William Morgenthaler üzente 12 éve

Még mindig az egyik legjobb vagy itt :-)!

Válasz

Knizner B. Sylvia üzente 12 éve

Fantáziád kiapadhatatlan forrás. :)
Külön cimke? Én szívesen kirakom mindenki eredményét a főoldalra, ha elkülditek azokat az alkotoklub.sylvia@gmail.com címre. :)))

Válasz

Bökös Borbála üzente 12 éve

Köszi, Lee! :)

Válasz

Bökös Borbála üzente 12 éve

Részemről csak annyit mondhatok, hogy minden kritika, amit tőlem kaptál, a fejlődésedet célozta, segiteni szerettem volna, de ezt mondanom sem kell, hiszen te is tudod! És lám, meg is lett az eredménye, hiszen milyen szépen szerepeltél a pályázaton! Biztatnálak, hogy vegyél részt más pályázatokon is, hiszen látod te is, hogy érdemes! De szerintem most már rákaptál, és le sem lehet állitani téged. :) Az oldal dicséretére válik, ha jól számolom, te vagy a negyedik (ötödik?), aki komoly pályázati eredményt tud felmutatni! Szilvi, ha erre jársz, szerintem kellene egy külön cimke a tagok eddig elért eredményeiről, hogy lássa a világ, nem akármilyen iróműhely ez! :D

Válasz

Lea McKinnell üzente 12 éve

Jó volt olvasni, ott voltam, láttam, éreztem, köszi.

Válasz

Balogh Zoltan üzente 12 éve

Köszönöm szépen a gratulációkat mindenkinek, de elkell mondjam , hogy amikor én erre az oldalra jelentkeztem, tanulni jöttem, és senki, de senki annyi negativ kritikát, nem kapott mint én. Nem mintha ismeretlen lett volna számomra az írás , nyolc évig egy betűt sem irtam, és ez teljesen visszaminősitett. De türtem , mert éreztem , hogy nagyon nagy százalékban jogos. A mai napig is vannak szarvas hibák, de az is igaz , hogy nem az én koromban kell elkezdeni számitógépen irni. És ami a legbosszantóbb volt , hogy tudtam helyesen írni. Sokat tanultam --Köszönöm nektek.

Válasz

Erica Tailor üzente 12 éve

Gratulálok Zoltán a díjhoz. Csak így tovább!

Válasz

Bökös Borbála üzente 12 éve

Zoltán, ezek remek hirek, nagyszerű, gratulálok! Igazából, vedd úgy, hogy a negyedik lettél, és ez óriási teljesitmény! Majd kéretik lefényképezni a diplomát, feltesszük az oldalra, hadd büszkélkedjünk vele! A könyv remek, Rushdie a kedvenc iróm, neked is sok örömöd fog telni benne. :) Tibi, kösz, hogy olvastál! :)

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Káprázatosan festetted meg a lány lelkivilágát, és a család nehéz, feszültségekkel teli életét. Kőkemény, ütős novella. Nem kérdés, hogy ez az egyik legjobban megírt az oldalon fellelhetők közül.

Válasz

juhasz aron üzente 12 éve

gratulálok

milyen jó kis könyv az :)

Válasz

Balogh Zoltan üzente 12 éve

Nem semmi ez a lélekábrázolás , ez a metamorfozis a jó felé.
Miért akarok halhatatlanná válni egy ilyen képmutató világba? Örökérvényű kérdés!!! Nincs rá ," egy" válasz , de van nagyon sok válasz. A szerelemért , a hatalomért , a gazdagságért. Sok van , egy nincs . Nagyon tetszett!
--Más:Tegnap Debrecenben , két harmadik, két második, és egy első helyezett mögött, a hatodik lettem, katonatörténeteimmel. Egy nagyon kedves baráti hangulatű milliőben. Ajándékba kaptam, Salman Rushdie: Salimár bohoc cimü könyvét , egy szép , nemzeti szinű szegéllyel ellátott Oklevelet, nevemmel és a különdij felirat. Aláirja :Kósa Lajos , és Dr. Papp Gyula. Neked még egyszer köszönöm , hogy felhivtad a figyelmemet erre a pályázatra ( Majd lefénképezem és elküldöm)

Válasz

juhasz aron üzente 12 éve

szomorú, és jó

Válasz