Tövisi Eszter üzente 11 éve

Köszi! Szoktam írni is néha. :)))

Válasz

Kovács András üzente 11 éve

Kedves Eszter, jó volt végre tőled olvasnom valamit, vártam már a pillanatot, és szerencsére nem kellett csalódnom. Nagyon élveztem, szarkasztikusra sikerült, azt meg bírom nagyon. Küldöm a virtuális pacsit.

Válasz

Tövisi Eszter üzente 11 éve

Köszönöm szépen! :)

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Tetszett. Nekem még életemben nem jutott eszembe ilyen banális dologról írni, azt meg aztán végképp nem tudtam elképzelni, hogy ez szórakoztató is lehet. Ehhez képest mégis végigmosolyogtam az egész novellát, holott a vidám megfogalmazás mögött rengeteg keserűség van. Tipikus magyar valóság, tökéletesen eltalálva.

Válasz

Tövisi Eszter üzente 11 éve

Andi, javítom, köszi! ( már, ha te vagy... ) :)))) Fogalmazásgátlót vehettem be, ez így tényleg teljesen értelmetlen. :))
László, köszönöm! :)
William, ilyesmi eszembe se jutott, szerinted melyik újság lenne erre vevő? :)

Válasz

William Morgenthaler üzente 11 éve

Szerintem ezt küldd be valamelyik újságnak! Biztosan megjelentetnék :-).

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Ahogyan írod a 18%-ot a növényi olajra értem, és ha csak ennyi volt a vessző után, hogy „kultúra”, akkor az kultúra. És egy főt krumpli illata tényleg nem ronthatja a pillanat nagyságát, ami számomra kiterjed az első sortól az utolsóig. Hasonló humor szellem csap meg engem is, mikor valami nagyon nem tetszik. Miért tartod hülyeségnek? Nagyon jó a gondolatfonal – vagy, hogyan mondjam – Karinthy is bizonyára értékelné. Helyedben elküldeném a gyártónak, az igazgató figyelmébe ajánlva.

Válasz

G. P. Smith üzente 11 éve

Eszti!Frappáns írás, tetszik és nagyon -"up-to-date", hogy ilyen csúnya angolsággal éljek!
Egy apróság:
"viszonyulnak az átlagtól laposabb pénztárcájú, ám igényességre még áhítozó, korgó gyomorral is töretlen hitű állampolgárokra." - viszonyulnak valamihez nem ra:)

Válasz

Gráma Béla üzente 11 éve

Eszter, én a te kultúrádat választom és nagyon elszórakoztatott.Már jól rá voltunk éhezve az írásodra.Végre sikerült és nem is akárhogy!

Válasz

pásztor pálma üzente 11 éve

Ez nagyon jó lett! :)

Válasz

Tövisi Eszter üzente 11 éve

Jaj, tudom, milyen kultúra van benne, de azt általában odaírják, itt meg csak annyi volt: kultúra. Úgyhogy én másképp értelmeztem. :)))

Köszönöm a hozzászólásokat! :)

Válasz

Gabriel OGrande üzente 11 éve

Legalább valamiben egyetértünk. :)

Eszti, jó volt végre olvasni tőled! Várjuk a folytatást a tejsavbaktérium-tenyészetről! :P

Válasz

N. Sýmur üzente 11 éve

Egy nagyon hosszú hét van mögöttem, lehet, hogy ezért nem értem a problémát.... az volt a baj, hogy a dobozra az volt írva, hogy "kultúra"? A kultúra ebben az értelemben egy szakszó, ami a tejsavbaktérium-tenyészet kifejezést takarja. (remélem nem tűnök kötekedőnek, noha tudom, hogy igen... :)

Válasz

Balogh Zoltan üzente 11 éve

Nem érdekel , hány százalék tej-le és -föl, étolaj vagy mühold-olaj. Azt viszont nyugodt lekiismerettel állitom, hogy az írással 1OO%-osan fején találtad a szöget! Gratulálok!!!!!!!!!!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Szerintem nem az. :-)

Válasz

Tövisi Eszter üzente 11 éve

Na, írtam már én is valamit, és hozzá is szólok! :))))))))
Szerintem hülyeség! :))

Válasz