zsoldos zsóka üzente 9 éve

:-D

Válasz

Tövisi Eszter üzente 11 éve

:D Köszi! :)

Válasz

Szilveszter Levente üzente 11 éve

Olthatatlan vágyat érzek én is egy ilyen vasárnapi ejtőzés után.Már úgy,hogy végig röhögjek egy ilyen jelenetet.Szadista disznó vagyok.Nagyon jó.Rzt is végig szórakoztam

Válasz

Tövisi Eszter üzente 11 éve

:) Köszönöm mindenkinek! Örülök, ha mosolyt csaltam az arcotokra, az enyémen is volt, bár azt inkább félőrült vigyornak nevezik...
Szép az élet! :))

Válasz

Gráma Béla üzente 11 éve

Még mondja valaki,hogy haza vágyom csöndes kis falumba,meg,hogy falun megállt az idő.Már régen felvette a pezsgő versenyt a várossal.De mindentől eltekintve nagyon hangulatos színes írás és szórakoztató,élménydús.Köszönöm,hogy olvashattam

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Jut eszembe, Eszter, örülj, hogy én nem lakom a közeletekben, mert akkor esténként, főleg így foci eb ideje alatt, még az én üvöltésemet is hallgatnod kéne. :))

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Zoltán, de jó neked! Én már régen nyertem. Most is próbálkozom, eddig nem jött össze. De talán, ha az olaszok és az angolok is nyernek, én is nyerek egy pár ezrest. :)

Válasz

Balogh Zoltan üzente 11 éve

Én is megnyugodtam mert mind a két meccs eredményét eltaláltam és kb hétezer forintnak megfelelő összeget nyertem a fogadóirodában.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Hehe. :) Környékünkön szerencsére csend és nyugalom van. Pedig nem falun lakom, csak város szélén.
Na, ez most még jobban felvidított a portugálok és a németek továbbjutása után. Köszönöm! :))

Válasz

K. Katey üzente 11 éve

Mi most kaptunk új szomszédokat, így a gyerekkel üvöltést kellemes csend váltotta fel. :)
Jót mosolyogtam rajtad, már ha nem haragszol. Bár... Ha haragszol, akkor is. :) :) Amúgy nekem van füldugóm, postázzam? :D :D

Válasz

William Morgenthaler üzente 11 éve

Ez nagyon jó :-). Nekünk is van szomszédasszonyunk, de nem a növényeivel beszélget, hanem velünk. Ha meghallja az ajtó nyitását, korához képest elég fürgén ott terem a kerítésnél, és hosszan beszél mindenféléről, ami a legkevésbé sem érdekel. Volt már, hogy el kellett bújni az autó mögött, nehogy az öregasszony észrevegyen.

Válasz

Balogh Zoltan üzente 11 éve

Nincs is szebb egy csendes nyugodt vidéki délutántól, talán egy, egy városi főutcán lakni , lehetőleg autóbuszmegálló és az utcasarok közelébe , néhány vendéglő mellett , ahol akkor kezdődik az élet amikor az utcazaja csendesedne , ahol az éjszakai csendesebb forgalmat, és az egyenes utcát kihasználva vad motorosok ralliznak kivilágos kivirradtig, és a sarki patikába állandó hiánycikk a füldugó!
Nagyon szépen lefestetted a csendes délutánodat! Én már nem is bánom , hogy nem tudtál pihenni , legalább megirtad nekünk ezt a kis vidéki hangulatjelentést, mert nagyon élethű volt. Nagyon tetszik!--olyan régen nem olvastam prózát tőled.

Válasz