Kozma Norbert üzente 9 éve

Ezek szerint fent volt itt is, csak nem találtam. Ugyanazt tudom írni, amit a blogodon, a mesélő stílusod olyan nyomasztó hangulatot ad ennek az egyébként is borzalmas dolgokról szóló írásnak, hogy nagyon nagy hatással van az olvasóra. De rám biztosan! Jó, hogy feltetted újra, mert ezt minél több szemnek kellene látnia, és csak ajánlani tudom mindenkinek!

Válasz

Gráma Béla üzente 12 éve

Köszönök minden bírálatot.Érzem,hogy építő jellegűek!

Válasz

pásztor pálma üzente 12 éve

Megrázó erejű, elgondolkodtató írás. Jó volna, ha minél több fiatal olvashatná...

Válasz

G. P. Smith üzente 12 éve

Érdekes írás!tetszett

Válasz

Gráma Béla üzente 12 éve

Nagyon köszönöm

Válasz

Erica Tailor üzente 12 éve

Nem vagyok hívő ember, de megérintett az írás :)

Válasz

Gráma Béla üzente 12 éve

Köszönöm.Mindent kiprobálok

Válasz

William Morgenthaler üzente 12 éve

Váltsatok módszert! Én először szövegszerkesztőbe gépelem be, közben sűrűn mentek. Amikor kész van, másol-beilleszt-tel áthelyezhető ide. Így nem tűnik el a már megírt szöveg.

Válasz

Balogh Zoltan üzente 12 éve

A számitógép kezelésről beszélek , mert nekem is nagyon sokszor elment fele, vagy az egész amit irtam, aztán kezdtem előlről.

Válasz

Gráma Béla üzente 12 éve

Nem értem a célzást

Válasz

Balogh Zoltan üzente 12 éve

Irtam volt neked , hogy ezta kálváriát mindenki végig csinálta, sőt a későbbiekben , minél biztosabb vagy a dolgodban , annál hamarabb tévedsz és kezdheted az irást előlről.

Válasz

Gráma Béla üzente 12 éve

Kedves Zoltán! Köszönöm a megjegyzést.Igyekszem még közölni és a továbbiakban is számítok véleményedre.Sok próbálgatás után végre sikerült feltennem

Válasz

Balogh Zoltan üzente 12 éve

A templomi csend semmivel sem összehasonlitható, az a milliő az a meghittség , áhitat , elmélyültség a vallását gyakoroló embernek semmivel sem pótolható. Ami a zsidó nép, a kiválasztott nép vesszőfutását illeti az a húszadik század legnagyobb szégyene. Tul közel van a mai korunkhoz,még ma is vannak túlélők , akik beszélnek , akik ébren tartják az emlékezetet, hogy soha többé ne fordulhasson elő ilyesmi.Ezzel az irásoddal te is ezt teszed . De az emberi gyarlóság határtalan ,az Egyesült államok kiirtotta , az ős lakóit, és a mai napig a világ valamelyik sarkában állandóan gyilkolják egymást az emberek , vallási , vagy egyébb okok miatt. Nagyon jól tetted , hogy feltetted ezt az irást , én úgy érzem , hogy itt helye van a hasonló jellegű irásoknak . Mert ahány ember annyi féle, még akkor is ha nem arat osztatlan sikert, ebben a kificamodott mai világban.

Válasz