Balogh Zoltan üzente 10 éve
B. I. January -Orsi- üzente 10 éve
Azt gondoltam volna, hogy rutinos pálinkakotyvasztóként feltűnik neki a különbség, az a cirka 40 foknyi... Helyes történet volt. Lesz még?
Sógor Melinda üzente 10 éve
Kedves történet. Felidéz bennem egy-két emléket. Volt egy ilyen munkatársam. Mindenki nagyon szerette, persze ő is az italt. Sokszor falaztunk neki nehogy kirúgják, persze nem mindig sikerült.
Vodka ember üzente 10 éve
Gráma Béla üzente 10 éve
Lelki üdítő volt újraolvasni. Felidéződött egyben az a pezsgő hangulat ami akkor uralta az oldalt,de sajnos már "Más hangok,más szobák"További jó munkát!
Kozma Norbert üzente 10 éve
[Törölt felhasználó] üzente 12 éve
Balogh Zoltan üzente 12 éve
Köszi, hogy olvastátok!
Béla , gondoltam hogy fogod ismerni a receptet, amennyiben faipari cégnél is dolgoztál-- pontosan úgy volt ahogy emlited.
Tövisi Eszter üzente 12 éve
Gráma Béla üzente 12 éve
Szenzációs,annyira hatott,hogy szinte éreztem a sellakk fanyar illatát,de abban az időben szinte divat volt a pálinka kotyvasztás,amíg nem csavartak a dolgon és a valódi alkoholt felcserélték ipari faszesszel,de azt is kotyvasztották,tudatában annak,hogy vakulást idéz elő.Nagyon jó élethű,szórakoztató történet.Köszönöm az élményt!