Balogh Zoltan üzente 11 éve

Köszönöm az információt, üdvözöllek!

Válasz

Knizner B. Sylvia üzente 11 éve

Sajnos, a minimálist nem meghaladó pályázó miatt, nem tudunk nyertest hirdetni. Remélem, a következő pályázatra már több jelentkező készül! :)

Válasz

Knizner B. Sylvia üzente 11 éve

Még van idő, de jó lesz sietni, hogy a forgatókönyvek időben hozzánk kerüljenek!!!

Válasz

Gabriel OGrande üzente 11 éve

Privát üzenet küldve.

Válasz

Horváth Szilárd üzente 11 éve

Oké, újra visszatértem. Bizony. Jöttek újabb munkák, forgatókönyvek? Etűdök gépzongorára?
Szent Valentin házát éppen most végzem ki, még 10 perc lehet belőle hátra, ezért szeretném elkérni Gabriel e-mail címét, hogy beszélhessek vele a munkájáról. Persze csak ha ő is akarja:-)
Előzetes véleményem, hogy Valentin nem hozható ki nulla forintból. És igen sok szereplős (nem lenne könnyű megtalálni a "színészeket" hozzá)... a 60-80 perc meg horror játékidő.
De ha valaki vállalkozik rá... összejöhet belőle egy normális anyag.
Viszont nem kevés utómunkálat szükségeltetik hozzá. Vágás, zene, hangeffektek... nem beszélve az "előmunkálatokról": spéci helyszíneket kéne találni, a ruhákat, autókat... kamerából is jobb kéne, mint amik kereskedelmi forgalomban vannak.
Nem könnyű összekaparni mindezt. És nem is csak a pénz miatt, időt és munkát még annál is többet kéne belefektetni. Szóval Valentin egy kihívás! És roppant nagy összefogás eredménye lenne, ha létrejönne. Szerintem ez ingyen nem képzelhető el. Nem hiszem, hogy ennyi ember pár szendvicsért napokat áldozna az életéből... de lehet tévedek az embereket illetően:-)

Válasz

Knizner B. Sylvia üzente 12 éve

Az csupán egy minta. :) Nem kell figyelembe venni!!! :))

Válasz

Gabriel OGrande üzente 12 éve

Küldtem, de egy kicsit betévesztett, hogy celtx-es képet tettetek ki, azt hittem, hogy nem lesz gond... :)

Válasz

Knizner B. Sylvia üzente 12 éve

Nos, amint meg tudjuk nyitni a Celtx-et, véleményezünk... de ezidáig nem tudtuk. Ahhoz le kellene töltenünk a progit hozzá.... Nem lehetne egy másik formátumba átmásolni, egy egyszerű doc-ba? Megköszönnénk!

Válasz

Gabriel OGrande üzente 12 éve

Elküldve. :) Remélem egy véleményt azért kapok majd róla akkor is, ha nem ez lesz a befutó.

Válasz

Knizner B. Sylvia üzente 12 éve

Szilárd direktorúr, hozza a formáját! :)))
Jöhet minden "földi" forgatókönyv, és majd kedves direktorunkkal az élen, kiválasztjuk azt, amelyik a legjobban megfelel őméltósága igényeihez! :)))
Hopp! Mindjárt felírom, hová lehet küldeni, mert azt kihagytam!

Válasz

Gabriel OGrande üzente 12 éve

Nemrég írtam egy forgatókönyvet Celtx-ben. Próbáltam zéróra / minimálisra kihozni a költségvetést, a film kb 60-70 százaléka egy szobában játszódik. A játékidőt úgy 60-80 percesre saccolom. Ez kizáró ok, ugye? Néhány kisebb effekt is van benne, de semmi olyan, amit egy vágóprogrammal vagy 1-2 szűrővel ne lehetne megoldani. Ezeket akár én is megcsinálnám... :)

Válasz

Balogh Zoltan üzente 12 éve

Igazán megtisztel direktot úr, de megrendezést feltételes módban használtam. Ha ott lennék --de nem vagyok ott! Tiszteletem.

Válasz

Horváth Szilárd üzente 12 éve

Természetesen szívesen elolvasom, és természetesen nem ragaszkodom a rendezéshez, pl. a szerzővel szemben, ha ilyen vágyai vannak. Egy film sok ember munkája, még egy amatőr film is, a lényeg, hogy mindenki jól érezze magát, aki részt vesz a folyamatban és az eredmény se legyen kisegér (utóbbit igazán csak Szilvi fogja érteni:-)

Válasz

Balogh Zoltan üzente 12 éve

Tisztelt direktor úr, önnek külön ajánlom figyelmébe alább emlitett egyfelvonásos darabomat, Cime: "Játszani fogunk"-egy részt azért mert van benne egy direktor szerep, másrészt nagyon örülnék egy avatott szakmai véleménynek. Ha ideje engedi , kérem olvassa el. Én úgy tudom , hogy a sziní direktorok és intendánsok szeretnek , új darabokat olvasni! Igaz ez?

Válasz

Horváth Szilárd üzente 12 éve

Mint direktor, még annyit tennék hozzá, hogy kerüljük a téli jeleneteket nyári forgatásunknál. A stáb biztos nem akar majd Szibériába utazni, hogy havat találjon.
Tessék mindenre gondolni, de főleg a költségvetésre, mely tökéletesen magyar lesz, nulla forintból hozzuk ki a legjobbakat!
Hacsak nem találunk egy mecénást, aki kihúzza szerény vállalkozásunk a financiális gödörből, hogy alkothassunk egy amerikai blockbusterrel egyenértékű filmet...

Válasz

Balogh Zoltan üzente 12 éve

Én sajnos nem tudok rendelésre írni, de szivesen felajánlom:"Játszani fogunk" cimű ezen az oldalon is megtalálható egyfelvonásosomat , ami kb 4O-45 perc, de lehet egy kicsit több , mert nem csak a szöveget kell számitani , mert mindig rá kell számitani a játékot , a hatásszünetet a közönség reakcióját stb. Ha ott lennék még a rendezését is elvállalnám. Üdvözöllek benneteket, jómunkát kivánok kedves mindanyótoknak!

Válasz

Knizner B. Sylvia üzente 12 éve

Kint van!!!! Látható bal oldalon, és jelenleg még a főcímben is!!! A határidő meg elég széles....

Válasz

Tövisi Eszter üzente 12 éve

Ejha! Még sosem írtam forgatókönyvet. Ha nem esek ki a határidőből, mint általában, akkor megnézem. :) Kiteszed a főoldalra, hogy ne kelljen keresgélnem?
Vagy kint van?

Válasz