Balogh Zoltan üzente 9 éve

Köszönöm, hogy olvasod. Igen tudom , hogy az írógépen nem érzékelem a rövid és hosszú mint íúű magánhangzókat. Ennek oka az , hogy valamikor még megboldogult fiatalkoromban tudtam helyesen írni,és azt hiszem , hogy még mindig tudok - pedig nem! Az is igaz, hogy nem használok semmi helyesírási programot, vagy tudok írni , vagy nem tudok. Ami a mondatok közelségér illeti az is jogos , de ez csak esztétikai szempont. Üdv!

Válasz

Vodka ember üzente 9 éve

Aranyos történet volt, de figyelj egy kicsit jobban a mondatok végére. Mielőtt új mondatot kezdesz, tegyél szóközt, mert zavaró, ha ennyire közel vannak egymáshoz a mondatok. Amit még tanácsolnék, azok a hosszú betűk (mint például: lerugtam - hosszú ú, kivül - hosszú ű, amig - hosszú í, irógépen - hosszú í). Több ilyen is akadt a történetedeben, ami egyébként szórakoztató volt, és külön tetszett a könnyed, tényleg amolyan beszámolójeleggű hangvétel. :)

Válasz

B. I. January -Orsi- üzente 9 éve

Én antimacskás vagyok, de nem tehetek róla, örököltem. Ez viszont egy helyes történet volt, az unokáid is biztosan élvezettel hallgatták. :)

Válasz

Légrádi Eloise üzente 9 éve

Hát, mint tudod Zoltán, nekem már egy ideje van egy macsekom. (Maszatka.) Írtam is róla nektek. Azóta persze változott a helyzet, kezdem 'kiismerni'. Még át is neveztem Ninának. Volt egy közel négy hónapig tartó gyomorbetegsége, aminek még mindig nincs vége, szigorú diéta stb.... Azt is megcsinálja velem, hogy rákényszerít, hogy egyesével adogassam neki a száraz tápot, mert csak akkor eszi meg. Csak, ha ilyenje van. Szeretetéhes. Először azt hittem, csak engem szekál vele. De nem. Ez nem szekálás, nem hepp, amolyan macskadolog. Szóval nehéz megérteni őket, de nem reménytelen a helyzet. Tudnak olyanok is lenni, amilyen képet te festettél róluk. De 'fajtája' válogatja. Mind független, egyedi szellemek.
Aranyos írás volt, nekem is tetszett!

Válasz

Kozma Norbert üzente 9 éve

Aranyos írás, jó volt olvasni :)

Válasz

Farkas László üzente 9 éve

Egyetértek Eszterrel, A macskák akarata érvényesül, nem pedig a miénk. Remekül
visszaadtad ennek tényét az írásodban!

Válasz

Tövisi Eszter üzente 12 éve

Én is szeretem a kutyákat, de a macskákat rosszul írtad le:) Ők egyszerűen csak szabadok.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Az ám! Kutyapárti vagyok, ezeket a nyafogós, sunyi, alattomos kis lényeket nem nagyon csípem.

Válasz

Tövisi Eszter üzente 12 éve

Jaj, Tibor, te ilyen macskagyűlölő vagy???? Nemár, na:)

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Látod? Ezért nem szívelem én ezeket az állatokat. Olyan kis sunyik tudnak lenni, és néha határozottan az az ember érése, hogy több az eszük, mint nekünk.

Válasz

Erica Tailor üzente 12 éve

Megérezte a szagodat :)) Édi cica :)

Válasz

Tövisi Eszter üzente 12 éve

:))) Aranyos:) Nekünk 5 macskánk van, ezek után én is vigyázok majd, nehogy magamra haragítsam őket:)

Válasz

pásztor pálma üzente 12 éve

Szeretetreméltó a történet is meg a főhős is. Dominó igazi egyéniség lehet...
Jókat mosolyogtam mindkét történet olvasása közben.

Válasz