd tovább.

Válasz

Kovács András üzente 11 éve

Hát igen, félszemmel kicsit máshogy érzékeli az ember a teret. Az írásról való gondolatok is tetszettek. Na meg a csibészkedés. Nem volt baj, hogy ilyen rövid , így legalább megadja azt a kellemes izgatott érzést a folytatás iránt.

Válasz

Gráma Béla üzente 11 éve

Na végre ismét egy mély lélekzetünek ígérkező írás-füzér. Várom a folytatást!

Válasz

makra árpád üzente 11 éve

Kíváncsi vagyok a folytatásra. Tetszik.

Válasz

Balogh Zoltan üzente 11 éve

Köszönöm!

Válasz

G. P. Smith üzente 11 éve

Tetszik!Különösen az a rész az elején, amit az írásról írtál! És volt egy mondat, ami megragadott:Nos, ezek a gondolatok vezérelnek engem most arra , hogy lefölözzem emlékeim előbuvó bimbóit , és ezáltal helyet biztositsanak az újabb emlékeknek.- szépen fogalmazol!
A helyesírási hibákra nem térek ki:)

Válasz

Balogh Zoltan üzente 11 éve

Lesz folytatása!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Tetszik, de miért lett ilyen hamar vége? Ezt olvasná még az ember egy ideig. Szeretem az ilyen életképeket :)

Válasz

Balogh Zoltan üzente 11 éve

Visszatérek és a hibákat javitom!

Válasz