Légrádi Eloise üzente 9 éve

Nagyon ritka, ha egy alkoholista jó útra tér, de van ilyen. Még azt sem gondolom, hogy büntetés volt a részére, hogy meghalt, mert sajnos ezzel az erővel akkor mind bűnhődik, aki meghal. Akárhogyan is éljük az életünk, az lutri. Tanulságos, jó kis sztori volt ez!

Válasz

Balogh Zoltan üzente 9 éve

Miki felfogta megértette , leszokott , de már késő volt!!!!

Válasz

Kozma Norbert üzente 9 éve

Igen, humoros és tanulságos történet, de András lentebbi hozzászólásával is egyet kell értenem. Kétlem, hogy bárki is tanulna belőle, aki szeret inni, az inni is fog, hacsak nem a saját bőrén tapasztal meg valamit, aminek hatására magába száll, átgondolja kicsit a dolgokat. A történet persze tetszett!

Válasz

Tövisi Eszter üzente 11 éve

Szokás szerint tetszett, bár a vége nagyon elkomorított, de ez magánügy.

Válasz

Igó Krisztián üzente 11 éve

Kedves és tanulságos történet volt, örülök hogy olvashattam!
Tetszett, ha bár szívesebben olvastam volna tovább, de ez menjen az én telhetetlenségi számlámra! :)

Válasz

Balogh Zoltan üzente 11 éve

Néha, amikor nem érzem jól magam , azt szoktam mondani , hogy már tartós tejet sem veszek, de komolyra forditva a szót, vannak terveim , de nem hosszútávúak , csak olyanba fogok bele amit úgy érzek , hogy be is tudom fejezni. Egyébként , nem fantáziából irok, irásaim jelentős százaléka megtörtént események alapján iródik. Ami a korábbi irásaimat-- és ami fenn van az oldalon--illeti, felsorolom 2o11-ben, Visszapillantó 87 rész, Egy Éva monológja tizenvalamennyi rész, Egy egy felvonásos szindarab Játszani fogunk cimmel ,azt hiszem tizennégy részben , és tiz-húsz-harminc nem tudom hány vicces, sexi,pikáns novella. ÉN a történetmesélő prózát szeretem, és megpróbálom azt müvelni is . Amenyiben érdekel a dolog keress vissza 2o11-re és ott sokmindent találsz . Köszönöm , hogy olvasol, és az érdeklődést. Üdvözöllek zoltán.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Az emberi természet már csak olyan, ha kap valamit szeretne többet. Nem ismerem régebbi munkásságod, de valami hosszabb, maradandóbb nem készül? Van aki akarja és nem tudja. Az Európába megyek és A nyaralásom története inkább olyan beszámoló volt, ami nem jelenti azt, hogy nem tetszett. Tudom, nem lehet minden héten-hónapban egy-egy novellával dobálózni, de mégis. Még e jelen történet is feldolgozható. A tanulságos részén kívül is tetszett. És örvendek, hogy újra felpezsdült itt az élet. Hátha az én művem is hamarabb folytatodik.

Válasz

Kovács András üzente 11 éve

Remek volt, tetszett nagyon. Tanulságosnak tanulságos, de szerintem hiába mutatnánk meg kis kamaszoknak, sok ilyet látnak, olvasnak, hallanak. Nem törődnek vele. De akinek van esze megérti és felfogja az üzenetét. Jó volt, tetszett, meg is ihletet, kedvem támadt egy drogos sztorit írni.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Jó volt, tanulságos eset. Jó lenne, ha ezt sok fiatal elolvasná (ha rá lehetne venni őket...), és elgondolkozna rajta, mert minden kicsi számít, és nem mindegy, hogy valaki 49 vagy 69 évesen távozik az élők sorából.

Válasz

Gráma Béla üzente 11 éve

Nagyon tetszett és olvasás közben bennem is felmerült a rég ivott likőrök íze.De sajnos édes italt nem fogyaszthatok. Jöhet a következő!

Válasz

juhasz aron üzente 11 éve

de nálad a kaszás a nyerő :)

szokás szerint jó írás
rég olvastam, most érzem hiányát

Válasz

Balogh Zoltan üzente 11 éve

Köszi , javitottam!

Válasz

Gabriel OGrande üzente 11 éve

Jó írás, de a mai világban még Mikinél is különösebb az, aki nem issza meg az alkoholt... :P
Egy megjegyzés: kaszás nőt írtál, pedig kasszást akartál. Nem ugyanaz a kettő. ;)

Válasz