Szilveszter Levente üzente 11 éve

Köszönöm

Válasz

William Morgenthaler üzente 11 éve

Ez a vers nagyon tetszett. Annak ellenére, hogy én sem vagyok egy hirtelen haragú típus.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Jó lett. Olyan szempontból szerencsés vagyok, hogy ritkán jutok el idáig, nagyon nehezen húzom fel magam (kivéve, ha focimeccset nézek :D). De éreztem már hasonlót, ezért teljes mértékben át tudtam élni. Tetszett.

Válasz

Balogh Zoltan üzente 11 éve

Hallottátok a legújabb Móricka viccet?

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

A trágár szavak (bár valóban nem ilyen formában) de mégis a múltban is kiemelték, kihangsúlyozták egy vers mondani valóját, vagy megerősítették(jobban nem tudom leírni). Ha valaki jól alkalmazza egy adott versen belül, azzal valóban nincs semmi gond.

Jó kis vers lett ez. :)

Válasz

zsoldos zsóka üzente 11 éve

Mit is mondjak, nem lehet valami szívderítő állapot,amikor az ember eljut erre a szintre, a vers viszont remek.

Válasz

Szilveszter Levente üzente 11 éve

Ez nagyon jó!Terjeszteni fogom.

Válasz

Tövisi Eszter üzente 11 éve

:DDDDDDDD Béla, ez jó volt!

Én is lobbanékony vagyok, szerintem nem baj az. :)

Válasz

Gráma Béla üzente 11 éve

Ne haragudj,de vicces hangulatban vagyok,ugyanis írtad,hogy egyszer valamit leírsz s csak azután gondolod meg.Így vagyunk mi,székelyek.Történt,hogy Hruscsov meglátogatta Dejt és arról beszélgettek,hogy a román egyszer gondolkozik s azután cselekszik,míg a székelyeknél ez éppen a fordítottja.Behívnak egy román katonát és rászól Dej,hogy pofozza meg Hruscsovot,A baka áll és gondolkodik,majd azt mondja,hogy nem lehet hisz ő a béketábor atyja.Behívják a székelyt,a parancs ugyanaz.Gondolkodás nélkül elébe áll és leken egy nagy taslit,majd megáll és gondolkozik.Most min gondolkozol?,kérdi Dej.Azon,hogy ne sózzak egyet a másik pofájára is a szemétnek!

Válasz

Szilveszter Levente üzente 11 éve

Köszönöm Zoltán.A lentebbiekben jeleztem,hogy én sem.Most ezt dobta a gép.Megpróbálok ezután majd 10-ig számolni s utána nyilatkozni.De nem merem megígérni,hogy menni fog.Aztán jön a szánom,bánom.

Válasz

Balogh Zoltan üzente 11 éve

A nem időzitett bomba is robban , csak nem tudni mikor. A robbanás hajtja meg a motort! Ezzel csak azt szeretném mondani , hogy mikor betelik a pohár, akkor kicsurran . Én nem szoktam , csunya szavakat használni irásban , mert én igy teszek különbséget a beszélt, és az irott nyelv között! A vers pedig mindent elmond (remélem pillnatnyi )életérzésedről! Teszik!

Válasz

Szilveszter Levente üzente 11 éve

köszi N. Sýmur.Valóban nem finomkodtam,sőt talán el hamarkodott is volt.Amint alább írtam,félóra csupán.Nem vagyok az a trágár típus,de ekkor bántani akartam valakit.Nem kellett volna.Gyorsan fellobbanok s hamar lehiggadok.Próbáltam fordítva,de nem megy.Köszi hogy olvastál.

Válasz

Szilveszter Levente üzente 11 éve

Tökéletesen igazad van Eszter.Belátom,hogy abszolút nem idevaló a szó.Megpróbálok a továbbiakban odafigyelni.De itt nagyon gyorsan történt minden,s nagyon dühös voltam.Lásd a Bélához írt válaszom.

Válasz

Gráma Béla üzente 11 éve

Rá se rázz és ne tépelődj.Nagyon jó,hogy kiadtad magadból mások okulására és gyönyörködésére.Én is közéjük tartózom.Még egyszer köszönöm az élményt!

Válasz

Szilveszter Levente üzente 11 éve

Köszönöm Béla.Azért így lehiggadva nézve,volna pofozni való rajta.Csak sajnos én is egyszer ütök s utána kérdem,hogy kellett volna-e.Egy picit bánom már,hogy megírtam.De valakinek szól válaszként egy másik oldalon is megjelenítve.Lehet,hogy ért belőle.S ha nem,úgyis jó.Végül is dühösen is,nyugodtan is ez a véleményem.Csak a fogalmazás lehet más idegállapotonként

Válasz

Tövisi Eszter üzente 11 éve

az újé szóval nincs baj, ha valami az újé. De itt az újért lett volna helyes, mert a te szövegedben úgy kérdezünk rá: miért? illetve mire? de akkor már újra. na. jól megmagyaráztam? :)))

Válasz

N. Sýmur üzente 11 éve

nagyon tetszett a vers, látszik rajta, hogy tényleg nem finomkodtál a gondolataiddal. sokakkal ellentétben én nem bánom a trágár szavakat a versben, mert én is szoktam használni :) és nem érdekelnek a társadalmi elvárások.
remek vers, így tovább! (azért remélem, valami pozitívat is olvashatok majd tőled :)

Válasz

Gráma Béla üzente 11 éve

Teljesen a Villon önmarcangoló balladáit ídézte fel.Nagyon tetszett a kontraszt,hogy a földi gyehenna után azért mindenki álmában a megbocsátás reményében vágyodik bünei eltöürlésére és mégis helye az angyali seregben legyen.Csodálatos,érzékletes kidolgozás.Csak így tovább!

Válasz

Szilveszter Levente üzente 11 éve

Bocsánat.Ha már nyelvújítoskodom illett volna ékezettel írni.újé'.Valahogy így nem?Vagy valami mást írni helyette.Megnéztem a helyesírási szótárban.Így szövegkörnyezetben nem igazán használják.Nekem sem tetszik.Hirtelen felindulásból,félóra alatt elkövetett vers lett.Amúgy nem vagyok agresszív,csak védekezem ha bántnak.Így legalább kiontom magamból a feszültséget.

Válasz

Tövisi Eszter üzente 11 éve

Érdekes, leginkább az újé szócska abban a szövegkörnyezetben. :))
Kezdek félni tőled... :DDD

Válasz