William Morgenthaler üzente 8 éve

Jó, hogy benéztél, így most én is elolvastam. Megérte.

Válasz

Balogh Zoltan üzente 8 éve

Most néztem ide be, és lattam hogy olvastad : Köszönöm !

Válasz

Balogh Zoltan üzente 8 éve

Köszönöm hogy olvastátok.

Válasz

László Levente üzente 8 éve

Hát ide értem... A vége nagyon jóra sikeredett. És kellemes délutáni időtöltés volt ezt olvasgatni. Köszönöm!

Válasz

Bodor Áron üzente 8 éve

Éva kicsit gyorsan esik szerelembe, ezt már az előzményből is tudtuk. Ez is nagyon életszagú történet volt, bár a kezdeti feszültség, melyet a fényképésznél élt át, kissé lezáratlan maradt nekem. Vagy a happy end lett sablonos? Vagy talán most kezd igazán érdekelni, mi vár egy hirtelen szerelemből elköteleződött nőre abban a világban, amiből a szülei menekültek...

Válasz

Balogh Zoltan üzente 10 éve

Először is köszönöm , hogy olvastátok!!! Nem szoktam használati utasitást , sem magyarázatot füzni az irásaimhoz. Ehhez viszont hozzátartozik, hogy hosszabbra szántam, de akkor-- jó két évvel ezelőtt-- éppen olyan pangás volt mint most. Már akkor utaltam arra , hogy érdeklődés híányában leröviditettem. Ebben a történetben , még volt lehetőség-- de ahogy mondani szoktam-- hiába szóla rádió ha nem hallgassa senki.Ezért az utólsó két-három részben szigoruan csak a tények közlésére szoritkoztam, mert nem szoktam valamit befejezetlenűl hagyni, de a témát sem akartam ejteni. Tulajdonképpen az egészet egy mondatban ellehetett volna mondani. Ime: Egy külföldre szakadt leány aki nemtalálja meg a helyét, az idegen környezetben!!!

Válasz

Légrádi Eloise üzente 10 éve

Nekem tetszett. A történet - valahol már említettem, csak mozzanatokat kap el Éva életéből - a többit én, mint 'rendes' olvasó, hozzáképzeltem. Így teljesnek éreztem. Valóban, inkább csajos volt, de ezt egy férfi írta, ami adott neki egy kis pluszt. Zoltán sajátos írói stílusa végig nyomon követhető volt, lentebb volt is róla szó, hogy ez olyan, mint egy párbeszédek nélküli monológ. Visszaemlékezésbe talán nem is illik a sok párbeszéd.
Sálikó története hosszabbra nyújtott volt, és több lehetőséget kínált fel, mint ez, amiért nekem is az jobban tetszett, de ez nem azt jelenti, hogy ez nem. Más a kettő, és nem is hasonlítanám össze, de ha már András említést tett róla, így mégiscsak megtettem.
Gratulálok, jó volt olvasni!

Válasz

Kovács András üzente 10 éve

Annak az elhalálozásnak szerintem nem volt elég nagy súlya. A vége viszont nagyon jóra sikerült. Valóban úgy lett, hogy amit vártam, nem kaptam meg ezt sajnálom is nagyon. Mert nagyon imádom a történeteidet Zoltán, azt a fantasztikus atmoszférát, amelyik néhány különálló történetnek van, az izgalom fokozást, hosszabb írásokban , az érzelmeket. De bármennyire is próbáltam, itt nem találtam meg, teljesen más volt a hangvétel. Ezt egy kísérletezésnek érzem, ami vártnál sokkal halkabbat durrant. Visszafogottnak érzem. Nem tudtam úgy elsétálgatni ebben a világban, mint mondjuk Sálikóéban, vagy bármelyik másban. Úgy éreztem, mintha be lettem volna zárva Éva fejébe, és csak a sötét vett volna körül, ő pedig körbe ráncigált a kis (nem túl érdekes) életében. Hiányoltam valami különlegességet, valami apró pluszt. Igaz ez a történet nem is nekem szólt, ha a lányokat sikerült elkápráztatni, akkor jól sikerült. Sajnálom.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Most értem csak ide, de, mint mondják: jobb később, mint soha. És tényleg: ezt vétek lett volna kihagyni. Jó volt.

Válasz

Gráma Béla üzente 12 éve

Köszönöm a megértésed! E-mail cimem:gramabela@citromail.hu

Válasz

Balogh Zoltan üzente 12 éve

Kedves Béla ird mega pontos E-mail cimedet . mert nem találom ezért nem tudtam válaszolni az üzenetedre.Amit tudok, szivesen megosztom veled , de nem csak én , hanem ezek a kedves fiatal számitógép guruk is Udv Zoltán

Válasz

Balogh Zoltan üzente 12 éve

Kedves Béla , koszönöm hogy olvastad, még tetszett is , és ezt ki is nyilvánitottad . Hogy csak az utolsó részt sikerült elolvasnod, semmi gond ,majd megtaláljuk a módját, hogy a többit is elolvasd, mert azért nem lakunk olyan messze egymástól. Addig is ajánlom figyelmedbe Visszapillantó cimű irásaimat amit még megtalálsz itt az Amator irok oldalon -- és úgy van cimkézve --ifjuságom története. Még egyszer köszönöm , hogy olvastad.

Válasz

Gráma Béla üzente 12 éve

Elnézésedet kell kérnem,hogy csak az utolsó részt olvastam,mivel teljesen új vagyok,de mindentől eltérően lenyűgöző ez a monológ stílus.Szerintem gördülékenyebb mint a párbeszédek halmaza és írásodnak meg van az érdekfeszítő vonzalma,mely ösztönöz az olvasásra.További jó munkát !

Válasz

Erica Tailor üzente 12 éve

Érdeklődés hiányában? Hát igen, sokan lazsálnak :) Na de nem baj... Jön még ősz és tél :)

Különben gondoltam, hogy eltelt pár hónap, csak ha valaki olvassa, akkor ebből nem tűnik ki. Az utókornak ne hagyd így, hátha még unokáid kiadják egyszer a könyveidet :) Mert te nem nagyon akarod :)

Válasz

Balogh Zoltan üzente 12 éve

Köszönöm , a kedves véleményezést. Nem akartam odairni , hogy ,aztán eltelt négy-négy és fél hónap, mert akkor ti hölgyek rögtön közelebb kerültetek volna a végkifejlethez Bizzuk csak ezt a babára. Különben egy kicsit hosszabra terveztem , de érdeklőds hiányában leröviditettem. Ezt , vagy ilyen hosszabb dolgokat , talán télire kellett volna időzitenem . Ha még irok , úgy teszek. Köszi minden jó szót, kritikát is.

Válasz

Erica Tailor üzente 12 éve

kivéve a te írásaid :) melyek párbeszéd nélkül is jók

Válasz

Erica Tailor üzente 12 éve

A negyedik bekezdés végétől libabőrös lettem....
Kicsit hamar megmozdult az a baba...nem?

Minden jó, ha a vége jó. Mondják. De ez végig jó volt :)
Köszi az élményt.
Még soha nem olvastam végig olyan történetet, melyben nincs (vagy alig van) párbeszéd... :)

Válasz