Kate Pilloy üzente 9 éve

Kedves történet, amely megmozgatja az ember fantáziáját, beinditja a képzeletét és talán előhúz egy régi emléket a múltból.

Válasz

G. P. Smith üzente 9 éve

Gréta elaludt és végre idejutottam...megérte! Gratulálok Béla és még sok ilyen írást hozz nekünk!

Válasz

Gráma Béla üzente 9 éve

Köszönöm az észrevételt és a véleményezést.Megjegyzem,hogy ezt kb. negyven évvel ezelőtt írtam.

Válasz

Kozma Norbert üzente 9 éve

Eltér az írásaidtól, amiket eddig olvastam tőled. A fogalmazásnak köszönhetően valahogy a hangulatot nagyon jól átadtad, rám hatással volt. Szép írás!

Válasz

Balogh Zoltan üzente 9 éve

Vannak írások amelyek kérész életűek, és vannak maradandóak! Ez , ez utóbbihoz tartozik!

Válasz

Gráma Béla üzente 12 éve

Köszönöm Zsolt.Örülök minden véleményezésednek!

Válasz

Paládi Zsolt üzente 12 éve

Régen jártam ezen az oldalon, nem csalódtam, hangulatos írás, szeretem a Székelyföldről szóló leírásokat. A szerelmi jelenet is jó. Gratulálok hozzá, Béla!

Válasz

Tövisi Eszter üzente 12 éve

Szeretem ezeket a történeteket olvasni, milyen szép, szomorkás a vége, és mégis mennyi remény cseng benne. A cím is gyönyörű, jól választottál!
Ezek a történetek olyanok - a Tiéd és Zoltáné is mind-mind -, hogy miután elolvastam, csak ülök és nézek ki a fejemből...
Valahogy belém költöznek kis időre, de szívesen fogadom őket! :)

Válasz

Gráma Béla üzente 12 éve

Kösz William,és örülök az irigykedésednek is és annak meg föleg,hogy elolvastad.Már rég várom néhány szavas de velős véleményed

Válasz

William Morgenthaler üzente 12 éve

Az első feléről jutott eszembe, hogy mennyire irigylem tőletek azokat a szép hegyeket. Még nem jártam arra, de rajt van a listán :-).

Válasz

Balogh Zoltan üzente 12 éve

Tavalyelőtt jártam azon a vidéken ahol --" a szivében ezeréves emlékek merengnek"( csak a nótát folytattam) valóban szépek a lányok , szexisek , persze most már modernek. Te viszont ,azt irtad le amilyenek voltak negyven-ötven évvel ezelőtt , és úgy ahogyan akkor kezdődöt az udvarlás, stb. És ez adja a hitelességét patináját . Nagyon élveztem ezt az irásodat is!Gratulálok!!!

Válasz