Tövisi Eszter üzente 13 éve

Elő fogom kotorni, bár már fogalmam sincs, melyik füzetemben van:)) Ó, igen, Christine a klasszikus:) Én akkor is a mángorlón izgultam a legjobban...

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Citromfacsarós? Hm... :D Arra kíváncsi lennék. A mángorló is jó, bár nekem jobban tetszik pl a rémautó, vagy Christine, a gyilkos kocsi. :)

Válasz

Knizner B. Sylvia üzente 13 éve

Nagyon jól leírtad az üveggolyó fénykorának végét. Nagyon tetszett! Anyaaaa! Nekem miért nem volt soha üveggolyóm?

Válasz

Tövisi Eszter üzente 13 éve

áááááá, a mángorló a kedvencem:) az én tárgyaim általában nem gyilkolnak, bár egy ilyesmi citromfacsarós történetem kallódik valahol....:)

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Stephen King például sokszor megszemélyesítette a tárgyakat, lelket öntött beléjük... aztán rendre gyilkolni kezdtek azok a tárgyak valahogy. :D Lelkük nincs, de ha ránézünk egy-egy tárgyra, az általában valamilyen hatással van ránk... érdekes egy téma.

Válasz

Tövisi Eszter üzente 13 éve

Köszönöm, nagyon szeretek lelket adni a tárgyaknak és fogalmaknak:) Mert hát nekik ugyebár nincs... vagy mégis?:) Örülök, hogy tetszett!:)

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Nagyon jó írás! Elképesztő, hogy különböző szemszögekből mennyire jól tudod láttatni a világot.

Válasz

Lakatosné Kovács Ibolya üzente 13 éve

Tetszett az írásod. 3 fiú tesóm van és amikor kicsik voltunk, a bátyáméknak mindig volt üveggolyójuk. Sosem értettem, miért ragaszkodnak és veszekednek rajta folyton. Egyszer én is kaptam egy nagyobb golyót és sokat nézegettem a fényben. Volt benne egy színes műanyag "hullám" és nagyon szerettem ezt a golyót. Ez jutott eszembe az írásodról.

Válasz

Tövisi Eszter üzente 13 éve

Köszi:)

Válasz

Tövisi Eszter üzente 13 éve

Azért tettem jelen időbe, mert ez az üveggolyó szemszöge, ahogy halad, de lehet, hogy igazad van. A Libre Office-t használom, behúzással a bekezdéseket. A word ami az én gépemet van, semmit nem tud, nagyon alapvacak vagy mi. Ezen a másikon meg az istennek nem tudok eligazodni:))) Mindegy, majd belejövök valahogy, nem sok időm van szórakozni vele, az a baj.

Válasz

William Morgenthaler üzente 13 éve

A Word szerint így írjuk. A bekezdéseket behúzással csinálod? Én igen, és minden OK. A történet tetszett, a leírások hangulatosak.
"Néhány autó suhan el az úton. Hét. Egy biciklis. Hat... öt. Kutyasétáltatók. Négy. Eltűnnek a zajok. Három... kettő. Eltűnnek a színek." - ezeket nem lenne jobb múlt időben?

Válasz

Hájas Csilla üzente 13 éve

Eszti, ez gyönyörű, és olyan szomorú...

Válasz

Tövisi Eszter üzente 13 éve

Hát, na már megint. Olyan hülyén teszi fel, hogy nemigaz, vagyis biztos az én hibám, csak nem tudom, hol rontom el. Néhol kijjebb, máshol beljebb vannak a bekezdések. Azt, hogy kijjebb, így írjuk?:))) olyan furi:)

Válasz