Ócsai Norbert üzente 7 éve

Fontos a testnek megadni a kellő figyelmet, ettől lesz hát szép és egészséges; Ha meg még bónusszal is jár, az pedig gyakran fenséges.

Válasz

László Levente üzente 7 éve

Valóban nagyon jól megírt történet, ráadásul egy nő szemszögéből.

Válasz

Balogh Zoltan üzente 9 éve

Való igaz - engem viszont jobban aggaszt az a tény, hogy egy úgymond komolyabb mondanivalójú "mű" sokkal kevesebb figyelmet kap(lásd az egyfelvonásost)mint egy ilyen pikáns történet. Nem mintha nem férnének meg egymás mellett - de ez a tény az olvasót is minősiti nem csak a szerzőt! Természetesen, nem azokat akik ezt is azt is olvassák és méltatják vagy lebunkózzák. De erre is csak azt tudom mondani , hogy ilyenek vagyunk mi emberek! Köszi a véleményedet! Üdvözöllek.

Válasz

B. I. January -Orsi- üzente 9 éve

Az enyém szerencsére csak egy a sok vélemény között. :) Szerintem külön jó, ha egy mű kicsit megosztó, megmutatkoznak az olvasók közti különbözőségek. Látom, van következő rész, olvasom!

Válasz

Balogh Zoltan üzente 9 éve

Kedves Orsi! Nem tudok , és nem is szeretek magyarázkodni. Arról nem volt szó , hogy a masszőrfiú minden hölgyet magáévá tesz. Esetleg meg próbálja - elvégre férfiből van, és ha van rá "kereslet" akkor megteszi. Jelen esetben volt befogadó közeg, és megtörtént. A nő szempontjából: Megtetszett neki a fiú szőröstől bőröstől, és kihasználta a zárt ajtó mögötti biztonságot , mert egyszerüen megkivánta férfit , éppen úgy mint a férfi a nőt.Még mindig egészségesebb mintha férfi, férfit és nő nőt kiván meg. A "varázs" ott maradt közöttük, és olyan diszkrétek voltak , hogy nem adták át minden kinek:)Komolyra forditva szót: Ilyenek vagyunk mi emberkék, gyarlóak megalkuvók, és nem mindig számolunk a következményekkel! Köszönöm a megjegyzésed! Üdvözöllek!

Válasz

B. I. January -Orsi- üzente 9 éve

Bocsánat, még lemaradt egy gondolat a végéről. Egyáltalában nem szerettem volna "bírálni" a férfi főszereplő jellemét, és viselkedését, csak azt próbáltam kifejteni, hogy mi az oka annak, amiért ennek a történetnek számomra elveszett a "varázsa". Az a varázs, amit az első részben olyan remekül megjelenítettél.

Válasz

B. I. January -Orsi- üzente 9 éve

Bennem kettős érzések kavarognak. Egyfelől jól, szépen megírt történet, másfelől viszont az első részhez képest szexuális értelemben véve valahogy "mocskosabbnak" hat. Elnézést, ez nem jó szó rá, de most nem találtam jobbat. Adott ez a jóképű masszőrfiú, aki vak, és gátlástalanul kuffant meg boldog-boldogtalant, aki csak a masszőrasztalára felkerül. Dolga végeztével még odaint egyet, elköszön, jön a következő férjezett páciens. Persze, van ilyen, nem mondom, hogy nincs. Nekem valójában kizárólag azzal van gondom, hogy egy orvos, vagy egy masszőr, akihez az ember gyógyulni megy, ne éljen vissza azzal a helyzettel, hogy a beteg kénytelen levetni néhány ruhadarabot. Ettől oda a profizmusa. Ilyet nem engedhet meg magának egy "gyógyító" szándékú férfi, hogy a női páciensektől feláll neki. Persze ez pusztán az én véleményem, és ezúton elnézést kérek, remélem nem bánod, hogy ezt megírtam. :)

Válasz

Farkas László üzente 9 éve

Kedves Zoltán! Köszönöm szépen az engedelmedet, örömmel fogadom! De be kell, hogy valljam, már önhatalmúlag merészkedtem használni a tegeződés intézményét Veled szembe...
A véleményezésemet inkább a könyvek hátsó borítóján lévő ajánlásnak szántam azoknak, akik esetleg még nem olvasták volna, pedig nagyon érdemes!
A dicséret az viszont természetesen továbbra is illet Téged! Este olvasom tovább a többi rész!

Válasz

Kozma Norbert üzente 9 éve

Nekem nagyon tetszenek ezek az erotikus szösszenetek, jó kis jeleneteket találtál ki!

Válasz

Balogh Zoltan üzente 9 éve

Köszönöm. Másodjára tettem fel pontosan azért mert azóta szinte kicserélődött a társaság. Légy szives tegezzél egész nyugodtan! Üdv.

