[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Köszönöm, Zoltán, hogy olvastad, és a biztató szavakat is. Madách szavait pedig igyekszem észben tartani.

Válasz

Balogh Zoltan üzente 11 éve

Feladtad a leckét, és biztos vagyok benne , hogy nem csak magadnak! De hát az élet nincs tekintettel az egyén fájdalmára , ő megy tovább velünk együtt, és nekünk mindig a mi saját közegünkben kell bizonyitani, túlélni! Madách-csal mondom az Isten hangját, Mondottam, ember, küzdj és bizva bizzál!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Köszönöm a jókívánságokat, Béla! Csak tudod, nagyon nehéz megőrizni az embernek a hitét, ha mások lábbal tiporják azt. De hamarosan vége...

Válasz

Gráma Béla üzente 11 éve

Kedves Barátom! Versed olvasva rád ismerek,az állandóan tépelődő,utat kereső Nagyfiúra.A vers csodálatos,teljesen József Attila ízű,de azon túl csak azt tanácsolhatom magán életedben bízzál a lélek újjászületésében és soha ne add fel a hitet!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Köszi! :)

Válasz

Tövisi Eszter üzente 11 éve

Ez nagyon jól sikerült, a vége pedig teljesen igaz. Nem a hitvány, hanem az oldd meg magad. Valóban egyedül kell túlélnünk ezeket a lelki gyötrelmeket, egyedül kell átlépnünk rajtuk, feldolgozni, hiszen ott belül mind egyedül vagyunk, senki nem érezheti, amit mi.
Tetszett!:)

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Alice, nem tanultam illemtant, de szerintem illik. És válaszolok is. Gyerekkorom óta sokszor szóltam "valakihez odafenn". Rengeteget imádkoztam, vagy csak éppen gyerekes "alkut" kötöttem Istennel. Ha azt kérdezted volna tehát, hogy hittem-e valaha Isten létezésében, a válaszom határozott igen. Így, jelen időben már érdekesebb a kérdés. Most is érzem a felsőbb hatalom jelenlétét, viszont azóta rengeteg minden történt. Felnőttem, és sokszor bizony az élet nehéz helyzetek elé állít, ami miatt aztán könnyen meginog a hitem. Aztán történik valami csodás, felemelő dolog, és ismét a régi vagyok.
Á, csak pocsékolom itt a szavakat! (: Igen, hiszek Istenben, mert mindaz, ami történt az életemben, mindaz nem hiába történt úgy, ahogy.
Ja, és köszönöm, hogy olvastad, és örülök, hogy tetszett. :)(:

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Pálma, én köszönöm, hogy olvastad. Valahol azért is írtam meg, és tettem fel, hogy elgondolkodjon az olvasó.

Válasz

pásztor pálma üzente 11 éve

Nagyon megrázó és gyönyörű... ahogy olvasom, saját kétségeim is előjönnek. Mélyen elgondolkodtatott... köszönöm, hogy olvashattam!

Válasz

Csillám Alice üzente 11 éve

gyönyörű zene, olvasás közben hallgattam. ez az egész annyira reményvesztett a sok kérdéssel. nem tudom illik-e ilyet kérdezni, de hiszel Istenben?

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

http://www.youtube.com/watch?v=iEYt1kd1K1g

Válasz