pásztor pálma üzente 11 éve

Nagyon tetszik! Érdekes Várady karaktere.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Köszönöm! Holnap én is bepótolok mindent. Bár látom, nehéz dolgom lesz...

Válasz

makra árpád üzente 11 éve

Jól megírt történet. És a téma is tetszik.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Köszönöm mindenkinek a hozzászólást! Elgondolkodom az elhangzottakon. Ja, és az ismétlés... Fogalmam sincs, mi történhetett, de amint saját gépem előtt fogok ülni, kijavítom a hibát.

Válasz

Balogh Zoltan üzente 11 éve

A beveztőre nem emlékeztem, de mostmár a történet világos!

Válasz

K. Katey üzente 11 éve

dejóó! végre van időm feljönni és mibe botlok :) :) tetszett :) nem kötök bele semmibe, viszont valószínűleg tovább olvasni sem fogom időhiány miatt... kiadhatnának nyomtatásban, akkor olvashatnálak a buszon, meg az unalmas egyetemi órák alatt. :) :)

Válasz

G. P. Smith üzente 11 éve

erőszeretettel vásárolta a képeit??? – előszeretettel talán:)
Én az ehhez hasonló mondatokat is máshogy írnám: "kiüresedett festő szomorúan nézett körbe az egykor művei kiállítási helyéül szolgáló, most csupán a pókoknak és különböző bogaraknak..."- művei kiállítási helyéül szolgáló, túl körülményes. Én így írnám:- a kiüresedett festő szomorúan nézett végig a .... termen, ahol egykor műveit kiállították. - nekem így kevésbé hangzik kitekertnek a mondat.
A történet érdekesen alakul. Várom a folytatást!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Szerintem ez nem olyan ismétlés, Tibi a fantáziában egy ász, csak a szöveg néha…

Válasz

Gráma Béla üzente 11 éve

Egyelőre olvasom és örülök,hogy olvashatom.Megjegyzésem csak annyi,hogy nem tudom miért nem vetted észre,a végén egy jó szakasz ismétlődik.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Ja, igen... Nem tudom, mi ütött belém, hogy fotelben-t írtam. Egyszer így, egyszer úgy, hogy ne legyen már lenézve ez a verzió se!
Whiskys üveggel még nem próbálkoztam, én inkább sörös vagyok (esetleg boros). De azt hiszem, tényleg kilóg ott az az "egyből", javítom is egyből. :-)

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Vigyázz – hátradőlt a fotelben
Helló –, hogy állsz a szombati humoroddal – nekem a whiskys üveget sose sikerül egyből elkapnom, mindig kettőből kapom el. (de csak a whiskyst, a többi megy egyből)

Válasz