Aizawa Nico üzente 13 éve

Nem nem siklottál át felette, tényleg nincs róla leírás, de ez nem is egy annak szánt történet, hogy megtudjuk mi az a yakuza :) Arra lesz másik történet majd :)
Örülök, hogy tetszett és köszönöm, hogy olvastad :)
Lesz ilyenből pár, közel áll hozzám ez a világ, és ígérem nem mind végződik így :)

Válasz

Tövisi Eszter üzente 13 éve

Ez tetszett, bár elég régen olvastam az első felét, mindenre emlékeztem. Egy dolgot hiányolok ( hacsak át nem siklottam fölötte ): a yakuzákról nem sok dolgot tudtunk meg, persze hallottam már róluk, de jó lett volna kicsit kifejteni, miért olyan nagy dolog, hogy Aya yakuza volt. Számítottam a szomorú végre, elég jellemző nálad:)

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Mondjuk ennél a történetednél szerintem jól adagoltad, mert az első részben is viszonylag hamar beindult a cselekmény.

Válasz

Aizawa Nico üzente 13 éve

Szoktam rá figyelni, igyekszem midig elrejteni azért egy kis izgalmat za ilyen "lassabb" részeknél. No meg nem minden írásomra vonatkozik ez, vannak az elejétől kezdve pörgősebbek, de majd kerül fel olyanból is egy-egy.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Arra vigyázz, hogy vagy hűséges olvasótáborra, vagy nagyon jó marketingre van szükséged, mert a legtöbb olvasó manapság azonnali, gyors, pörgős történeteket akar, de legkésőbb a második fejezetre már neki kell iramodnia a sztorinak, különben félredobják.
Én sem vagyok olvasóbarát a sok és részletes leírásaimmal :D

Válasz

Aizawa Nico üzente 13 éve

Eszti: Kíváncsian várom, hogy mennyire nyeri el a tetszésedet ez a rész :) És persze köszönöm, hogy az elsőt is olvastad :)

Válasz

Aizawa Nico üzente 13 éve

Szokásom az elejét egy történetnek általában lassan indítani, amolyan közösségizgatás szerűen, s a végén felpörgetni az eseményeket, hogy ez mennyire jó vagy rossz azt mindenki döntse el maga :)
Köszönöm a kritikát :)

Válasz

Aizawa Nico üzente 13 éve

Nem épp így fogalmazott, de örülök, hogy tetszett.
Ez a történet tényleg más, az eddigiekhez képest. Már csak azért is, mert habár ennek is olyan a vége amilyen (Eszti miatt nem árulom el, mert még leselkedik mielőtt olvasná:D), azok a történetek az "Angst" műfajt(?) képviselik, ami nem szól másról, csak a fájdalom, a szenvedés, a negatív érzelmek kifejezéséről.
Köszönöm a kritikát, és hogy olvastad :)

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Na, ez már pörgősebb, durvább, jó! Tetszik!

Válasz

Tövisi Eszter üzente 13 éve

Hú, ez is itt van... Ma már nem ugrok neki, elég hosszú, de írok hozzá, hogy holnap ne sokáig kelljen keresgélni:)))

Válasz

William Morgenthaler üzente 13 éve

Valaki korábban azt írta, hogy jobb lett, mint az eddigiek. Szerintem is így van. Valahogy egyensúlyban van az egész, a leíró részek mellett halad a történet is. Külön öröm, hogy hiba sem nagyon volt benne.

Válasz