K. Katey üzente 11 éve

uff... ippe így éreztem magam múlt héten. aztán véget értek a vizsgák, kipihentem magam, és végre jó kedvem van. boldog még nem vagyok, de legalább jól érzem magam. :)
3,14... :D múltkor próbáltuk megalkotni a szerelem képletét. gyökökkel és négyzetekkel próbálkoztunk, volt amit a hatodikra emeltünk... most már tudom, hogy a jó öreg pí maradt ki :P

Válasz

zsoldos zsóka üzente 11 éve

Nem kritikának szántam,és ha jártam volna főlsőbb iskolába,akkor értettem volna a szinuszfüggvényes befejezés lényegét,no persze ha az a volna ott nem lett volna, de sajna ott van!No okosabb nem lettem,de így már érthető,hogy miért ez a vége,és nem a vég, a vége!:)

Válasz

Tövisi Eszter üzente 11 éve

De jó, hogy megmagyaráztad, nem mertem megkérdezni, mi az a píperkettő izé a végén. :)))

Válasz

N. Sýmur üzente 11 éve

egyáltalán nem baj, én szeretem a kritikát :) a végén fontosnak éreztem hogy a szinuszfüggvény periodicitását írjam le, a napjaim is olyanok, mint egy végtelen szinuszhullám... :)

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Érdekes volt, nem emlékszem, hogy olvastam volna ilyet, de tetszett.

Válasz

zsoldos zsóka üzente 11 éve

Persze, a te versed, a te gondolataid,és bocs,hogy belekotyogtam!:-)

Válasz

Gráma Béla üzente 11 éve

Furcsa vers.Színessége,tarkasága kiemelő és még nyomatékosabbá teszi az egymást követő hétköznapi fásultságot.Azért ne feledd ,az "iszik" ikes ige,első személyben "iszom" Rendkívülien meglepett és hatott.

Válasz

Balogh Zoltan üzente 11 éve

Szines vers a szürke életben, de abból az is kiderül , hogy akár magunk is szinesithetjük életünket , fölösleges másra várni! A szinek és a forma emelik az egyébként hétköznapi cselekedeteink leirását. tetszik!

Válasz

Tövisi Eszter üzente 11 éve

Ez nagyon tetszik, az én szavaim mások lennének, de a forma, a színek, meg minden úgy, ahogy van, egészen jó!

Válasz

N. Sýmur üzente 11 éve

eszembe jutott, de gyorsan elhessegettem :) eddig sem nagyon szerettem az átlagos, vagy patetikus befejezéseket, és mióta olvastam Szabó Magdától a Für Elise-t, kifejezetten szeretem a másik végletet:

"egész életedben utazni fogsz, és egész életedben ezt sírod vissza, amit most otthagytál, keresed őket a Níluson és a Grand Canyonban meg Xerxész hadiútján, de nem lesznek, egy sem lesz. Rögzítsd az arcukat, a percet, buta! Cukorkát, csokoládét, friss, hideg a szódavíz…"

Válasz

zsoldos zsóka üzente 11 éve

Jó,tetszik,de ha nem veszed zokon,én azzal fejeztem volna be,hogy a végére írom ezeket a gondolatokat:
nyugdíj,korház, a nővérek bámulják a monitort
halál---
lekapcsolják a monitort

Válasz