Bökös Borbála üzente 13 éve

Hehe. Köszi Ingrid, aranyos vagy! Igen, én is jobban szeretem a hétköznapi dolgokról szóló történeteket, bár itt sokan esküsznek az első regényemre, A hagurik legendájára, és nekem is még mindig az a favorit, de már kezdek elmozdulni ebbe a hétköznapiasabb világba. :) Mindjárt rakok is fel egy újabb Janika bácsis történetet :D Csilla, Eszti, köszi hogy olvastatok, rohanok én is Aminát olvasni, meg látom Csilla is rakott fel pár újat, ó, mennyire le vagyok maradva! :)

Válasz

héder ingrid üzente 13 éve

XD

Válasz

Hájas Csilla üzente 13 éve

:DDD hát válassz olyat, amék szintén utálja a kávét. :DDD

Válasz

héder ingrid üzente 13 éve

Amúgy én igen nagy szarban lennék, ha a férjemmel csak kávézáskor tudnánk beszélgetni, mivel utálom a kávét XD

Válasz

héder ingrid üzente 13 éve

Nem szőrözök, szemétkedek piti hibákkal (lehet, nincsenek is, nem kerestem), mondom a lényeget. Nagyon jók a leíró részeid, mondjuk én kifejezetten utálom a hosszú magyarázatokat, de tőled még ezt isem bánom, mert mesterien csinálod. Ha össze kellene hasonlítanom téged valakivel, azt mondanám, úgy írsz, mint Obb, csak a te történeteid szólnak is valamiről. Csak ismételni tudom magam: neked ez a stílus áll jól. Nincs semmi baj Pista bácsival és az ufókkal, vagy a féllábú bosszúállóval, de én mondjuk igazi élményt az ilyen jellegű történeteidtől kapok. Amelyek egyszerű emberekről szólnak, vagy éppen sárkányölőkről. :)

Válasz

Tövisi Eszter üzente 13 éve

Ez nagyon kedves volt, mi is kávézunk:) én a szendvicsekre is mosolygós pofákat szoktam rajzolni a ketchuppal:)
Szép kis történet, bár a fantasyvel ellenkeznék, a hagurik nekem még mindig toronymagasan jobb:) Viszont alapvetően nagyon tehetséges vagy, így szerintem mindegy mit írsz:D

Válasz

Bökös Borbála üzente 13 éve

Jaj, ne is mondjátok, Rózsi mama, mamika ki lesz javitva! :) Izé, ez a Ctrl + nekem új, hehe, itt szórakozom vele... Igy már anyukám is látja a betűket, juhé... :)

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Kösz, most már tudom. :)

Válasz

Knizner B. Sylvia üzente 13 éve

Tibi! Ugyanerre szolgál a Ctrl + kombináció is. :)

Nagyon aranyos történet. Eszembe jutott, amit édesanyám mondott mindig, hogy a család összetartó rugója a nő. :)
Nekem nem a Rózsi mama, Rózsika mama tűnt fel, hanem a Rózsi mama- Rózsa mami. :D

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Hehe! Jó, hogy ilyen kicsi betűkkel tetted fel. :D De tényleg! Így rájöttem egy nagy titokra: Mozilla-ban a Nézet menüpontban lehet nagyítani a böngésző tartalmát! Heuréka! :D
Amúgy a történet nagyon jó volt, a stílus zseniális. Mondjuk nekem a közepe felé kicsit hirtelen lett Rózsi mamából Rózsika mama... Máskülönben rendben volt, legalábbis szerintem.

Válasz

Bökös Borbála üzente 13 éve

Köszi Csilla, összegyűjtöm az észrevételeket, és majd egyben javitom az egészet! :D

Válasz

Hájas Csilla üzente 13 éve

te Bori, nagyon ügyes vagy. :) ha megengedsz egy észrevételt, a mindentudóan egy szó szerintem. :)

Válasz

Bökös Borbála üzente 13 éve

Folytasd, folytasd, jók az észrevételek naon! Most rohanok, de majd jövök este, és javitom! Zoltán: köszönöm, hogy olvastad! Lassan én is kezdem ezt jobban szeretni, mint más műfajt, hehe :D

Válasz

héder ingrid üzente 13 éve

de majd folytatom :)

Válasz

héder ingrid üzente 13 éve

1. Egyedül csak a tisztaszoba közepén terpeszkedő két hatalmas bőrönd nem illett oda. -- szerintem nem kell a "csak", plus azért is, mert a köv. mondatban is szerepel
2. Rájuk szakadt egy kellemetlen csönd -- ez egy picit, mintha sántítana. Nem lenne szebb pl. így?: kellemetlen csönd szakadt rájuk
3. így ismeretlenül írok neked, és szeretném, ha tudnád, minden nap velem vagy gondolataimban. -- szerintem az "így" után kell vessző, a második tagmondatnak picit fura a szórendje.
4. hogy majd mikor -- nem inkább "hogy mikor majd"? csak krédezem, a szórendekkel még én is hadilábon állok.
5. A levél itt megszakadt, a másik fele rég elkallódott valahová. -- megint csak szerintem a "valahová" felesleges.
6. Aztán, mikor Pista visszajött hozzám -- nekem Maggoth azt mondta, hogy nem szabad "mikor"-t használni, mert az kérdőszó, helyette az "amikor" ajánlott.
7. Kávét sem lehetett kapni, úgyhogy egy ideig zabszemeket pörköltünk a sparhelten, azt daráltuk, annak a levét ittuk a fekete leves helyett! -- itt miért van "!" ?
8. Kis gyakorlással, sok mindent meg lehet látni -- szerintem ide nem kell vessző
Idáig jutottam, sajna az olvasással is, mert csak belógtam egy pillanatra a géphez. Nagyon jó a történet hangulata. Olyan meghitt!

Válasz

Balogh Zoltan üzente 13 éve

Ugy látom te is megtudod szólitani a lelki ismeretet, nem csak a nagymama , és nekem is jobban esett a kávé miközben ezt a remeket olvastam. Mi tagadás nekem az ilyen természetű írások jobban tetszenek mint a fantezy. Gratulálok.

Válasz