Válasz

Farkas László üzente 9 éve

Felrázóerejű és provokatív! A jó író nemcsak elgondolkodtatni, borzongatni, megdöbbenteni, megmosolyogtatni tudja az olvasót, hanem többek között megosztani, vitákat, ellenvéleményeket generálni, sőt, ha szükség van rá, megbotránkoztatni. Ennél az írásnál semmiképpen sincs szó az utóbbiról! Zoltán az említett erőket mérnöki precizitással használva, gyengéden provokált minket. Hatalmas merészség kellett hozzá, hogy férfi létére női szemszögből fesse le a gyönyört, bevallom, én nem mertem volna belevágni...
Bocsánat... most nézem, hogy a hozzászólások tizenegy hónapja íródtak...?
Tudom, hogy folyton lekések mindent, na de ennyire...?
Mindegy! Az elismerést nem lehet időkorlátok közé szorítani! Ami jó, az jó!

Válasz

Kovács András üzente 10 éve

Nekem tetszik, biztos sokunknak van legalább egy különös kalandja, ha egy társaság összeül, akkor csak elméseik egymásnak. És így a képzeletbeli tábortűz mellett szerintem ez egész hangulatos, ráadásul finoman is van fogalmazva. Nekem tetszik, de hát én is csak férfibúl vagyok. :)

Válasz

Légrádi Eloise üzente 10 éve

Kedves Zoltán, egyetértek veled, meg is jegyeztem, hogy ahogy írod , az oké. Semmiképp nem estél túlzásba, és szerintem még igény is lenne rá, olvasnák mások, csak tényleg, kevesen vagyunk. Így hangsúlyozottabbá válik egy-egy valami, amikor az felkerül. Nekem csak az a kifogásolnivalóm, hogy ezek többnyire szerelem nélküli szexjelenetek, igényem lenne irodalmibb alkotások olvasására is, amit meg is kapok, csak máshol. Az átváltás nehézkes, de azért igyekszem, és ha tehetem, elolvasom azokat az írásokat is, amik ide kerülnek fel.
A Titok című versed hogyne olvastam, és még fogom is. Nem szeretnék abba a hibába esni, hogy azonnali kritikát írok, mert vannak olyan pillanataim, amikor képtelen vagyok ráhangolódni arra, amit olvasok. Ez hamis visszajelzésnek tűnik, mintha nem olvastam volna, ezért jogos elvárás, hogy ha már olvastam, akkor véleményezzem is. Pótolom!
Felvetetted, hogy aki szeret írni, az olvasni is szeressen. Igen, nem szerencsés, ha elbillen a mérleg. Nekem szükségem van kihagyásokra, főleg az írással vagyok így. Másoknak is biztos megvan az okuk az elmaradásra, de azért időnként vissza-visszatérnek, és az mindig örömteli.

Válasz

Balogh Zoltan üzente 10 éve

Nem vagyok prűd, de túlzásba sem szeretem vinni a dolgot, tisztelem az élet örömeit, és elviselem annak nehézségeit és aljas dolgait.Emlitettem volt , hogy ezeket részben közkivánatra írtam-- volt rá igény. Most például azon bosszankodok , hogy már semmire sincs igény. Én olyat nem tudok elképzelni , hogy valaki szeret írni, de nem szeret olvasni. Több mint 300 bejegyzett tag, hétvégén két három új írás, és ugyanannyi olvasó (sic). Ez is motivált , hogy feltegyem ezeket az írásokat, mert borzasztó nagy a pangás. Azt viszont , hogy én kizárólag csak ilyesmit írok azt nem fogadom el. "A titok" című versikémet olvastad? Valamicskét az is ellensúlyoz valamit.Köszi , hogy olvastad ! Üdvözöllek!

Válasz

Légrádi Eloise üzente 10 éve

Ahogy megírtad, az oké, csak nekem mostanában az az érzésem, hogy bármit olvasok itt, az mindig a szexhez lyukad ki. Mintha nem is az írás lenne a lényeg... Csak a címkézés miatt nem kifogásolom nálad, de nem tudom nem megjegyezni szerény véleményem. Sajnos abban nem vagyok biztos, hogy olvasni fogom a többit. Talán ha más ellensúlyozná, de ez hiú remény mostanság.

Válasz

Tövisi Eszter üzente 12 éve

Ó, ez is nagyon jó!:)

Válasz

Balogh Zoltan üzente 12 éve

Jogos a felvetésed , nem mentegetőzöm, de be kell valljam , hogy amikor ezt irtam "segiségemre volt" háromésféléves unokám! Javitani fogom. Köszi , hogy olvasod!

Válasz

William Morgenthaler üzente 12 éve

Jó ez, de a közepén miért váltottál jelen időre?

Válasz

K. Katey üzente 12 éve

hűha :D :D

Válasz

Gráma Béla üzente 12 éve

Olvastam mind a két részt.Eddig tetszett,csak várom a folytatást és a végén szeretnék összegezni

Válasz